Herkesin yakın bir arkadaşı olmalı mı?

Merhaba birçok arkadaşım var üniversiteden, yüzme kursundan, geçen sene gittiğim dershaneden birçok arkadaşım var ama annem yakın arkadaşım olmamasından çok şikayetçi ortaokulda bașlayan ve yaklaşık 8 yıl süren arkadașlığımı bitirdikten sonra yakın arkadaș diyebileceğim bir arkadaşım olmadı ve bundan hiç rahatsızlık duymadım çünkü yakın dediğim arkadașlarım ile suankilerden farklı hiçbir şey yoktu aramda zaten yapı olarak insanlara sorunlarımı dertlerimi anlatmaktan pek haz etmem ve ufak tefek şeyler dışında da anlatmam ama annem her arkadașlarımla buluşacağım zaman neden bulușuyorsunki nasılsa yakin arkadaşın değil bu kadar arkadaşın var ama biri bile yakın arkadaşın değil diye beni çok daralıyor. Son zamanlarda yakın arkadaşımın olup olmadığının kaynağı benmişim gibi davranıyor ve eski arkadaş grubum ile görüşmediğim için beni suçluyor. Ona defalarca kez o arkadaşlığın bana artık iyi gelmediği için bitirdiğimi anlattım ama halen beni suçluyor sizce ne yapmalıyım çünkü artık bende öyle düşünmeye başladım

Herkesin yakın bir arkadaşı olmalı mı?