Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ben hazırlanma konusunda süperim diye bilirim, en fazla 5 dakika ama kadınların "tamam şimdi çıkıyorum dedikten tam 3 saat sonra dışarı çıktığına defalarca sşahit oldum. Bir keresinde diziyi izledim, tam hazırlandılar, ayakkabıları giyiniyorlar, kalktım giyindim yetiştim ki, bir şey unuttular, yine kapıda bekledim.😊 Ben asla yarışamam.😊
22 Yorumla- +1 yıl
Hep kapıya çıkan bekleyen benim. Hiç şaşmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni seviyorum yalanı kapışır. Seven kadın, sevdiğini fazla söylemez; gözlerinden ve vücut dilinden bunu belli eder. Sürekli seni seviyorum diyen kadın, seni aldatma potansiyeli çok yüksek olan kadındır.
Yukarıda söylediklerimin hepsi, bence erkekler için de geçerli.00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yıl9 dakika 59 saniye 59 sanise sonra oradayım mi diyecektik 😂 işte öyle bir kadın olacak ki ne zaman geleceksin dediğinde ölmüş olsan dahi kemiklerim ona varmak için isteyecek gerisi boştur bu cümlemde kemik mecazdir anlayanlara gelsin.
00 Yorumla
+1 yıl10 dakika diyorsam ben en geç 15 dakikaya oradayım bekletmeyi sevmiyorum beklemeyi de sevmem..
hemen hazırlanırım demesi hanımların imkansız hemen olması imkansız yani:D03 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ben hemen hazırlanır ama yaaa 😄
- +1 yıl
istisnalar kaideyi bozmaz :)
iyi bayramlar bu arada - +1 yıl
İyi bayramlaaarr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kızların dış görünüşe, yakışıklılığa, boya veya paraya bakmıyoruz yalanı kapışabilir. Ya da kızların efendi erkekleri seviyoruz yalanı kapışabilir :D :D İkisi de oldukça güzel yalanlar. Zaten birçok kişi aslında o kadar çok yalan söylüyor ki. Mesela işte kızların aslında biz doğal da güzeliz deyip makyajlarla süslenmeleri ya da erkeklerin... Düşündüm de erkeklerin söylediği her şey yalan zaten. Aldatırlar ya da her kıza iltifat ederler... Yani bu yüzden de bunun gibi yalanlar çok var hayatın içinde işin kötü ve üzücü yanı ise insanlar bu yalanları bile bile bazen dinliyor ya da bazen yalanı bile fark etmiyor ve inanıyor, güvenerek sonra da acı çekiyor doğal olarak.
42 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkek severiz yalanı meşhur cidden 😄
- +1 yıl
Evet öyle :D birde kendileri de kabul ediyor asıl zoruma giden bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlkim sensin demeleri 😂😅🤣🤣
Zar duruyor ama anal ve oral kraliçesi olmuş tokmağın değmediği yer kalmamış ruhu @ruspu olmuş ama zar sağlam ve artık tüm hevesi bitmiş 👍 biriyle evlenip ilkim sendin diyor teknik olarak doğru olabilir fakat genel olarak bakınca hiçte öyle değil.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/yvyCnEmbTnM?feature=share
10 dakika dediğim zaman trafikte ki halim ektedir 😂01 Yorumla- +1 yıl
🤣
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Diğer erkekleri bilmem ama ben 10 dk orada olurum diyorsam orada olurum, olamayacaksam da 10 dk demem zaten. Tarih hiç bir randevuma geç kaldığımi yazmadı henüz. Buna kızlarla buluşmak değil doktor, uçak vs. Randevuları da dahil.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Saatinde gelmeyen erkeğin randevusunu boşa çıkarırsan bak bakalım bir daha gecikiyor mu, verilen tavizler yalanı körükler ve sizi idare edilebilen kolay bir karakter olarak lanse eder.
12 Yorumla- +1 yıl
Oooyyy ömrümü verdim ben bu işe 😄 adam ağır kanlı... Napalım be yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin aşkım evet evliyim tamam ama karımla ilgim yok zaten ilişkiye girmiyoruz hiçbir ortak şeyimiz kalmadı sadece sen varsın yaneeee yalanının üstüne yalan tanımam ahaha😂😂
42 Yorumla- +1 yıl
Of of of fenaaa
Cevap sahibi+1 yılAynen daha üst level bir kadın yalanı aklıma gelmedi 😂
Sen benden daha iyilerine layıksın veya artık sana olan hislerim kaybolmaya başladı artık sana karşı bir şey hissedemiyorum. Madem misal his yoktuda en başından duygusal bağlamda neden bir ilişkiye tevessül edilmiş olabilir ki.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim ne zaman 15 dk ordayım dede sürekli erteleyip onu en az bir saate getiriyor. Ve ben çok dakik birisiyim aşırı sinir bozucu bana dedeki 1 saat sonra tamam dicem ama o 15 dk sonunda olmayışı sinirimi bozuyor doğum gününde elimde pastayla beklemiştim ama çalıştığı için geç kalıyor. Sadece fazladan söylese keşke dakikaları hxhxhxudj ben dakik olduğum için bekleyen hep benim bekletmem genelde
00 YorumlaÇok dakik bir insanimdir. Randevu verdiğim saatte orada olurum erkek kadın farketmez maksimum yarım 15 dakika gecikmesine tahammül edebiliyorum. Beklemeyi hiç sevmem
00 YorumlaBir erkeğin 10 dakikada oradayımı ile kadınların 5 dakikaya hazırım demesi aynı hiç o kadar hızlı hazırlanan bir kadın görmedim daha. Varsa neredesiniz 😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu 5 günde bir soruyorlar ama yine de görüş yazayım. Buluşmada sadece kızlar olacak yalanı 10dk ya ordayım yalanıyla kapışır.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
u +1 yılbir erkek 10 dk ya geliyorum derse 3 dakikaya ordadır
Bu güne kadar bir kadının halen şu saatte oradayım diyip, orada olduğunu görmedim
01 Yorumla- +1 yıl
Ah yalaaannn 🤣
Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Neredesin? Kızlarla kahve içiyoruz.
Nerdesin? Kızlarla yemeğe geldik.
Nereye? Bara gitmişler yemeğe 😂😂😂
Gece 12 ye kadar sürer yemek , yalana bak00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu söz bana ait değil. Ben dakik bir erkeğin. Ama bu sözü kadınlardan çok duydum. Hiçbiri de 10 dk süresini tutturamadı
06 Yorumla- +1 yıl
Deneyim konuşuyor 😄
- +1 yıl
He he uzman doçent prof
- +1 yıl
Hahaha 🤣
- +1 yıl
Bayramını kutlar ellerinden öperim
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Senin de bayramın kutlu olsun
- +1 yıl
Eyvallah gözüm
Aile & Toplum konusunda 717 cevap paylaştı. Erkek eve girmesi kadının evden çıkması buyuk mesele. Ben çözümü söyle buldum kıyafetler hazır ediyorum eşim ayakkabı giymeye başlayınca ben de giyinmeye başlıyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Eşin ne yapıyormuş o kadarlık süre merak ettim herhalde senin yanında fark yaratmak uğruna gaye sergiliyor. d
04 Yorumla- +1 yıl
Arabayı yıkamaya gitti 😄
- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Bravoo devam ett unutma bir gün olacak
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Erkeklerin 5 dakikaya ordayım kadınların 5 dakikaya hazırım yalanı ölümüne kapisir
13 Yorumla- +1 yıl
😄Haklısın
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılBeni 40 dkda beklettiler öyle deyip alıp başımı nere gidem
12 Yorumla- +1 yıl
Beni hep bekletiyor be canım
- +1 yıl
Yiaa kıyamam
- Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yıl10 dakikayı ne için kullandığına bağlı. Bazı konularda 5 dk bile sürmeyebilir işine gelirse 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha yok yok.. Adamın huyu öyle. Hiç erken gelemez gittiği yerden 😄
- +1 yıl
Hapçıı
- +1 yıl
@XxSertaçılıcalıxx neyi kastediyorsun? Kişi kendinden bilir işi diyeceğim müsaadenle
+1 yılHer hazırım gelebilirsin dediğimde yarım saate gelmesi sürüyordu gelip bir de yarım saat beni bekliyordu. d
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. “10 dakikada orada olurum”u erkeklerden daha fazla söylediğime ama asla 10 dakikayla kalmıyor oluşuma yemin edebilirim.
00 Yorumla
+1 yılAnahtari çantada 2 dakikada buluruz deriz ama o aslinda 15 dakikadir🤭
01 Yorumla- +1 yıl
Ama o çantaya da her şey girer 🤣
+1 yılÇok yakışıklısın aşkım lafı. tamam ben yakışıklıyim da hemcinslerimin hepsi de değil ki arkadaş. açin gözünüzü arkadaşlar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben saat giyimdir dk sapmaz ne dediysem o beklemekten de bekletilmekten de nefret ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de nefret ederim ama başa gelen çekilir
+1 yılYalan yok şimdiye kadar 10 dakikada orada olurum dediğim hiç bir yere 10 dakikada gidemedim 😅
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadının tip ki 10 dakika da hazırım yalanı gibi.
Bence birbirimizden pek bir farkımız yok bu konuda.😃00 YorumlaYakaladığın her yalanı kapışır yakayabilirsen
13 Yorumla- +1 yıl
Vaay 🤣 kadınlar yalan söylemez ki yakalayamazsınız o nedenle 🤣
- +1 yıl
🤣
+1 yılŞimdi hazırım der
Daha makyaj yapıp kıyafet seçecektir
01 Yorumla- +1 yıl
🤣 Hehhe
+1 yılufak bir makyaj yapıp geliyorum" demesi
gratisde 5dk'lık işim var demeleri :D
04 Yorumla- +1 yıl
Gratissss hahha oraya giren çıkmıyor kolay kolay
- +1 yıl
neden hemen alıp çıkamıyorsunuz? dsadkalşdas
- +1 yıl
Aaa bu da ne? Bu da mı varmış? Ahanda bunu denesem mi? Aaa onu alınca indirim mi oluyor? 🤣
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBir kadının hazırım hemen çıkıyorum demesiyle yarışır bence.
01 Yorumla- +1 yıl
🤣
+1 yılMakyajın abartı değil mi kime güzel görünmek için yaptın. Kimse için değil kendim için yapıyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaha eveettt kendimiz için yapıyoruzzz
- +1 yıl
Kesinlikle 🙂 kimseye güzel görünmek gibi bir derdiniz olmadığına eminim
- +1 yıl
Hı hıı
- +1 yıl
🙂
+1 yılŞimdiye dek 1 kişi oldu 10 dkya ordayim deyip 30 dk beklemistim geri kalan erkeklerde yok bu hiç gormedim
00 Yorumla
+1 yılben hayatım boyunca asla ve asla geç gitmedim benim doğamda yok 10 dakkaya ordayım dediğimde 10 dakka olmadan orada olurum asla boş söz vermem
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılRandevuye şu zamana kadar geç kalmadım, geç kalınmasını tasrif etmem.
O nedenle bir şey diyemeyeceğim.00 Yorumla
+1 yılİstanbul'da kapışır sadece, başka şehirlede kadınların eline su dökemeyiz
02 Yorumla- +1 yıl
Hahaha o kadar değil beee.. Bak biz izmirdeyiz.. Adam arabayı yıkamaya gitti. Aşkım neredesin dedim on dakikaya oradayım dedi 35-40dakika sonra eve geldi
- +1 yıl
Bak olmadı şimdi. Araba yıkama olayı başka, 10 dk lık iş diye çıkar gidersin sonra bi bakarsın güneş batıyor anlamazsın. Zaman duruyor orada bunu örnek vermeyin 😅
+1 yılBen herkesten farklıyım diyen kadından korkarım mesela asla da inanmam :D
10 YorumlaKadınların da "5 dakikaya hazırım" yalanı, erkeğin "10 dakikada orada olurum" yalanı ile kapışır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kızlar da erkekler de aynı şeyi yapıyor
10 Yorumla
+1 yılHiç rastlamadım ama alışverişte kredi için ufak çaplı söylemişimdir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bir erkek 10 dakika diyorsa maks 15 dakikadir esiniz biraz daha agir kanli biri. Kapisacak yalana gelincede. Giyecek hicbirşeyim yok
05 Yorumla- +1 yıl
Eşim ağır adamdır evet. 🤣
Giyecek bir şeyimiz olmuyor ama yaa bu doğruuu - +1 yıl
Ah göremiyorum sanırım gözüme bişey kaçtı 🤣
- +1 yıl
Toz kaçtı dolaptakileri göremedim
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dk ya hazırım yalanı ile karşılaştırmaya ne dersin?
hiçbir kadın 5 dk ya hazır olamaz mesela.
ilmen mümkün değil.03 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha beş olmayabilir ama 10 dakikada hazır olurum ben 😄
- +1 yıl
yok sınır 5 dk :D
- +1 yıl
Olurum beee 😄 yalandan kim ölmüş
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. 10 dakikads aşağıdayım ama ben söyledimmi genld eyapıyosrum çünkü çabuk hazırlsnırım
00 Yorumla
+1 yılBen kime süre verdiysem yetiştim, hiç sevgilim olmadı ki süre vereyim.
00 Yorumla
+1 yılkadınların 5 dk ya hazırımı ile erkeklerin 10 dk ya oradayım yalanı ölümüne kapışır
00 Yorumla
+1 yılErkek onu dedikten sonra kadının da 5 dkya hazırım demesi yalandır net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilemem. En çok yalanlar sevgi üstüne söyleniyor. "Seni seviyorum" demektense sevdiğini göstermek lazım, bakışla, emekle vs
04 Yorumla- +1 yıl
Selamlar ven sevdiğine sevdiğini söylesin 😊
- +1 yıl
*seven sevdiğine sevdiğini söylesin
Cevap sahibi+1 yılSevdiğini göstermesi daha önemli
- +1 yıl
👍
kadınlarında 10 dk ya hazırım yalanı ölümüne kapışır :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. Ben 10 dk da orada olucam derim 5 dk da orada olurum
00 YorumlaAşkım ben beş dakikaya hazırım yalanı bence erkeklerin 10 dakikaya oradayım yalanını da geçer
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapıda beklersin az isim var sen çık ben geliyorum der ama sen koltukta uyuyabilir. 😂
00 Yorumla Babam 5 dk der gelmiştir yarım saat der 5 saat sonra gelir 😂
00 Yorumla
+1 yıl10 dk ya hazır olurum 😄 benzer bir yalan oldu aynı zamanda sjsnj
00 Yorumla10x6=60 dakika genelde bunu hiç hesap kitap olasılık gibi şeyleri düşünmeyen kişiler kullanır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. Sen in arabaya üstümü değiştirir gelirim palavrasi
00 Yorumla
+1 yılBen senin için ölürüm o bakışlar o gözlere kurban olurum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. bütün erkekler aynı şerefffsiz aldatılan kadın lafı :D
02 Yorumla- +1 yıl
😄
Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. 10 dk dediysem en geç 9 dk da orada olurum diyorsam aksatmıyorum, eğer yetişemeyeceksem de haber ederim
02 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel 👍
- Aile & Toplum konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılBen 10 dk diyorsam 9:55 ile 10:30 arasındadır, geçen 7 yaşında yeğenim aradı dayı nerdesin diye yarım saate gelirim dedim eve gelince diyor ki 3 dk erken geldin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. kadınlar daha geç kalıyor buna çoğu defa şahit oldum
02 Yorumla- +1 yıl
Yalaaann🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim arkadaşlarım ya da yeni tanıştıklarım hep doğru diyorlar. 10 dakika diyorlar hepsi de ya tam ya da erken geliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne