Erkekler kadinda meslege ve maasa bakıyorlar mi? Evlenmek istiyorum yeni mezun oldum. (Yaş 24. 3-4 aya 25 olacagim)
Ama boyle bir algım var artik erkekler calismayan kiz istemiyor gibiler. Birkac tane gorucu geldi. Digerleri bir sey demedi ama en son ki atansin öyle demiş benim icin.
Bir kadin olarak elimde maasim olsun bende istiyorum elbette ama atanmak, is bulmakta kolay degil artik. Her yerde universite, bolum var yiginla mezun var. Aralarindan siyrilipta atanmak kolay degil. Elimden geleni yapıyorum bu konuda.
Ama o gelenin atansin oyle demesi dokundu biraz. Sanki evde bos bos oturuyormusum gibi. Herkes gibi bende emek verdim bolumu kazanmak icin calistim,4 sene boyunca bolumu bitirmek icin calistim. Simdi de kpss ye çalışıyorum, herkes gibi bende emek veriyorum. Ama bu artik evlenmeme engel mi?
Meslegim olmazsa evlenemez miyim bu devirde? Istenmez miyim? Yani evlilige de gec kalmak istemiyorum açıkçası. Evlilikte de okur, çalışırım sinavlara. Ama kariyer icin evliligi erteledikce en azindan kadinlar icin olmuyor bence.
Yas 28-29 oluyor sonra yaştan dolayi da evlenmiyorsun. cocuk derdine dusuyorsun bu sefer hemen olsun cok gec kalmayalim diye. En azindan evliligi yaşayacak, cocugu uygun bir zamanda yaşa takilmadan yapmak, rahat bir zamana birakmak daha iyi diye dusunuyorum. Ne zaman atanacagimda belli degil çünkü.
Kimse bana şu vakitte atanacaksin diye haber vermiyor sonucta. Allah biliyor zamanını. Eşim maddi konuda beni üzmedigi surece bir erkekten para almayi da sorun yapmam. Koca parasi diye de bakmiyorum olaya.
Bir aile kuruyoruz sonucta. Onun her seyi benim, benim her seyim onun. Hayat ortaklığı bu sekilde olmali diye dusunuyorum. Yasim gecmeden evlenmek istiyorum ama işte erkekler kadinin meslegine ve maasina cok takılıyorlar mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer