Merhaba KS halkı ailesi bildiğiniz üzere halkımız genellikle nazardan korusun diye nazar boncuğu bulundurur sizler de nazar boncuğu bulundurur musunuz ve bu kişiler hakkında düşünceniz nedir ben doğru olanı Söyleyim nazar boncuğu şeytani getirir evet bunu ben demiyorum kitaplar da islam da geçiyor boncukta ki o göz eğer kendinizi ailenizi çocuklarınızı seviyorsanız bu kötülüğü yapmayın nazardan korunmak için nazar duası okuyun Allah'a sığının Allah koruyacaktır nazar ayeti bulundurun
Nazar boncuğu bulundurur musunuz ve bulunduran kişiler hakkında düşünceniz nedir?
Nazar var tabi ama kendi iyiliğin sevdiklerin için o boncuğu kullanma derim gene sen bilirsin ama iyiliğin için söyledim o boncuk şeytanı çağırıyor nazardan korunmak için nazar ayeti bulundurun Allah'a dua et Rabbim koruyacaktır
Yanlış işte cahillik bu onların yaptıkları yanlış anlama sana demiyorum doğru değil diyorum yani düşünce karar sana ait bir şey diyemem ama kendi iyiliğin için kullanma dediğim gibi nazar ayeti duası oku Rabbim korur Allah seni kötülükler den korusun amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bulundururum ve nazara inanırım
Nazar var tabi ama kendi iyiliğin sevdiklerin için o boncuğu kullanma derim gene sen bilirsin ama iyiliğin için söyledim o boncuk şeytanı çağırıyor nazardan korunmak için nazar ayeti bulundurun Allah'a dua et Rabbim koruyacaktır
Ama nazar boncuğu taa eskilerden beri var ve insanlar nazar için taşır
Yanlış işte cahillik bu onların yaptıkları yanlış anlama sana demiyorum doğru değil diyorum yani düşünce karar sana ait bir şey diyemem ama kendi iyiliğin için kullanma dediğim gibi nazar ayeti duası oku Rabbim korur Allah seni kötülükler den korusun amin