Nazar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce var mı?
Varsa ne gibi önlemler alıyorsunuz nazara karşı? 🧿
Sizce var mı?
Varsa ne gibi önlemler alıyorsunuz nazara karşı? 🧿
Bilimsel olarak kanıtlanamıyor olsa da insanların yaydığı pozitif ve negatif enerjiler vardır. Yine bilimsel olarak açıklanamasa da nazar dediğimiz olay gerçekten var ve insanlar olmadık yerlerde haset ve fesat insanlar yüzünden nazara gelebiliyor ve kötü etkilenebiliyor. Nazar boncuğu dediğimiz şey ise pagan inanışlar zamanından kalan bir gelenektir. Mavi gözlü insanların nazarının değidiğine inanılır ve mavi rengin hakim olduğu bu boncuklarla nazarın insanların üzerinden o boncuklar tarafından çekildiğine inanılırdı. Nazar boncuğu nazarı çeker mi bilmiyorum ama ben bu tür durumları aşmak için ayetelkürsi okurum.
nazara inanıyorum nazar boncuğu takarım evlere ev hediyem genelde bu oluyor arkadaşlara da :))
nazar ayeti de var yani bunu da arada okuyup üflüyor valide hanım bana nazar içinde şep derler bizim burada beyaz bir taş ondan taşırım çantamda filan vardır :)
Cevap
13Cevap
hayır inanmıyorum
İnanıyorum var tabiki ama önlem almıyorum okutuyorum anneme sadece
Bu arada nazar boncuğunun nazarla bir ilgisi yok sakın nazar boncuğu almayın tersine nazardan daha çok negatif enerjiye sahip araştırabilirsiniz
maalesef evde nazar boncuğu var , ama ben nazar boncuklarının üzerine ayetel kürsi ve nazar duası da okurum
Yok nazar boncuğu bulundurma asla ben duyar duymaz attım çöpe evdeki nazar boncuklarını kendine ya da suya okuyup iç daha iyi
İnanıyorum. Nazar var, hatta ayeti de var. Ben önlem almıyorum. Nazar ayetini ezbere bilmiyorum, bilsem öyle potansiyel yerlere giderken okurdum.
Tabi ki Apple crow takip attım ben eski mirrat kabul et seninle çok konuştum daha önce yeni hesap
inanırım. tek önlemim maşallah demek
Evet bazı insanlar fena gözleri var
İnanırım ve hiçbir önlem almam
Boş beleş inançlarım yok
Bende hep nazar var ahahahha
Nazar boncuğu olmadığı kesin 🙄
Evet inanırım
evet cokk
Nazara inanmıyorum
Evet inanırım
Vardır
Bağtil inac