Aile & Toplum Yemek yapamayan hatundan olur mu? Rigbiyyyy Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkeğin de yardım etmesi lazım vs demeyin 😁Bilmek yapabilmek ayrı yardım edilmesi ayrı 😅 Yemek yapamayan hatundan olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Seviyorsam yemek yapması ya da yapmaması önemli olmazdı benim için 1 4 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Taş mı yicez evde ustam 😁 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Yemek için mi evleniyoruz sjsj Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Yanında promosyon olarak gelmesi gereken bir özellik bence 😅 Yorumla DenizEge37477 +1 yıl Birlikte yapardık sorun olmazdı 😄 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur olur sonradan öğrenir 1 3 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Aile evinde bişi yaptırmıyor mu anneleri mesela neden bişi bilmezler Yorumla Şişkoletta +1 yıl İş okul derken erteleniyor bazı şeyler. Mesele ben hiçbir yemeği yapmayı bilmiyordum ta ki pandemi dönemine kadar şu an bütün yemekleri yapmayı biliyorum bildiğin şef oldum önceden yumurtayı zor kırıyordum Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Süper eline sağlık 😁 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Annem hep "sen yemeğe bakma, maksat karın doyurmak değil mi, iki yumurta kırar yersiniz" der. Bu yüzden önemli değil benim için. 0 0 Yorumla
Kutupyildizi_e Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Benden olur ya awjddj 1 1 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Sana yazcam yazamıyorum Yorumla
pembetavşan1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl olur bence 1 5 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Olmaaaas Yorumla pembetavşan1 +1 yıl sen yaparsın Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl 26 yıl gezmişsin öğrenseydin ya kız 😁 Yorumla pembetavşan1 +1 yıl ben zaten yapabiliyorum burada konu ben değilim ki 😂 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Sen yaparsın diyince konu bizim tartışmamız oldu 😅 Yorumla
PetiteFairy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Olur, öğrenilir. 1 5 Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl 25 yaşlarına kadar öğrenmemiş mesela 🤔 Yorumla PetiteFairy +1 yıl Öğrenmenin yaşı yoktur. Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Feminizm kokuyor buralar 😁 Yorumla PetiteFairy +1 yıl Bruh, kavrama dair herhangi bir şey bile söylemedim. Yorumla Rigbiyyyy +1 yıl Gıcıklık yapmayı seven bir rakunum belki 😁 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aç kalırsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Seviyorsam yemek yapması ya da yapmaması önemli olmazdı benim için
Taş mı yicez evde ustam 😁
Yemek için mi evleniyoruz sjsj
Yanında promosyon olarak gelmesi gereken bir özellik bence 😅
Birlikte yapardık sorun olmazdı 😄
Olur olur sonradan öğrenir
Aile evinde bişi yaptırmıyor mu anneleri mesela neden bişi bilmezler
İş okul derken erteleniyor bazı şeyler. Mesele ben hiçbir yemeği yapmayı bilmiyordum ta ki pandemi dönemine kadar şu an bütün yemekleri yapmayı biliyorum bildiğin şef oldum önceden yumurtayı zor kırıyordum
Süper eline sağlık 😁
Annem hep "sen yemeğe bakma, maksat karın doyurmak değil mi, iki yumurta kırar yersiniz" der. Bu yüzden önemli değil benim için.
Benden olur ya awjddj
Sana yazcam yazamıyorum
olur bence
Olmaaaas
sen yaparsın
26 yıl gezmişsin öğrenseydin ya kız 😁
ben zaten yapabiliyorum burada konu ben değilim ki 😂
Sen yaparsın diyince konu bizim tartışmamız oldu 😅
Olur, öğrenilir.
25 yaşlarına kadar öğrenmemiş mesela 🤔
Öğrenmenin yaşı yoktur.
Feminizm kokuyor buralar 😁
Bruh, kavrama dair herhangi bir şey bile söylemedim.
Gıcıklık yapmayı seven bir rakunum belki 😁
Aç kalırsın
Olmaz