@FıstıklıLolipop 🤍
kendime zaman ayıramıyorum fenoluğa zamanım olacak mı bakalım hadi hayırlısı

Evet ailedir tabi ki de ama maalesef bu zamanda aile yok yani ben kendi ailemi sevmiyorum konuşmuyorum da hiç bir şekilde. ama insanın ailesi olması gerçekten çok büyük bir şans. bu zamanda çünkü birbirlerine kötü davranıyorlar oldukça ne yazık ki en çok istediğiniz zamanda sizin yanınızda olmuyorlar hiç bir şekilde, Gerçek bir aile, üyeleri arasında sevgi dolu bir ortam oluşturur. Her birey, diğerine saygı duyar, duygusal ihtiyaçlarını karşılar ve birbirine değer verir. Herkesin duyguları önemsenir ve ifade edilmeye teşvik edilir. Aile üyeleri, birbirlerine destek olurlar. Başarıları kutlanır, zor zamanlarda yardım eli uzatılır. Zorluklarla karşılaşıldığında, birbirine moral ve güç verilir. Herkesin bireysel hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak için birlikte çalışılır. Gerçek bir ailede sağlıklı iletişim büyük bir öneme sahiptir. Aile üyeleri duygularını, düşüncelerini ve ihtiyaçlarını açık bir şekilde ifade eder. Dinlemek ve anlamak için zaman ayırılır. Sorunlar konuşarak çözülmeye çalışılır ve iletişim kanalları açık tutulur. Gerçek bir aile, birlikte vakit geçirme alışkanlığına sahiptir. Ortak ilgi alanlarına yönelik etkinlikler yapılır, birlikte yemek yenir, oyunlar oynanır veya seyahat edilir. Bu zamanlar aile bağlarını güçlendirir ve birbirini daha iyi tanımayı sağlar. Gerçek bir ailede güven ve sadakat çok önemlidir. Aile üyeleri birbirine güvenir, sözlerinde durur ve birbirlerinin gizliliklerine saygı gösterir. Bir problem yaşandığında, bu güvene dayanarak sorunlar çözülür ve ilişkiler korunur.
Kesinlikle ailedir ben aileden başka dost sırdaş samimi vefakar insan tanımadım, ben okul döneminden bir arkadaşım vardı 15 yıldır tanıyorum kendisini meslek lisesi döneminden tanışmıştık, güzel sohbet etmeye başladık aynı zamanda kendisi erkek değil kadın sonra neyse bunun okul döneminde sevgilileri olduğu evlendi evlendiği dönemde Bir 5 yıl kadar görüşmedik yani her dönemde Ben bir hayatında yoktum hayatında birisi varken, sonrasında 2019 yılında görüşmeye başladık hatta ben kendim bedensel engelliyim o kendi de bedensel engelli ilk fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmetine başladığında benim gittiğim fizik tedavi merkezinde başlamıştı çok memnun kalmıştı ama sonradan ayrılmıştı.
Neyse 2019 yılında eşinden ayrılmış boşanmış sonra bizi tekrar görüşmeye başladık e haklı olarak tabii ki annem bu durumdan rahatsız oldu o kızdan hani Uzak dur falan dedi Ben de bir şey olmaz o benim arkadaşım falan dedim Keşke her zaman için annemin sözünü dinleseydim bu da bana büyük ders oldu.
Sonradan işte aynı fizik tedavi ve rehabilitasyon hizmeti almaya başladığımız yerde baktım 9 karakteri yapısı duruşu duyguları bambaşka bir tip olmuş işte ben artık evlendim boşandım istediğimi yaparım benim bu hayatta kaybedecek bir şeyim yok beni kocama aldattı şöyle oldu böyle oldu dedi neyse ben de durumuna üzüldüm, aynı zamanda kendisi de kas hastası olduğu için durumu Benim engelimden biraz daha ağır gene ben kendi işimi kendim yapabiliyorum, sonrasında neyse işte orada bir çalışan fizyoterapist vardı dedikodu çok yakışıklı işte bunun bana aşık olmasını isterdim falan ben artık kızım karakterini bildiğim için çok kafama takmadım.
Geçen sene Ben 6 ay Alanya'da kalmıştım bu dönemde tabii beni alan bir başka bir fizyoterapisti vardı adamla aramız çok iyiydi çok güzel anlaşıyorduk hatta telefon numarasını falan vermişti bana birbirimize esprili espriler yapıyorduk şakalar yapıyorduk, sonra meğerse derse bu hoca ile girmeye başlamış işte aramız çok iyi çok iyi insan güzel anlaşıyorum aslında başlarda sevmemiştim ama öyle bir insan olmadığını öğrendim falan dedi.
Sonra baktım durmadan bana adamı övüyor işte memnun kaldım şöyle oldu böyle oldu şakacı çok iyi anlaşıyoruz falan demeye başlayınca Ben de kıskançlık krizleri başladı sonra adamı Instagram hesabından sildim görüşmeyi kestim sonra işte bu iyice kafayı taktı bu sefer benim bundan hoşlandığımı ve ilgim olduğunu duyduğu için Ben onunla sevgili olsam ne yaparsın ne hissedersin falan filan söylemleri yaptı ben bu sefer adama iyice gıcık oldum.
Ondan sonra da zaten bir gün hoca da bu durumları duymuş hoca da bana karşı artık mesafeyle oldu ondan sonra da ben arayı düzeltmeye çalıştım hoca ile hoca işte fotoğraf çekilelim şöyle yapalım böyle yapalım ok dedi istemiyorum dedi gerek yok falan dedi Ben de İyi tamam dedim sonra bir gün bir cumartesi günü müydü neydi Bir gördüm bununla beraber fotoğraf çekilmiş Ben de ortalığı birbirine kattım hatta burada soru bile sormuştum olayla ilgili buradan daha sonra konuşmaları burada paylaştığım için Instagram kullanıcı adını kapatmayı unutmuşum buradan birileri ona mesaj atmış, zaten bana şunu söylüyordu hani biz seninle o kadar çok şey paylaştık Bir gün seninle görüşmesem bile hani bunların aramızda kalacağını biliyorum falan filan dedi, sonra işte neyse olaylar bu kadar büyüyünce benim fizyoterapisti aram tamamen açıldı şimdi o arkadaşımla görüşmüyorum beni hayatından çıkardı bayram günü işte mesaj attım gel barışalım dedim eskisi gibi olalım falan dedim kabul etmedi Ben sana defalarca affettim sen beni defalarca kırdın falan dedi sonra engelledi o fizyoterapiste mesaj attım ona da söylemiş fake bir hesap aldı mesaj atıyor diye herhalde O da engelledi.
Ya netice olarak ben dostum dedim arkadaşım dedim hatta yakın zamanda onun hastalığı ile ilgili bir video yayınlanmış ilaç çıkacakmış onun yayılması için destek oldum yardımcı oldum ama kız beni affetmedi gene engelledi ve ben o saatten sonra anladım ki yok arkadaşlıkmış yok dostlukmuş yok birbirini sevmekmiş bunların gerçekten hiçbir anlamı olmadığını bir kez daha gördüm imdadına koşan dost ve seni anlayan dost gerçekten ailedir ailen varsa her şeyin var demektir. Artık insanlar sadece işi ve menfaati düştüğü zaman arayıp sormayı biliyor.
Tamam kabul ediyorum yeri geldiği zaman ailemizle de anlaşamıyoruz bazen anneyle babayla kültür çatışmaları yaşıyoruz bazen olur olmadık şeyler yaşıyoruz ama ben şunu gördüm ki öyle arkadaşmış kankaymış senin için ölürüm senin için şunu yaparım Yok arkadaşım herkes işine geldiği kadar ben bir de bu arkadaşım tekerlekli sandalyeden düştü ben buna hediye olarak böyle cam fanus almıştım, aynı zamanda en son küsmeden önce arkası böyle tutacaklı olan telefon kılıflarından verdim 2 tane ama affetmedi affetmek istemedi demek ki her şey bahaneymiş gerçekten dost olan gerçekten arkadaş olan kişi kalırdı O yüzden insanın imdadına koşan insanın her şeyinde yanında olan kızsa da laf söylese de annesi babası ailesidir geriye kalan herkes yalandır ha bir de evlendiysen ve gerçekten samimi ise eşindir.
Onun dışında işi düşen herkes senin dostun olur Ama işi bittiği zaman da ilk önce seni satar bu böyledir.
Teşekkür ederim
Rica ederim 😌
Uzun bir görüş oldu, okudun mu
Evet okudum aile bizim şansımıza çıksa da gerçek dostu seçmek bulmak da önemli gerçekten.
Kesinlikle
Kimseden yardım beklemedim, düştüğümde kalktım. Kimse imdadıma koşmadı, ihtiyacım da olmadı. Bazen düştüğüm yerde kaldım. Oturdum, yaralarımı iyileştirip tekrar kalkıp yola koyuldum. Şu an düştüğüm yerde oturuyorum, kemiklerim sızlıyor. Biraz mola vermekten bir şey olmaz.
Benim benden başka dostum yok.
https://youtu.be/Fj_b-LLOWi0🤗Aileden sayılıyoreee presesimmm günayddıınnn kocaman öpüldün😘🌹
Meğsii 🙏 günaydınn günün sen gibi güsel olsun ve pürüzler olmadan güsel geçsin
Ğica edeğim madam😌 💓💖❤️🔥
Cevap
4Cevap
Kararsızım.
Kesinlikle
Tabiki
Evet
aileden dir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?