Selam ✨ Herkese iyi bayramlar dilerim bayramınız kutlu olsun, siz en çok neler yapmayı seviyorsunuz bayram da?

Selam ✨ Herkese iyi bayramlar dilerim bayramınız kutlu olsun, siz en çok neler yapmayı seviyorsunuz bayram da?

Bayramlarda zevk alan birisi yok ki. Bayramlar eskisi gibi olmadığı sürece kimse zevk almaz. Artık bayramlar bile sıkıcı hale gelmeye başladı. Eskiler ne güzeldi be her şey samimi idi, gelen giden çok olur idi. Şimdi bir bakıyoruz ne gelen var, ne de giden.
Gerçekten bayramların olduğu bir tarafta insanlar çok güzel kardeşlik bağları ve mutluluk içinde kahvaltısını yaparım yemeğini yer birlikte sohbet eder ama günümüzde bayramlar sadece tatil amaçlı kullanıldığı için belki de sadece artık küçük köylerde kalmıştır.
En sevdiğim yanı ailemle birlikte olmak🖤
Rica ederim abla 😊😊
Sevdiklerimi görüyor olmam
teşekkür ederim 🤗
Rica ederim abla :)
Cevap
10Cevap
oncelikle bayramin kutlu olsun
...
Her bayramım kötü geçtiği birileri bana bayramı zehir ettiği icin bayramları sevmiyorum ama... herneyse
Teşekkürler :)
Kavurma yemek😅
Harçlık almak. (23 yaşındayım 30 yaşında ne harçlığı demeyin...)
Tatil.
30 yaşında ne harçlığı :D
😅hay o yaşımı hatalı girdiğim güne...
😂😂
Çok müşteri gelmesi, bol bahşiş bırakmaları, etraf çocukların koşuşturmaları insanların mutluluk sesleri ile bize geri dönüş sağlamaları
bol para az sorun ver allahım ver gözü olanın gözü çıkmasın allah çalışan herkeslere versin
Bayramları sevmiyorum ve eskisi gibide değil eskiden en azından bir havası olurdu sanki özellikle çocukken
Eski bayramları hatırlama imkânım oluyor çocukken başımı okşayıp güleryüz gösteren büyüklerimi anıyorum. 😊 O çok güzel oluyor. 😊
Sevdiğim insanların yanımda olmasını, onlarla beraber keyifli zaman geçirmeyi seviyorum en çok ☺️
Tatil olması tabii ve uyumak. Ama uyuyamadım :(
Aksam yigenlerimi kabul ettim. Sevdigim degerli insanlara email attim. Bu kadar.
Uzun zamandır görüşmediğim insanların arayıp sorması birlik beraberlik olunması hoşuma gidiyor
Ben çok fazla akraba görmeyeyim diye bayramdan bir gün önce gidip babaannemlerle bayramlaşıp geldim
insanlari bi araya getirmesi sosyallesme al ver ekonomiye can ver iyilik yardimlasma
akrabalardan nefret sozcukleri duymak bu sekilde benden nefret ettikleri icin asla ziyaretlere gitmem
Bayram namazı kahvaltı bayramlaşma merasimleri ziyaretleri gibi şeyler geldi aklıma
sarma börek ve baklavaları mideye indirebilmek tabi ki
Teyzemleri ziyaret etmek
Sevdiklerimizle beraber olabilmektir.
Ailecek toplanıyoruz hoşuma gidiyor
Gezmeyi seviyorum. Havam değişiyor biraz.
Spor felan akraba ziyareti
Gezmek akraba ziyareti ve yazlığa gitmek
İşe okula gitmemek
sevdiğim insanları görmek
Tatil olması ve et
Para küçükken geliyordu
Bayramların en sevdiğim yanı harclik toplamak
Herkesle tartışmak
Şeker yemek
Yemekler.
Evde yatmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?