Ramazan Bayramın en sevdiğiniz yanı nedir? Ksproff Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 iyi bayramlar efendim. Kapiya gelen bayram cocuklari Ailecek yapilan sabah kahvaltisi Bayram ziyaretleri Esofmanlarimla tum gun evde oturmak Bize veda eden yakınlarımizı ziyaret Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayramın en sevdiğiniz yanı nedir? Görüş Yaz 16 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cod2009 Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 100% 8 ay Ramazan Bitti Ama Hediye Bıraktı Mutlu ederse bu ediyor Ama Ramazan'ı Şerif Çok başka bir ay Keşke hiç bitmeseydi 😥 Ama Rabbimiz O kadar merhametli ki Kuluna merhamet ediyor yine gelecektir inşallah Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 97% 8 ay Kapıya gelen o masum güler yüzlü çocukları sevindirmek kadar güzel birsey yok o anda hele para verirsen sevinçten uçuyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ksproff 8 ay Kesinlikle katilıyorum alt komsumuz 3 kardes en buyugu 15 falan cekiniyorda
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 95% 8 ay İyi bayramlar ailecek yapılan kahvaltı onun dışında genelde hep tek geçiririm ben evde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Turkiyemmmm7 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eig 93% 8 ay Eski bayram neşesi kalmadı.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
NeganLucille Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 8 ay Sabahın 7sinde kapı çalan çocuklar 😄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ksproff 8 ay Baya erkenmis ya 🙃 Yorumla
everkeğii Takip Et Guru Yaş: 27 8 ay Sevdiğim bir yanı yok Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 98% 8 ay Evde oturmak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 99% 8 ay Sınırsız tatlı 😋 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ksproff 8 ay Yam yam yam Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 98% 8 ay Evde olmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 100% 8 ay Resmi tatil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
beratbeeyyy Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 96% 8 ay Tatil olması Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
muratguntay Takip Et Xper 5 Yaş: 29 8 ay Eskisi kadar daha hrycan vermiyor nedense Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör Ksproff 8 ay Buyudugumuz icin kardesim Yorumla muratguntay 8 ay Keske hic buyumeseydim Yorumla Ksproff 8 ay Buyuklerin bayram kafasini takalarsan keyif alirsin Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 28 8 ay Tatil olması Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nasyonal98 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 8 ay Paralar sıpaliler Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Ksproff 8 ay Yasiyosun bu hayati Yorumla
askokuskokız Takip Et Xper 4 Yaş: 25 8 ay paraaaa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 11 yorumu gör Ksproff 8 ay Al aga 50 yetermi Yorumla askokuskokız 8 ay gönlünden ne koparsa Yorumla Ksproff 8 ay 50 koptu aga Yorumla askokuskokız 8 ay sag ol asko kahve parası Yorumla Ksproff 8 ay Gel okeye 4. ol Yorumla askokuskokız 8 ay kivili cay alıcak mısın bnaa Yorumla Ksproff 8 ay Rakibi iyi taslarsan duble bile alırim Yorumla askokuskokız 8 ay okeyde es olursak olabilir Yorumla Ksproff 8 ay Öyle olucak zaten Yorumla askokuskokız 8 ay kaybedersen konusmam senle Yorumla Ksproff 8 ay Aga iyiyim ben sen kendine bak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Ramazan Bitti Ama Hediye Bıraktı Mutlu ederse bu ediyor Ama Ramazan'ı Şerif Çok başka bir ay Keşke hiç bitmeseydi 😥 Ama Rabbimiz O kadar merhametli ki Kuluna merhamet ediyor yine gelecektir inşallah
Kapıya gelen o masum güler yüzlü çocukları sevindirmek kadar güzel birsey yok o anda hele para verirsen sevinçten uçuyorlar
Kesinlikle katilıyorum alt komsumuz 3 kardes en buyugu 15 falan cekiniyorda
İyi bayramlar ailecek yapılan kahvaltı onun dışında genelde hep tek geçiririm ben evde
Eski bayram neşesi kalmadı..
Sabahın 7sinde kapı çalan çocuklar 😄
Baya erkenmis ya 🙃
Sevdiğim bir yanı yok
Evde oturmak
Sınırsız tatlı 😋
Yam yam yam
Evde olmam
Resmi tatil
Tatil olması
Eskisi kadar daha hrycan vermiyor nedense
Buyudugumuz icin kardesim