Aile & Toplum Migros açık mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Değilse kendimi rendeleyeceğim Güncellemeler+1 yıl Açık millet koşun 😸 Migros açık mı? Cevapla Migros Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bayramda marketlerin kapanması kadar saçma bir şey görmedim. Ateist insanlar ne yapacak yani bayram diye alışveriş yapamayacak mı? 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ay sen hala buralarda mısın hala taşsın mübarek sjsksk , açıktır muhtemelen 0 0 Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kapalı ya ben yeni döndüm kapısından 😂 yarın 2 den sonra acilcak sanirim 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bimler iki gün kapalı ama diğer marketler açık olabilir. 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Açıktır rendeleme kendini🙄 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rendelemeye başlayabilirsin ayaklardan 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Nedwn mogrostan rendemi alacaktin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bayramda marketlerin kapanması kadar saçma bir şey görmedim. Ateist insanlar ne yapacak yani bayram diye alışveriş yapamayacak mı?
Ay sen hala buralarda mısın hala taşsın mübarek sjsksk , açıktır muhtemelen
Kapalı ya ben yeni döndüm kapısından 😂 yarın 2 den sonra acilcak sanirim
Bimler iki gün kapalı ama diğer marketler açık olabilir.
Açıktır rendeleme kendini🙄
Rendelemeye başlayabilirsin ayaklardan
1. gün hiçbir yer açık olmaz
Nedwn mogrostan rendemi alacaktin
Sanal market açık
Açık açık
Açıktır
Yarın açık
kapalı
Açtırırız