Türbanlı kızlar mı daha çok dikkat çeker açık kızlar mı
Türbanlı
Açık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gül açtıkça kadın kapandıkça güzelleşir diye bir söz vardı çok sevdiğim.. fakat günümüzde türban gibi önemli bir değer modaya alet edilip tarz konusuna dönüştürüldüğü için bu tarz şeylere dikkat etmiyorum.. bir bayanın yolda yürüyüşü özelliklede bir ortamdaki oturuşu konuşma tarzı ve bir garsondan birşey isteyişindeki üslubu gibi şeyler daha çok dikkatimi çekiyor..
Kesinlikle erkektede kadındada uslup çok önemli dış görünüşten çok uslup hal ve hareketler lauballi olunmaması... vs vs bir sürü şey sayabilirim. Ama bu kadın içinde erkek içinde geçerli zira ben aşırı yakışıklı ama kro ne dediğini ne konuştuğunu bilmeyen biriyle asla olmam
O yüzden evvela kişilik ve ahlak.. bunlara sahip insanın zaten içi güzeldir bir insanın içinde ne varsada dışına hal ve hareketlerine o yansır.. dediğiniz gibi bu tarz konuların erkeği kadını yoktur.. kişilik cinsiyet seçmez.
Kesinlikle öyle cinsiyet değil karakter meselesi öncelik karakter dış görünüş önemli ama karakter yoksunu olan bir insanın dış görünüşü beş kuruş etmez :)
Çok güzel düşünüyorsunuz inşAllah ömür boyu değişmez bu bakış açınız 🙏🏻
Sizinde düşünceleriniz çok güzel umarım bir kadına ve bir insana hep bu şekilde yaklaşmaya devam edersiniz sizin gibi düzgün erkekler sayılı teşekkür ederim :)
İltifatlarınız için ben teşekkür ederim ☺️ umarım dediğiniz gibi olur 🙏🏻
Gerçekler iltifat değil🤗 her şey gönlunüzce olsun iyi geceler🤗
Tekrar teşekkür ederim çok naziksiniz.😊temennim ve ricam hayır dualarında buluşmak olacak inşAllah 🙏🏻sizinde geceniz güzel olsun 😊
İnşAllah ben teşekkür ederim🤗
Karakterli olsun da önemli değil. Bugün Türbanlıya bakarsın açıktan daha çok açık giyinmiştir. Açığa bakarsın Türbanlıdan daha kapalı giyinmiştir. Yeter ki başkasına özenmesin kendi karakterini ortaya koysun kendisi olsun. Resimdekiler kendilerinden ziyade başkası olmuşlar. Yani bir beden de 2 karakter. Kafalarında bir sürü soru olur. Kendileri olamadıkları için.
Bu fotoda türbanlı diye nitelendirdiğin kızın açık kızdan farkı başına bir bez parçası takması. Kapalılıkla alaksı yok. Bu şekliyle bir çok açık kızdan daha dikkat çeker.
Bildiğim kadarıyla türban dikkat çekmemek için saçma bir soru olmuş
Çekiyorlar ama🤷🏻♀️
Öyle kendi tercihleri saygım var ama kapalılığın hakkını vermeleri gerekir 🤦🏻♀️
Sonradan açılıyor çoğu ama işte ne denebilirki bizim özgür olduğumuz kadar onlarda özgürler ama bazılarindan şortum ve eteğim ile daha kapalı olduğumu söyleyebilirim
🤗🤗🤗
Cevap
42Cevap
Tamamen yetişmeye bağlı. Genel bir soru olamaz. Etrafımda pek kapalı olmadığından kapalı dikkatimi çekiyor ancak garipsediğimden. Yoksa çekici ya da güzel bulmuyorum
Anladım
Attıgın türbanlıya türbanlı demekte ayıp olur ama neyse soruda tuhaf aslında bir türbanla bu mukayyese edilmez bana göre güzel olan her zaman dikkat çeker kapalı açık fark etmez
Haklısın ama günümüzde genel olarak böyleler bu yüzden böyle bir hanım koydum
:) peki
Türbanın mantığında örtmek, göstermemek vardır zaten. Bu mantığa uygun örtünenin dikkat çekmesi mümkün değildir.
Günümüz türbanlılarını örnek alarak paylaştım :)
Şimdi namus bekçileri doluşacak buraya günümüzdeki türbanlılar daha çok dikkat çekiyor vs vs
Yani fikirlerini yansıtabilirler hakaret etmedikleri sürece
Sosyal hayatta yüzümüze bakmaya cesaret bile edemeyen insanlar gelip burada türlü türlü hakaretler ediyorlar. Fikirlere elbette açığım ancak bu örtünme yalnızca kadına gelmiş bir şey değildir bunun da bilinmesini isterim. Bu ayrımı yapanların da zeka seviyesinden şüphe ederim.
Ben bir eleştiri babında paylaşmadım bu soruyu. Kimsenin sizi aşağılamaya hakkı yok fikirlerimizi elbette dile getirebiliriz bu en doğal hakkımız bu platformu kullanıyorsak eleştiriye açık olmalıyız fakat eleştirilier saygı içerisinde olmalı bu konuda size katılıyorum ama dediğim gibi eleştriye açık olunmalı herkesin kendi fikri😊
türban süs aracı olmamalı amacı dikkat çekememek
Bence siz öncelikle kendinize çeki düzen verin çünkü kullanızı adınız ve profiliniz pek iç açıcı değil😂 @kkizlarinfinoköpegi
nesi varmış ismimin 😀 hem ben ne dedim ki
adam gibi türbansa türbanlı yok seksi türbansaki öyle görünüyor sen açık ol daha az günah işlersin
Ben türbanlı değilim yalnız olmayıda düşünmüyorum sadece soru
ama çok seksi ve güzelsin ben onu söyleyim
Normalde açik bir insanın çekmesi lazım ama bu devirde nasıl oluyorsa bunu türbanlılar başarıyor.
Boya badana süs falan :)
Yani ya anlamını önemini bilmeyecek kadar aptallar ya da moda diye yapıyorlar bilemiyorum ama bana göre ikiside yanlış
Türban ciddi sorumluluk ister ben mesela o sorumluluğu kaldıramam o sorumluluğun hakkını verebilecek insanlar türbanlı olmalı bence ama olanlarada saygım sonsuz
Allah sonumuzu hayır etsin başka birşey diyemiyorum ne yazık ki.
:) :) haklısın
Her ne olursa olsun türban fantazisi olmayan birisi için türban dikkat çekmez.
Olabilir bilemiyorum
katılıyorum
Türbanın asıl amacı zaten dikkat çekmemek. Normal şartlarda sorunun cevabı oldukça net. Bu kadar makyaj ve süslenme olduktan sonra türbanın pek bir anlamı kalmıyor.
İlk fotoğraftaki türbanlı değil benim gözümde. Sadece başını örtmüş 😒
Çoğunluk böyle maalesef
Damacanaya tecavuz edilen bir ulkede acik kapali ayirmazlar bence
Doğru
Açık çünkü daha da ilgi çekici ve bu mezhep farklılığından dolayı da açık diyorum, karakterli insan olursa fark etmez.
Açık tabi MK burası Türkiye Arabistan değil herkes kendine gelsin
ben türbanlılara genelde bakmam aga açık yani kızlar kusura bakmayın ama açık olunca az göz kayıyor yani benlik bişi yok
Günümüz türbanlılarının %90'ı itici. (Ben de kapalıyım)
Bununla beraber teşhircilik yapan açık kızlar da itici. Kısacası dişiliğiyle dikkat çekmeye çalışan her kadın itici.
Türbanı süs diye giyiyorsa, açık kızı tercih ederim.
Yoksa Allah'ın emrettiği şekilde tesettüre bürünen bir kadını baş üstünde taşırım.
İki hali de berbat bu kızın.
Aynı kız değil :)
:) belkide makyaj kapatiyor iste napalik
Teşekkür ederim içimiz güzrl olsun ikk😊🤗💫
16 Yaşıma Kadar Türbanlı Kızları Alevi Olduğum İçin Hep İtici Görürdüm Ama 18 ime Girmek Üzereyim Ve şu an Sorarsanız Türbanlı Kızlar Bana Hem Muhafazakar Olmaları Hemde Dış Görünüş Konusunda Git Gide Hoşuma Gitmekte Oldukları İçin Türbanlı Diyorum
Turbanli olup 3 kilo boya sürenler daha dikkat cekiyor ama olumlu anlamda diill 😂
Türbanını yanımda açanlara hiç girmeyeyim o halde 😃
Kiz guzelse kapali hali de guzeldir acik hali de
Evet haklisin
Şu halde sakin kapanma
Kapanmayı düşünmüyorum kapanırsamda hakkını vererek kapanırım zaten
Dikkat çekmek isteyen kız dikkat çeker
gizem her zaman daha özeldir.
Kafasi kapali olmayan kizlar.
Başını örttüğü resim daha güzel
Şimdiki kapananlar açıklardan daha iddialı
Boyasız kadın 🙋♂️
Evlenmeden makyajsiz görün😂😂😂
Mümkünmü.:)?
Eveeet bir kadın makyajsızda karşınıza çıkabiliyorsa onunla evlenin😂
İmkansız birşey bu. Önce boya sonra salma :)
Yoo hayır ben erkek arkadaşımın karşısına çoğunlukla doğal çıkarım 🤗 istinalar var tabikii
:) kapalısın ozaman
Hayır türbanlı değilim :)
Ozaman istisnasın :)
Rahat giyinmeyi seven rahat bir insanım beni seven ve beğenen doğal halimle beğensin 🤗
Güzel bir düşünce. Ama işte bu erkeklere güzle gelmiyor ki tercihim sensindir.
Sevdiğim bey doğal halimi seviyor makyajsız daha masum duruyormuşm😂🤭
Ozaman güzle birşey :)
Bu türbanlı mı oluyor şşmdş
Bu resimlerin ikiside açık ama😂😂
Dikkat çekmekteki kasta bağlı
Gerçek türbanlı. Çakma olmayan cinsinden.
Kesinlikle turbanli ve bakimli olanlar...
KSde kapalı çok
Türbanlı
Açık
Türbamlı daha dikkat çekşci
tabiki açık
Açık.
tesettürsüz..
açık
Türbanlı tabi
Ikısı de hoş
açık
Hep açık