Aile & Toplum 25 yaşındayım babam bayram harçlığı veriyor, sizce almasam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sizce parayı almasam mı yaBekarım bu arada, siz ne düşünüyorsunuz 25 yaşındayım babam bayram harçlığı veriyor, sizce almasam mı? Cevapla Babalık Soruları Para Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sen bilirsin ayni biz karar verecek değiliz ben almam 0 0 Yorumla
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Sen onun kızısın. İstersen 5 çocuk annesi ol, verdiği harçlığı al.İlerde bu harçlıkları çok arar çok özlersin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl En iyi cevap yapacağım Yorumla Orakim +1 yıl Babam rahmetli olduktan sonraki bayram, kendimi harçlık verirken buldum 😅İyi bayramlar Yorumla Soran +1 yıl Mekanı cennet olsun... iyi bayramlar Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana da harçlık veriyor ve ben de 25 yaşındayım :') 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 🥰😊 Yorumla tiredSavitar +1 yıl Kesin cok tatlı laann. Gördüğüm en pofuduk kedi Yorumla Dropaline_ +1 yıl Hahaa teşekkürler 💓 Yorumla tiredSavitar +1 yıl İlifafti kediye ediyorum teşekkürü sen ediyorsun. Çok kıskanç bir sahibesin. Aracı istemiyor belki. Sen pet kargoyla gönder biz onunla hesaplasiriz Yorumla Dropaline_ +1 yıl @tiredSavitar oldu oldu ahahsj Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Saçmalama istersen kırılır yanlis anlar al nolucak ya sizin bu gururunuz varys gına geldi artik 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Ne guluyon kizim doğrular doğrular hep böyle yapa yapa bitirdiniz tuktettiniz bu babaları 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ahahahhah😂 İyi bayramlar Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl Iyi bayramlar 😅 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Babalarımızın gözünde hala çocuk gibiyiz dolayısıyla alabilirsin mesela bu yaşta olmama rağmen dayılarım harçlık vermişlerdi. 0 0 Yorumla
DüşünenMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl çalıştıgım halde banada veriyor bende gidip kucuk kuzenlere veriyom 1 kısı 1 kısıdır kar dsds 0 0 Yorumla
mervebiran2 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Benim babam yüzume bile bakmıyor yine iyisniz siz al tabi verdiği parayı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Soruya bak al lan 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Adettendir el öpüp alcan 0 0 Yorumla
Mrbbnbn Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Baban o ne olacak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani yaşımdan dolayı dedim Yorumla Mrbbnbn +1 yıl Fark etmez bnce Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Al tabiki parayi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sen bilirsin ayni biz karar verecek değiliz ben almam
Sen onun kızısın. İstersen 5 çocuk annesi ol, verdiği harçlığı al.
İlerde bu harçlıkları çok arar çok özlersin
En iyi cevap yapacağım
Babam rahmetli olduktan sonraki bayram, kendimi harçlık verirken buldum 😅
İyi bayramlar
Mekanı cennet olsun... iyi bayramlar
Bana da harçlık veriyor ve ben de 25 yaşındayım :')
🥰😊
Kesin cok tatlı laann. Gördüğüm en pofuduk kedi
Hahaa teşekkürler 💓
İlifafti kediye ediyorum teşekkürü sen ediyorsun. Çok kıskanç bir sahibesin. Aracı istemiyor belki. Sen pet kargoyla gönder biz onunla hesaplasiriz
@tiredSavitar oldu oldu ahahsj
Saçmalama istersen kırılır yanlis anlar al nolucak ya sizin bu gururunuz varys gına geldi artik
😂😂😂
Ne guluyon kizim doğrular doğrular hep böyle yapa yapa bitirdiniz tuktettiniz bu babaları 😅
Ahahahhah😂 İyi bayramlar
Iyi bayramlar 😅
Babalarımızın gözünde hala çocuk gibiyiz dolayısıyla alabilirsin mesela bu yaşta olmama rağmen dayılarım harçlık vermişlerdi.
çalıştıgım halde banada veriyor bende gidip kucuk kuzenlere veriyom 1 kısı 1 kısıdır kar dsds
Benim babam yüzume bile bakmıyor yine iyisniz siz al tabi verdiği parayı
Soruya bak al lan
Adettendir el öpüp alcan
Al beraber yeriz
utanmıyorsan al tabi :d
Baban o ne olacak
Yani yaşımdan dolayı dedim
Fark etmez bnce
Al nolucak
Al ne olacak babandir
Al tabiki parayi
Al bayram harçlığı