Neden insanlar bir şeyi yaptığında problem çıkartırken, kendilerinde benzerini yapma hakkını bulurlar? Eleştirdiğiniz şeylerin başrolünde olmayın.

Neden insanlar bir şeyi yaptığında problem çıkartırken, kendilerinde benzerini yapma hakkını bulurlar? Eleştirdiğiniz şeylerin başrolünde olmayın.
Ya bırak şu insanları var ya yemin ediyorum bak elime geçseler hepsinin yani var ya neyse küfür etmeyeceğim. Ya bunlar ne istediğini bilmiyor ki. Sözde dürüst insanlar ama nerede? Haksız olurlar, mal gibi suçlarlar, üste çıkarlar. Empati duygusu zaten sıfır. Onları siliyorsun sülük gibi peşinde oluyorlar. Valla bu insan denen varlıklar ne istediğini önce bilecekler ki, kimse ne istediğini cidden bilmiyor. Herkes çıkarına, menfaatine göre hareket ediyor. Bencil insanlar ile dolmuş etraf. Söyleyecek söz çok var da ne yazsak cidden boş.
Çünkü bu tür kişiler yüzsüz ve iki yüzlüdür. yani mesela kendisi bir şey yapar ama başkası yapınca direk sorun çıkartır veya aynı şeyi iki kişi yapar ama gider birine saldırır diğerine bir şey demez çünkü bu tip kişiler insan seçerler. karakterleri de olmadığı için kendi yaptıklarını gizlerler. hatta onlarla insan gibi konuşmaya çalıştığımız zaman da kendilerini bozarlar hemen ya da gerçek yüzlerini gösterirler. haksız olduklarını kabul etmezler bu sitede bile çok gördüm ben bu tiplerden hadi bura neyse de gerçek hayatta da var bu tipler. kendisi çöp atar mesela başkasına gider laf atar çöp atıyor diye. ya da dedi kodu yapar başkası yapınca direk düşman olur.
Başkasının bana yapmasını istemediğim bir şeyi ben de yapmamaya özen gösteriyorum genellikle. Yanlış anlaşılmalar zaman zaman yaşayabiliyor ama beni gerçekten tanıyan biri de neyi neden yaptığımı anlayabilecek düzeyde olur. Keyifli günler..
Hoşuna gitmiyordur rahatsız oluyordur empati duygusu filan yoktur olabilir böyle şeyler çok var öyle her şeyi yapıp yapıp birazını karşı tarafından görünce dünyanın sonuymüş gibi davrananlar.
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?