Herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 sevdiklerinizle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar. 🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🌺 RENGARENK YOLLAR 🌺

İstediğimiz kadar alabiliyor muyuz şeker? :D Eskiden bizim mahallemizde yaşlı bir karı koca vardı her bayram mendil verirlerdi ve içinden para + lokum çıkardı o aklıma geldi.
Aynen öyle bizim çocukluğumuzda bu şekilde olurdu bayram kutlamaları şimdi onlardan eser kalmadı maalesef
Bir şeker 🍬 daha almazmıydınız küçük bey 😂😂
Maalesef çikolata kalmadı küçük bey 😂 aslında şekerde kalmadı birkactane var
Komşu çocuklari için para da veriyorsan demek ki baya zenginsin ben sadece benim çocuklarıma kız kardeşimin çocuklarina ve görümceyin çocuklarina para verim şeker de maşallah çok güzel
Ağız tadıyla bir bayram geçirmeniz dileğiyle 🥰
Cümleten bayrami güzel geçsin inşallah 🤲
Bazen benim bile çocuk olasım geliyor eskiden bayramda para vericekler diye nasıl heycanlanirdik
Amin gülüm inşallah 🙏
Atıyorsun, hem de papuç gibi dille. Olmaz böyle şekerlik. alıştırmayın çocukları bu yaşta bu kadar paraya. Sevgi varken gerisi ne eder? Seni Ponçik seniiiii. Hııı bak dövevim haaaa...
Erhan bu yorumun beni benden aldı 😂😂
Diğer yorumlarımı okumadığını, geri dönüş yapmamandan anlıyorum. Konu ben isem dört gözle beklemeli ve merak etmelisin, bakalım Erhan Bey ne yazacak diye... Ben hergün senden ne sorular çıkacak diye baktığım gibi...
28 Haziran Rengarenk misafirliğinde olay. Flaş! Flaş! Falş! yüz livalıkları iç eden komşu oğlu Haçan, arkadaşlavını da neden ikişer şekev aldı diye dömüş. Çıkan arbedede 10 çocuk çeşitli yerlerinden yaralanmıştır, ölü, ya da yaralı yoktur çok şükür. Kavgayı ayırmaya çalışan Poonnçiiikkk! Hastanede 101 nolu odada yatmaktadır, sessizce gelin haaaa, ziyaret saatlerimiz adam başı 5 dakka,1000 gaymedir, ona göre.(Not Çek, Senet, Kredi Kardı, Temassız Ödeme zımbırtıları kabul edilmez...) :)))
Em don yorumunu gördüm fakat sorunun süresi dolduğu için yorum yapamıyorum
Nasılım sorulari 24 saat aktif oluyor sonra süresi bitiyor bir şey yazma ya da cevap verme şansım da olmuyor
şu an sorum sizde gözüküyor mu mesela ben onu merak ediyorum
Gir benim sayfama o sorum gözüküyormu bir bakarmisin rica etsem
En iyi bayramlara, nice bayramlara Rengarenk Yollar. Kendine iyi bak, çok ta özletme kendini...
Erhan abi çok agresifsin yemin ederim herseyi eleştiriyorsun sjdjfjgk
@Çiçekpplikız Oysa hiç te öyle biri değilim...
Cevap
54Cevap
Güzel olmuş ablam çok düşüncelisin :) iyi bayramlar şimdiden
Teşekkür ederim gülüm seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏
Senin gülen yüzün ve güzel yüreğin bayram şekerlerinden daha tatlıdır. Ben ekstra şeker almayayım 💐
Aman efendim estafurullah beni şımartıyorsunuz 🤗 teşekkür ederim 🙏
Bayram namazından sonra hemen gel 😂 elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Fazla geç kalma ama erken gel balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
Yarın bize gelsene balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
Ben yoldan geçene tükürmeye karşıyım. Hortumu takıp ıslatalım 🥳🥳🥳🥳
Olur olur oda olur 😂 hallederiz 😂 sıkıntı yok 😂
🤣😇
AH musmutlu olucak cocuklar ne güzel. Benim bayramima'da yarin butun yigenlerim toplanip geleceklermis.
Hadi gözün aydın 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏🙏
Aaa çoksel çok sevdim çocuksu duygularım kabardı şu an
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏❤️🌺❤️
Teşekkür ederim 🙂
🙋🙋❤️❤️🙋🙋
Ayıp ama yaaa hep 5lik koymuşsun. Çocuklar bile almaz o parayı 😂😂😂
Fakirlestik bayaaa 😂😂
😂😂
Nekadar bonkörsünüz cömert kadın 🍬🍬 iyi bayramlar
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🙏
Vay benim gusel ablam adres verde bayramlasmaya el opmeye geleyim😆😁
Bayram namazından sonra hemen gel 😂 elimi öpte başına koyma ama ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Fazlada geç kalma ama erken gel balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
Bir şeker 🍬 almazmıydınız küçük bey 😂😂
Patron hanım başka canım. Çocuklarımla birlikte mutlu bayramlar arkadaşım
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Ucuz olmuş, dolar molar bişey yok muydu böyle sanki fakir gösteriyor 😂
Yoktu maalesef fakirlestik bayaaa 😂😂
Lanet olsun bu hayata 😂😂
😂😂
Nasıl geçiyor günün? Bayrama hazırlık işleri falan?
Çok yoğun ve kargaşalı bir icerdeyim bir dışarda bayram telaşlı oluyor
Yardım lazımsa çayı ben yaparım
Bana hiç yüz vermiyorsun ki 😔
Elli veriyormuyum peki 😂
Onu bile bana çok görüyorsun 😂
Çok gùzel olmus tatlim ama daha çok seker almak yerine paraları alırlae😄
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
Tsk ederim bitanesi sende tùm sevdiklerinle guzel bir bayram gecirmeni kalpten diliyorum seker tadinda bayram olsun🤗❣⚘
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏🥰
Konum atarsan takla ata ata bayramlaşmaya gelebilirim 😄
Ya senin canını yiyerem haa 😂 hemen gel güzellik 🌺 bayramını en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏❤️❤️
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏🥰 ağzına yüreğine sağlık 🙏
Bnde gelip elini öpcem bır çocuk olarak, adres neydı 🤪
Bayram namazından sonra hemen gel 😂 elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben ozaman kendimi yaşlı hissederim 😊😂
Ben sen gelince @donsuzbirmen oooo küçük bey hoş geldin hoş geldin 😂 derim
Tm namazdan sonra😄koşa koşa gelirim başima koymazsam parayı alamam kı🤨😌 neden yaşlı ya snn aaa. Usulen bi götürürüm başıma😁
Nickimle sölemesende olur kücük bey yeterli 😁baryamını kutluyacm gidecm çok kalmıcm
tamam yarın erken gel balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
🤣🤣na kadar naif bir hanfendi.
Yaparız bol bol tükrük üretelim:))
Ayıptır söylemesi biraz oyleyimdir 😂
Olmamış ayıp. Bayramda şeker harçlık adettir ama şekilde olmaz.
Ayıp olan nedir peki bana söylermisin küçük bey
Paraları kaseye koymak.
Eee nereye koyacaktırm küçük bey 😂
@Aşkın_Sonu seksi modetör bu sorunun mizah amaçlı sorulduğunun farkında degilmisiniz böyle bir görsel hazırladım ve bu mizah amaçlı sorulmuş bir sorudur
Sizin gibi bir modetörün bunu anlamaması beni üzer 🤣
@Aşkın_Sonu seksi modetör 😂 burada okadar ahlaksız görsel sorular sorulurken saygısızca yorumlar küfürler havada ucusurken bunları görmeyip benim attığım görseli ayıp diye nitelendirmeniz işinizin ehli olmadığınının bir gostergesidir
Amaaan kuzum mizah amaçlı olduğunu biliyorum. Ama sen yinede bayram ve harçlığı şii yapmayalım. Ayrıca buna ayıp demem diğer görselleri onayladığı anlamına gelmez ki. Sen daha iyi ve eğlenceli sorular çıkartıyordun hem.
TM peki sustummmm 😊
Bak şimdi böyle dedin gönlümü çaldın hınzır şey seni 😂
@Aşkın_Sonu ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim seksi modetör
@Aşkın_Sonu 🤗🤗🤗
Tesekkür ederim. Seninde bayramın mübarek olsun. Ailen ve sevdiklerinle birlikte nice güzel bayramlar dilerim.
Teşekkür ederim 🙏
Çok güzel bayramlaşma ya sana geleyim kolonya baklava alıp
Bencede hemen gelmelisin 😂 bayram namazından sonra burada ol 😂
Geliyorum kahvaltı sende
tamam pikiii 😊
Misafirlerin şekerden alacaklarına pek ihtimal vermiyorum 😂😂😂
Niye acaba 😂
Mavi şekerler çok şeker çünkü 😋
Dimi ama 😂 çünkü görsel benim el emeğim ben hazırladım ondandır
Ellerine sağlık 😂
Sağol sağol Allah razı olsun 😂
Cümlemizden baciiii 😂
Mavi renkte olandan rica ediciiiim 😂
Tm pikiii 😊
İyi bayramlar 😇
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Ben hala MAVİ şekerimi alamadım 🤨🤣🤣🤣
Acele etme alırsın 🤣 daha bayram devam ediyor
Yarın son 😂
Evet sıradan insanlar için yarın bayramin son günü 😂 deliler için hergün bayram zaten 😂
Ben resmi olarak yarın son dedim yoksa benim için 365 gün bayram 🤣
Bende resmi olarak dedim zaten 😂 sıradan insanlar için yarın bayramın son günü 😂 delilere hergun bayram zaten 😊😂
Tamam ne zaman tahsil ederim şekeri 😂
Ev neredeydi el öpmeĞe gelicem. çabuk konum at 🤣🤣🤣
Tabi tabi yarın bayram namazından sonra burada ol 😂 elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Mutlu bayramlar 🤗🤗
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım ailenle birlikte sağlıklı huzurlu nice güzel bayramlar gecirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Abla paralara dikkat et hepsini almasınlar😂 (Güzel olmuş bu arada.)
Teşekkür ederim 🙏 görsel resim bana ait zaten
Bari reklam parası koyaydın ablam ama kendi tercihin tabi ki.
Gerçek para koydum işte daha ne istiyorsun zalımmm 🤣
Yani de ilk gelen misafir paraların hepsini cukkalarsa cebine o zaman sen düşünürsün ablam😂
😂😂
Ben şeker hastasıyım 😄 direk ikinci seçeneğe geçelim
tamam pikiii 😊 geçelim
Bauraminı en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Fotoğrafı çektikten sonra 100 lükleri cebine attığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam 😂 kesene bereket abla güzel olmuş
öpiyim narin güzel elini yüz lirada bana harçlık ver 😅
Elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Bir şeker 🍬 daha almazmıydınız küçük bey 😂
tamam elini öpücem ama başıma koymam sen çok gençsin en güzel bakımlı genç yaşındasın 😊😅
Teşekkür ederim 🙏
Bayramlaşmaya geliyorum 😅
Durduğun kabahat 😂 bayram namazından sonra hemen gel 😂
TM pikiii 😊
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🌺🌿🌺
🙋🙋
Abla iban atıyorum bayram harçlığı için 😂😂
tamam pikiii 😊
Atamıyorum mesajın kapalı nasıl olacak 😂😂😂
Senin canını yiyerem haa 🤣
Ablam elini aç öpmelere geliyorum
Ablasının gülü 🤣 elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Çocuk olasım geldi. İyi bayramlar
Valla benimde çocuk olasım geliyor 😂
Bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Allah Razı olsun cümlemizin inşallah teşekkür ederim. Genç hanım.
🤗🤗🤗
Çok düşünceli bir davranış👍🏻
Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim✌🏻
🙋🙋
Bir şeker 🍬 almazmıydınız küçük bey 😂
Teşekkür ederim 🙏🏻
oradan bi yüzlük alam mı :D
tamam pikiii 😊
Bir şeker 🍬 almazmıydınız küçük bey 😂
olmaz dokunuyo :D :D :D
Ya senin canını yiyerem haa 🤣 insan bir tane hatır için alır bee 😂 incindimmmm 😂
oy sen incinme 20 tane alırım yerim senin için ben
Güzel düşünülmüş hala iyi insanlar iyi ki varlar
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏❤️🌺❤️
Sağ olasın, amin cümlemize. Seninde bayramın mübarek olsun🌺💜❤️
Teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏🌺❤️
Waowww çoksel bu bayram sana geliyorum😃😃
Hemen gel beklerim güzellik 🌺
Size anne diyebilir miyim djcjvkbk🥺💅
Yaaa senin canını yerim ben güzellik 🌺 içinden ne geliyorsa onu söyle 😊 bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Sen kendin şeker gibisin teyzoşum
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏
Teşekkür ederim 🙏
Değişik iyi aklına gelmiş
Teşekkür ederim genç adam 🙏 öyle yaptık işte birşeyler
Güzel olmuş. Hayırlı Bayramlar..
Çok teşekkür ederim 🙏 sizinde bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
TL kullanma dolar kullan az olmuş 😂😂
Fakirlestik bayaaa 😂
Senin evinden çıkmazlar bak
Onun formülünü de buldum baştan
Hı hııı 😂
Bende gelebilirim öpmeye 😂😂
Bayram namazından sonra hemen gel 😂 elimi öpte başına koyma ama 😂 çünkü ben kendimi yaşlı hissederim ozaman 😂
Bakkal mı laaa bura 😂😂
Hayır efendim maalsef değil 😂 market iki dükkan yan tarafı oluyor 😂 burası su tesisatçısı beyefendi 😂 ooooo siz çok yanlış gelmişsiniz 😂
Amannn layığıyla döşe de başka bir şey istemem 😂😂
Çok bonkör bir ikram tabağı 😃
Yaptık birşeyler işte 😂😂😂
Çocuk olasım geldi :P
Valla benimde 😂
Kız kardeşime IBAN üzerinden 1.000 TL bayram harçliğı attım. Bana öyle bir bonkörlük yapan yok. :D
Bayıldım harika olmuş sen bu işi biliyorsun
Aman efendim estafurullah teveccühünüz teşekkür ederim 🙏 yaptık işte birseyler 😂
Eline koluna sağlık
Elini öpmeye geliyorum o zaman 🤣
Bir 🍬 daha almazmıydınız küçük bey 😂😂
Konum at 🐎🤣
😊😊
Bayramın kutlu olsun 😊
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🙏
Çok cömertsin, geleyim elini öpmeye
Hemen gel 😂 durduğun kabahat 😂
abla sana gelsem para verir misin jsjsjs
Senin canını yiyerem haa güzellik 🌺 senin canın sağolsun veririm tabi ❤️🙋
Şeyyy ben adresi rica edebilir miyim acaba ☺☺☺
Senin canını yiyerem haa 🤣 senin canın sağolsun genç adam ben sana da ikram ederim merak etme
😂😂
güzel hayırlı bayramlar
Canım benim çok teşekkür ederim 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım ❤️ ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Keşke size bayramlaşmaya gelsem hüğ
Yaa senin canını yerim ben güzellik 🌺
Bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
İyi bayramlarr ablacım💞
Amin gülüm cümlemize inşallah 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
sekerler sana kalicak demekki :)
Bence bana sadece tabağı kalır gibime geliyor 😂
Bir şeker 🍬 daha almazmıydınız küçük bey 😂
niye ben seker aliyorum yaaa :) 100 lukler var :)
iyi bayramlar bu arada sizede.
Çok teşekkür ederim genç adam 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 😊 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Ben bunu 200 tl ile yaptım
😂😂 zenginliğin gözü kör olsun bee 😂 ben bu kadarını yapabildim
Elini öpmeye gelirim teyze 😂😂
Bayram namazından sonra hemen gel teyzesinin gülü 🤣
Çalışıyorum teyzem ya namaza bile gidemiyorum bu iş böyle işte
Sagiuk olsun napıcan bazen hayat şartları herşeye el vermiyor maalesef kolay gelsin ne diyim sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙋
Teşekkür ederim yolunuz düşerse beklerim kahve içmeye tüm bayram çalışıyorum
😊😊😊
Konum atmadin öpmeye gelicektim... elini😂
Mesaj kutun kapalı yoksa nelerrr yazardım 😂
Neler yazardin hınzır 😂
Aç mesaj kutunu gör 🙈🙈
Zengin görünüyor
Dimi ama 😂
Hemen beni evlatlık alıyorsun 😄
Yaaa senin canını yerim ben güzellik 🌺 hemen alıyım senin canın sağolsun. Bir kızım bir oğlum var zaten bir de sen gibi tatlı bir kardesim olur fenamı
Aşksın sen ya🌸🦋
Teşekkür ederim çiçeğim 🌺 hayırlı huzurlu mutluluk dolu bir bayram geçirmen dileğiyle 🥰 hayırlı bayramlar
Hayırlı bayramlarr🌸
Amin gülüm cümlemize inşallah 🙏🥰
Bir çocuk gelip hepsini alırsa napıcan
Ve o çocuk neden sen olmayasın 😂😂
Çocukken bana böyle bir şekerlik uzatsalardı tüm paraları alırdım. Bir kaç tane de şeker alıp giderdim
😂😂 bize hep bozuk para verirlerdi 😂 büyük para veren olmazdiki ona bile ne kadar sevinirdik
Valla bana bozuk para veren olmadı. Kağıt para verdiler hep ama misafirler gidince o paraları bizimkiler elimden alırdı
Sen çok şanslıymışsın ozaman 😂
Gün sonunda elimde sıfır TL kalıyordu. Bu nasıl şans
Eee neden alıyorlardıki paranı
Ayıp etmişler 😂 bak şimdi bende sinirlendim 😂
Aileni burdan şiddetle kınıyorum 😂 al işte kınadımm 😂😂
Bilmem. Zararlı şeyler almayayım diye herhalde
Kınama gelir başına. Sende bebelerinin paralarını alırsın
Yok daha neler 😂 kesinlikle almam daha doğrusu istesemde vermezler zaten 😂 bunlar Z kuşağı zehir gibiler mübarek 😂 bizi suya götürüp susuz getirirler 😂
Cucukların sana git paraları toplayıp bize getir diyecekler. Sende komşuları tek tek gezip cucuklarının sana verdiği vekalet ile onların elini öperek para toplayacaksın. Sonra o paraları cucuklarına getirip vereceksin
😂😂
@27esmerim gelecekte böyle olacak fdadsfkj
Sekerler sana kalır benxe😁😁😁
Bana sadece tabağı kalır bence 😂😂
😂😂 bayram diyince zaten ilk aklıma grken neden hep yemek bulaşık geliyor acaba 😂 bu kadınların günahı ne 😂
Aynı seymi küçük bey 😂 srn bir kişi bulaşığı yıkıyorsun ben şimdi yarın ailemde bayram gecirecem ve bayram boyunca hep vaktim mutfakta gecicek kalabalık içinde
Duygulandım lann kıyamam bana 😂😂
Bence hemen tutmalısın 😂
Acıyın bana nolur nolur 🤣 brn bayramda bulaşık yıkamak istemiyorum 😂
Enistemi 😂 enişte yok maalesef
Bu akşam prensesler gibi yatıp kul kedisi gibi uyanıcam 😂 zalimsin hayat 😂
Deme öyle deme öyle 😂 incindimmmm
İki gün tam amele modunda olucam 😂
Bayramdan sonra bize gelsene balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂
Çocuk olasım geldi 😄
Valla benimde 😂😂
@istanbul_bey bir şeker 🍬 daha almazmıydınız küçük bey 😂
Şeker komasına mı sokacaksınız beni 😬😀
Hı hııı 😂😂
ailenin akıl küpü seni.
Hı hııı 😂😂
Bir şeker 🍬 almazmıydınız küçük bey 😂😂😂
Bana hangisinden ayırdın tatlım :)
Sütlü şekerlerden ayırdım sen seversin 🤗 bayram namazından sonra hemen gel 😂
Fazlada geç kalma ama erken gel balkonda oturur yoldan geçenlere tükürürürüz 😂😂😂
Ben sana bwyram namazından sonra hemen gel demiştim 😂 artık bir dahaki bayramı bekliycez sayende 😂
Hanımefendi o 100tl lerin üzerine o ucuz şekerler olmuş mu 😄 çikolata falan koysaydın 🙃
Harika görünüyor adres verir misin bayramlaşmaya geliyim :D
Ben şekeri tercih ederim.
Yaaa senin canını yerim ben aslan parçası 🤗
Bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
Amin gülüm cümlemizin inşallah 🙏
Hemen geliyorum 🤣💵
Hemen gel güzellik 🌺 durdugun kabahat
Bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🙏🌺🌿🌿🌺❤️
🙋🙋❤️❤️🙋
Harika bence iyi bayramlar
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 seninde bayramını en içten dileklerimle kutlarım 🌺 sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar 🙏
Rengarenk..
😊😊🌿🌺☘️💦☘️🍬🌈🌸🌿
Güzel olmuş 😋
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 bayramını en içten dileklerimle kutlarım ❤️ ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmen dileğiyle 🙏 hayırlı bayramlar dilerim 🙏
🌿🌺🌿☘️☘️💦🌲🌸☘️🌿🌺🌹❤️🌺🌿☘️💦💦🌲
Çok teşekkürler ben de sizinkni kutlarım ❤️ iyi bayramlar 🌸🌺🥰
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık güzellik 🌺
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?