Dindar, muhafazakar yobaz sizide öyle yetiştiren? yeniliğe kapalı? herşeyinize karışan?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Konyalı deyince sinirleniyorum kaldı ki orada doğup büyümke ve geleneklerini yaşamak
Nedenki?
Sevmiyorum
Bende sevmiyorum aşırı örümcek beyinli oluyorlar. sen nerelisin?
Erzincanlıyım ama İzmir'de yaşıyorum
Benzetmeni sevdim
iyide konya asliinda rahat bir yermis sen nasil bir hayat yasiyisun bilemem de
Benim aile dindar namazlı
ee benim burada cogu arkadasimin ailesi de namaz kiliyor ama hepsi ortamlarda cocuklarin yeni yoldaki cafelerden geldim biraz once ortam guzeldi. ben buraya ankaradan geldim fazla fark yok. seni baskiyla kapatmislar gibisin senin ailenden kaynakli biraz konyaya mal etme
Hayır baskı değil musallat yaşadım
Namaz kilmama baski yaparlardi ama bende kilardim
Solcu ama aşırı olmayan bir ailede büyüdüm ve gayet memnunum
Merhabalar sizinle biraz konuşmak istiyorum eğer müsaitseniz?
Yobaz olmasa da ben de öyle yetiştim
Senin yobaz olmayan dediğin çıplak olması mı
Her türbansız çıplakmi giyiniyor
Hayır ben öyle demedim ama siz direk yobaz deyince ailen seni normal başı açıkta müsade edebilir ama ben direk farklı anladım
Bende zorla kapanmış birisiyim konuyu yanlış anladım galiba
Etmiyorlar işte yobazlar bunu diyorum
Anladım o zaman haklısın bende öyle büyüdüm babam annem çok karıştılar
Çok mu karışıyor ailen
Bende zorla kapatıldim ama cin musallatı yüzünden. Ondan sonra zaten bidaha açılmama izin vermediler ailem bende cesaret edemiyorum😭
Anladım bende zorla kapatıldım evliyim ama hala ailemden korkuma açılamaıyorum peki tam tesettürlü müsün yoksa firen oluyor mu
Pantolon gömlek sen
Bir ara kafayı yiyip çarşaf peçeye bile girdim
Tunik pantolon elbise etek peki başını nasıl yapıyorsun
Ha yok ben girmedim ben pardesü giydim bir ara hocalık yaparken
Hazır çıtçıtlı esarplardan takıyorum bazende sal ama çok sıkıldım açacam yeminle psikolojim bozuldu
Ben gecen hafta açıldım bir haftalıpına geri kapandım ama ailemden kimse bilmiyor
Ben açılacam allahtanda korkmuyorum çok ağır geliyor kaldıramıyorum
Anladım böyle daha zor tabiki ama ben allahtan korkuyorum lakin bende bunaldım eşim açıl diyor ama ailemin cenesi beni yorar diyorum
Sırf kuranda tesettür ayeti var diye namaz kilmaktan bile soğudum kapanmadan önce namazlarimi daha istekli kilardim ama musallattan sonra kapandim
Anladım allah yardımcın olsun
Bende bazen soğuyorum ama bilmiyorum misal geçn hafta tatildeydik açıldım ama şu an pişmanım
Kapandığımdan beri delirdiğimi hissediyorum zaten musallattan sonra iyice delirdim musallatımıda ben yakaladım ateist bir erkekle yıllarca konuştum onun cinleri bana geldi sataştı ben namaz kıldığım için dinden çıkmak isterken çıkamadım ailem ve ben inançliydik sonra bunalıma girdim rukye ayetlerini dinlemeye başladım cin açığa çıktı neler yaşattı bana en son hocaya göründüm beni okudu bide hacamat yaptırdım düzelme oldu yoksa bana kafayı yedirecekti o varlıklar 😭😢
Umarım beni anliyosun 😢çok zorsureclerden gectm
Beynimin sol tarafında sanki bir taş vardı ağırlık yapiyordu basınç hiç durmadan. bir kaç sefer hacamat yaptırdım kalmadı gitti ama hacamat esnasında tirtir titriyordum istemsiz oda. Ben bile şaşırdım noluyo die😥ve bütün bunlari 20 yaşında yaşadımm
Demekki cin beynime yerleşmişti😢ztn en son delirme noktasına geldim yalnız başıma rukye dinlerken. ailem beni bu kiza noluyo diye hocaya götürdüler arabadan inerken bile kendimi kaybetmiş heryeri tekmeliyordum taki hocayı görene kadar.
Onlardan bahsederken kalbim hep çarpıntı yapar çünkü içimde olduklarını biliyorum hayla. onlarla savaşmak çok yorucu ve bu din kabus gibi. 😭😭
Sanirm tesettüre 4 sene dayabildm daha dayanamicam kendimden iğreniyorum çünkü taktikça. sanada oluomu
Çarşafa girdigm zamanlar o varlıklarla savaşiyordum ama gücüm düştü çünkü annem bile çarşafa girmemi istemedi seni böyle yanımda gezdirmem dedi çıkarmassan bide İstanbul gibi kalabalık şehirde yaşadığım için herkes öcü gibi bakıyordu çıkardım. Annem çok kızdı o moralimi çok bozdu
Okurken ruhum çekildi
Evet
Farketmez :D
olmak istememm
Hayır
konyali aile cocugu musun? yoksa 🙂
Evet
konya da mi yasiyosun
Hayır teşekkürler