En yakın arkadaşımın en yakın arkadaşı mıyım?

3 yıldır arkadaşız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez aynı arkadaş ortamlarında takılırdım son dönemlerde o ve ben farklı arkadaş ortamlarına kaydık ama hâla yakındık herşeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatır dertleşirdik lakin 3 aydır çok konuşmamaya görüşmemeye başladık 5 gün önce doğum günüydü kutladık beraber çok da eğlendik. Benim telefonumdan Instagram hesabına girmiş ve çıkmayı unutmuş dm kutusunda bazı mesajlara baktım bi arkadaşıyla o kadar yakın olmuş ki sabah akşam onunla konuşuyor dertlerini anlatıyor yorumlaması istiyor bu sırada ise benim mesajlarıma pek bakmıyor kısa kısa konuşuyoruz ve buna çok alındım arkadaşlığımızın tamamen bitmesini istemiyorum ama bu konu hakkında onunla da konuşmak istiyorum ne yapmam gerekiyor? konuştuğum zaman alınacağından korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bi kaç saat önce kendisiyle kavga ettik sadece bi sigara paketi yüzünden benim arkadaslığımı sorgulamaya başladı kendisi. yaklaşık 5 dakika önce bildirim geldi kendisinin başka bi arkadaşına attığı sesli mesaj ve o mesajda benim para avcısı olduğumu söylüyordu cidden bu düşünceleri beni çok kırdı ne yapacağımı şaşırdım. gidip söyledim ama o benim arkadaşlığımı sorgulamaya devam etti ve herhangi bi açıklama yapmadı kendimi çok kötü hissettim ama elimden hiç bir şey gelmiyor
En yakın arkadaşımın en yakın arkadaşı mıyım?