Güncellemeler
+1 yıl
Üniversitede iki kız haraca kesmek istedi, mecburen bağırmak zorunda kaldım, bütün sınıf bana meydan dayağı attı, sokakta iki kız on erkek yakalayıp öldüresiye dövüp gasp ettiler. Sınıftaki herkes WhatsApptan biz de gelicez dedi herkes güldü alkışladı öldürün cüceyi dediler. Dayaktan ölüyordum. Evime girip hırsızlık yaptılar. Kurtulmasam bütün sınıf beni öldürecekti. Acaba kısa boylu olduğum için onlara bağırsam da işe yaramıyor mu diye düşündüm. Bu yüzden bu ego sorusunu sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında egolu biri değilim. Belki de egolu olmadığım için başıma geldi bunlar, ama belki de ego kassam ve daha doğrusu, özgüvenli olsam, bu sefer gene boyumdan ötürü beni döverlerdi diye düşündüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sorunla başına gelenler bambaşka şeyler.. Zorbalığın boy posla alakası yok. Ve bahsettiğin varoş mahallesinde lise değil, üniversite. Hakkını ego kasmakla değil, yasal yollarla arayacak yaştasın.
o veya bu şekilde sahip olduğun herhangi bir şey ile ego yapmak hiç iyi bir şey değildir
hem ALLAH kibiri sevmez hem de kullara da itici gelir bilmiyorum bana itici gelir mesela
Evet 1.80 den aşağı erkek istemiyolar çoğu çok komik bence o olay.
ego kasmana ne gerek var ki 🤷🏻♂️ kendinle barışık olman senin için yeterli olmaz mı?
Sen bir bayansın. İstediğin gibi ego kasabilirsin aşkım 😁
Ego kasan Barbara Palvin bile olsa linçlenir
Nasıl linçlenir
Egolu gorundugun zaman her sekilde lincleyen olur. Cunku boyle ilerliyor. Eger cirkin bir kizsan ve cirkin oldugunu hissedersen insanlarin cogu sana “guzelsin” diyecektir. Eger ortalama bir kizsan ve cirkinim dersen insanlarin yarisi “ver ablama ilgi” derken, kalan yarisi “gayet iyisin ama şuranı soyle yapsan daha iyi ama guzelsin” diyecek.
Eger bebek gibi bir kizsan ve cirkinim dersen insanlar ilgi manyakligindan yaptigini dusunup da cogunluk seni lincler.
Ve son olarak da eger bebek gibiysen ve “ben kusursuzum, herkes beni ister.” Diye egolu konusursan da dunyanin en guzel kadini da olsan, egon yuzunden insanlarin %70 i lincler.
(Sosyal medyadaki insanlarin tavrindan yaptigim cikarimin sonucu)
Bebek gibi kız veya güzel kız nasıl olur?
Ben 1.59 boyumla güzel olamam ki güzel kız en az 1.65 olur?
Guzelim sacmalama ☺️
Erkeklerin cogu zaten minyon seviyor. Unutma ki erkeklerin geneli yaninda iri kalmak ister cunku daha erkeksi ve guclu hisseder. Erkeklerin cogunun da 1.90 ve kasli olmadigini varsayacak olursak, cogunun minyon sevmesini daha net anlayabiliriz. Hatta kasli adamlardan bile ozellikle minyon kiz isteyeni var. Bebek gibi geliyor. Barbara palvin mesela uzun boylu fakat cogu unluye gore daha cok begeniliyor. Neden? Cunku fizigi kadinsi olsa bile yuzu bebeksi ve erkeklere miniklik daha hos gelir.
Hande ercel bile estetikten once bebek suratliyken tum turkiyeyi guzelligiyle salladi..
Bebeksilik daha cok deger gorur daima.
Üniversitede iki kız benden para istedi, haraca kesmek istediler. Bende para yok bir daha sormayın dedim bağırmak zorunda kaldım. Yanlarına on tane erkek aldılar beni döve döve linç ettiler bütün sınıf kahkaha attı alkışladı WhatsApptan biz de gelicez dedi herkes kurtulmasam ölüyordum. Zorla evime girip hırsızlık yaptılar bütün sınıf alkışladı. Neden o zaman? Bunlar bana ilkokul çocuğu öldürün cüceyi diyordu
Güvenlik bir sitede evde tek yaşadığımı öğrendiler sorguya cekere. Bütün sınıf başıma bela oldu. Neden insan yerine koymadılar beni? Boyum kısa ve yüzüm minyon diye düşündüm
Sürekli kafamı ve ensemi yumrukluyorlardi seni öldürcez cüce diye bagiriyorlardi herkes gülüyordu. Taciz ettiler işkence yaptılar boğazımın içini parçaladılar yemek yemeyi yasakladılar gasp ettiler herkes güldü. O kadar feci dövdüler ki iki sene hafıza kaybı yaşadım. Kör ve sakat kalıyordum az daha
Tam bir alcaklik bu ya..
Cok gecmis olsun guzellik..
Fakat bu zorbaliktan baska bir sey degil.
Minyonlar genel olarak kucuk oldugu icin daha gucsuz izlenimi verir. Bu yuzden karsilik veremeyecegini dusunerek sana saldirarak zorbalik yapmislar. Zaten yeterince guclu olduklarina inansalardi, kendinden gucsuz birini secmezlerdi.
Yeterli hissedebilmek icin baskasina saldiran kompleksli bir avuc ucubeler icin kendini degersiz hissetme.
Senin boyun kaç?
Bana saldıran erkeklerden boyu benle aynı olan bile vardı ve benden kısa birsuru kız vardı sınıfta neden ben? Yüzüm çocuk diye herhalde o da
Seni tanimiyorum ve nedenini bilmiyorum. Belki sana arka cikacak biri yok diye dusunduler belki de sakin sessiz birisin diye karsilik vermeyecegini dusunduler. Ben 1.55 boyundayim.
Yasadiklarin gercekten korkunc otesi seyler. İnsAllah aynilarini da onlar yasar…
Boyle zorba insanlar gercekten acinacak haldeler. Guclu hissetmek icin gucsuze saldirarak sozde gucunu kanitliyorlar. Biliyorum zor, bunca zorbaliktan sonra ama kendini degersiz hissetme..
Tecavüz bile ettiler. Bütün sınıf WhatsApptan sana tecavüze gelicez döve döve aynı anda hepimiz tecavüz edicez diyordu. Alkışlayarak arabaya bindirip kendi evime götürdüler beni. Kapıda güvenlik olduğu için diğerleri giremedi böylece kurtuldum
Sen niye bunlarin sesini falan hic kaydedip de sikayette bulunmadin
Ego kasan herkes komik görünüyor çok ezikce
Ülkede neden polis var biliyor musun?
Olsun. Onlar da bunu biliyor. Polis cagircam diyordum, boyundan büyük işlere kalkışma cüce diyorlardı. Herkese saldırmaya cesaret edemezler demek ki bende bir şey var
Sana bir örnek vereyim, hayatımda neredeyse hiç kavga etmedim ama kimse bana bulaşmaya cesaret edemedi. Dik durursan özgüvenli olursan kimse sana hiçbir şey yapamaz
Dik durdum, haraca kesmek istediklerinde bağırdım, sinirlendiler tehdit mesajları yollamaya başladılar. Sende para varmış bana neden yalan söyledin kemiklerini kircam demeye başladılar. Sorguya çekip evde tek olduğumu öğrendiler bütün sınıf bana meydan dayağa attı öldürmeye çalıştılar herkes güldü alkışladı gasp ettiler işkence yaptılar
Polise niye gitmedin?
Çok sinirli veya çok egolu olunca komik durursun
Anladım
Peki biri beni sinirlendirince veya tehdit edince nasıl cevap vermeliyim? Sinirlendirsem komik olurum ok. Başka ne yapabilirim
Hayır arada bi parlaman komik durmaz sürekli olarak sinirli veya egolu durman komik olurdu
Ok
Üniversitede benden para istediler emir verdiler haraca kesmek istediler, mecburen tersledim bağırdım. Bu yüzden bana meydan dayağı attılar bütün sınıf öldürün cüceyi diye bağırıyordu WhatsApptan mesajlar gönderiyordu herkes iki kız on erkek saldırdı döverek evime girip hırsızlık yaptılar herkes alkışladı. Boyum yüzünden mi adam yerine koymuyorlar?
Hem boy hem adam yerine koymamışlar şahsen bana kimse böyle bişey yapmadı yapamaz da hukuki yollara başvursaydın keşke
Neden koymamışlar? Daha ilk görüşte para istediler? Bana saldıranlar da uzun değildi? Sınıfta benden daha kısalar vardı. Ya bende ne olabilir? İşkence yaptılar herkes alkışladı biz de gelcez dediler
Kendini ezdirme onlara bi kez ezdirirsen sesin çıkmassa sürekli aynısını yaparlar gerekirse darp raporu çıkar veya bi tanıdığından yardım iste
Ezdirmedim bağırdım ilk seferinde öldürecek gibi baktılar. Takip etmeye başladılar ev adresimi öğrendiler bütün sınıf bana meydan dayağı attı sokakta yakalayıp. Darp raporu süresi geçti 3 yıl önceydi 2 sene hafıza kaybı yaşadım sürekli kafamı ve ensemi yumrukluyorlardi iki kız on tane erkek
Şu an hala yaşıyormusun zorbalık onlar tarafından
Kısa boylu ve yumuşak yüzlü olmandan dolayı böyle olmuş geçmiş olsun
Evet devam ediyo
Benden başka kısa boylu yumuşak yüzlüler de var hiçbirinin dayak yediğini görmedim. Benden 10 cm kızlar var hiçbirini dövmeye cesaret edemem. Aradaki fark ne
Onları bi güzel korkutman lazım bi daha cesaret edemeyecekleri şekilde
Hem komik hem de sevimli görünürler.
Baya komik görünürsün hemde :))
her egolu gibi komik olursun
Bi erkeklemi kascan nasil
Hayır soruyu şunun için sordum. Uzun boylular ego kasınca herkes onlara tapıyor. Ben kendimi savunmak için mecburen bağırsam herkes beni dövüyor. Bu yüzden sordum
1.90 olarak ciddiye almazdım
Konuya bağlı
Niye ego kasiyorsun mesela?
Hayrı
Ego kasmak nedir?
Ego kasmaknnena*k