Aile & Toplum Uzun boyluların egosu daha mı yüksek? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun boyluların egosu daha mı yüksek? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uzun boyluların egosu daha mı yüksek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. İlgisi yok pek ama egolu olanlar da var 0 0 Yorumla
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Hayır aksine kısa boyluların boyundan büyük egosu oluyor, tabi herkes aynı değildir ama benim gördüklerim hep öyleydi 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı. Ben 185 im ve egolu değilim ama uzun kızlar bence egoludur şahsi düşüncem 0 0 Yorumla
busraisteya Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 54% +1 yıl Ne alaka boyla? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzun boylular beni hep ezdi ve herkes onlara tapıyordu. Bu yüzden sordum.. gittiğim her yerde benimle dalga geçtiler benden kısalar bile, boyum 1.59 ve herkes yüzün yaşından küçük görünüyor diyor. Bu yüzden sordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlgisi yok pek ama egolu olanlar da var
Hayır aksine kısa boyluların boyundan büyük egosu oluyor, tabi herkes aynı değildir ama benim gördüklerim hep öyleydi
Ben 185 im ve egolu değilim ama uzun kızlar bence egoludur şahsi düşüncem
Ben 1.77'yim ama hiç öyle değil 😅
Ne alaka boyla?
Uzun boylular beni hep ezdi ve herkes onlara tapıyordu. Bu yüzden sordum.. gittiğim her yerde benimle dalga geçtiler benden kısalar bile, boyum 1.59 ve herkes yüzün yaşından küçük görünüyor diyor. Bu yüzden sordum
Yoo tam tersi biz egosuzuz
Kesinlikle öyle
Hayır