Sizce bu övünülecek bir unsur mu 🤔
Evet 👍🏿
Hayır 👎🏿
Başka bir şey yazıcam 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu konu her açıldığın ve/veya sorulduğunda cevabım aynı.
Boyum 1.90
Ülkemiz standartlarına göre uzun olduğum ortada.
Bu güne kadar bu boyun bana avantaj sağlayacağı veya gelir getireceği bir iş ya da etkinlikle profesyonelce uğraşmadım.
Yani daha açık ifadeyle, bunun maddi bir getirisi olmadı.
Buna karşılık giyisi bulmakta, otobüste, dolmuşta, uçakta oturmakta ( diziniz öndeki koltuğa her zaman temas eder, hatta gayet sıkışırsınız ), ayakta durmakta zorluk çektim.
Kendimce gayet dikkatli biri olmama rağmen başımı bir yerlere çarpmaktan ya son anda kurtuldum ya da kurtulamadım.
Evde perde asmak ya da yüksek raflardaki eşyaları almak için hep benim bekleniyor olmam çok da onur okşayan bir durum değil.
Yani, eğer bundan maddi ya da manevi bir fayda sağlamıyorsanız uzun boy sorundan başka bir şey değil bence.
Dünyaya tekrar gelme imkanım olsa ya 1.75 - 1.80 ya da 2.00 - 2.10 olmayı dilerdim. :-)
İnsan kendi çabasıyla elde ettiği şeyler için övünmeli ki insanların gözünde dikkat çekici,önemli olur. Onun dışındaki herşey komik ve gereksiz duruyor.
Övünenler var elbette ama herkesin de hoşuna gitmez uzun boylu olmak. Mesela bir arkadaşım var "keşke daha kısa olsaydım, topuklu ayakabbı giyebilirdim" diyor veya biz minyon bir aileyiz ama kuzenim uzun boylu ve diğer kuzenlerin yanında "kendimi çok uzun hisediyorum keşke bende sizin gibi minyon olsaydım" diyor 😅
Guzel ve ozenilecek bir sey tabii ki.
Cevap
23Cevap
Kavakta bile boy var derler gadası. Önemli olan olgun olmaktır.
Neresi iyi ya okulda arka sıralar, sinema tiyatroda homurdanan kalabalık, evde perde asma avize silme badana yapma derdi 😂
Bence insanın boyu güzelliği yani kendi elinde olmadan Allah vergisi olan şeylerle övünmesi yanlış kibire giriyor aynı zamanda
ovunulecek bir durum degilsede kesinlikle kıvrımlı hatlara sahip ve uzun boyluysa hatunlar zarif duruyor
elbette erkekge de boy yakisiyor
uzun boyluyum asla başkalarına kendimi övmem ne yani ego tatmini mi yapam ama beğeniyorum kendimce
Daha çok dikkat çekiyor bence bir hava katiyor tabiki
Değildir diye düşünüyorum.. Akıl uzunluğu daha önemlidir..
Kısa boylular uzun olmak istiyor uzun boylular kısa olmak istiyor :D
Uzun boy güzel bir şey ama elimizde olmadan bize bahşedilen şeyle övünmek saçma.
175 üstü gereksiz kadında.
Şu görseldeki itici mesela
Uzun boylu olmak güzeldir ama erken çöküyorlar sanırım bedenleri çok yıpranıyor
Ben şahsen minyon seviyorum ama uzun boylu çok sıradışı yani,çok sık rastlanan bir durum olmadığı için dikkat çekiyor.
Bizim evde çok kötü bir şey. Çağrı gel sunu indir, çağrı gel bunu indirm yeter da yeter
Perde asılır. Yukarıda dolaptan tencere indirilir.
kızlara yakışmıyor uzun boy sanki erkeklere daha çokyakışıyor
Bir söz vardır " Devede de boy var ama eşeğin ardından gider."
Kuğu gibi oluyor uzun boylu kadınlar 🌺
Bazen başa bela oluyor 😂😊
hayır yani neden olsun ki.
Uzun boy avantaj tabi ama övünmem bununla.
Hayır bence önemli olan olgun olmaktır.
Devede de boy var ona bakarsanız 😄
Uzun boyluyum ama bir ekstrası yok
devedede boy var ama eşeğin ardından yürüyo
Devede de boy var.. 😂
Minyon candır can hayranım
evet ksldd
Değil
Değil.
Bu senin başardığım bir şey değil neden övünesin
tabi
Offf bacaklara bak 😮