Aile & Toplum Ne kesiyorsunuz bu bayram 🐑😂 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 🐑🐑🐮🦃 Ne kesiyorsunuz bu bayram 🐑😂 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Belki saçlarımın uçlarından kestiririm, başka bir şey kesmiyoruz 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Oh ne güzel 😌💅 Yorumla
masalgülü Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kafamı parmaklarımı insanın bayram sabahı parmakları şişer miii yaaa 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Niye şişti parmakların 😃 Yorumla masalgülü +1 yıl Bilmiyorum uyandim şişmiş ve agriyo acıma var anlayamadm deli olcam Yorumla everkeğii +1 yıl Geçmiş olsun :) Yorumla masalgülü +1 yıl Saoll Yorumla
Girlymami Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yine başladı klişe cümleler 😀 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Evet yaa 🤢 Yorumla Girlymami +1 yıl Niye yeşil emoji koydun ki saçma komik koy Yorumla everkeğii +1 yıl Klişe sevmiyorum 🤢 Yorumla Girlymami +1 yıl Hım ilginç 🙄 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Kendimi. 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Töbe de kız 😃 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. öküz aldım 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Afiyet olsun Yorumla everkeğii +1 yıl Kaça aldın Yorumla tt_Escape_tt +1 yıl Sağolasın kardeşim90 bin verdim Yorumla everkeğii +1 yıl Vaoov çokmuş Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şey 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Aaa neden Yorumla
ageof2 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Karı kız gxx 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl 😂😂 Yorumla
Cetin3240 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl İletişimi 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Kimle 😂 Yorumla Cetin3240 +1 yıl Seninle Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tavuk 😄 0 3 Yorumla everkeğii +1 yıl Tavuk kesilmez aşko, hindi falan kes bari 😂 Yorumla u 27esmerim +1 yıl 😑😑 öyle yapayım bari Yorumla everkeğii +1 yıl 🦃🦃 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Lahana kesicem 0 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Ahaha alemsim kız 😂 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Dana 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Uuv güzelmiş, büyük mü, kaç kilo Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Orta Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki saçlarımın uçlarından kestiririm, başka bir şey kesmiyoruz
Oh ne güzel 😌💅
Kafamı parmaklarımı insanın bayram sabahı parmakları şişer miii yaaa
Niye şişti parmakların 😃
Bilmiyorum uyandim şişmiş ve agriyo acıma var anlayamadm deli olcam
Geçmiş olsun :)
Saoll
Yine başladı klişe cümleler 😀
Evet yaa 🤢