Gündem Ne kesiyorsunuz bu bayram? _psikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Malum kurban bayramına girdik...Öncelikle tüm KD ailesinin kurban bayramını kutluyorum...Alalım bakalım cevapları... Güncellemeler+1 yıl "KS" ailesinin* Ne kesiyorsunuz bu bayram? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey s 0 1 Yorumla _psikolog +1 yıl Nasip değilmiş demek ki...
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cahille sohbeti 0 1 Yorumla _psikolog +1 yıl Bu da farklı bir tercih tabi... Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yakışıklı oğlanları😅😅 0 1 Yorumla _psikolog +1 yıl Haydeee... Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Umutlarımı ahsydhwyzb 0 1 Yorumla _psikolog +1 yıl Şakacı şey seni... Yorumla
Kankamstyle Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 56% +1 yıl Kızları 0 3 Yorumla _psikolog +1 yıl Aferin dostum devam et bu şekilde... Yorumla Kankamstyle +1 yıl Çekicim Bayramlıkları yolda kızları kese kese yürücem 😅 Yorumla _psikolog +1 yıl Geç kaldım şimdiye mesaiye başlamış olman gerekiyordu... Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Inek 0 3 Yorumla _psikolog +1 yıl Allah kabul etsin...Mutlu bayramlar... Yorumla ayşe_28 +1 yıl Mutlu bayramlar😊😊 Yorumla _psikolog +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl hiçbir şey 0 1 Yorumla _psikolog +1 yıl Nasip değilmiş... Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Karı kız 😂😂 0 2 Yorumla _psikolog +1 yıl Şeker Bayramı'ndayız Kurban Bayramı'nda değiliz Nazif Amca 😄... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sene pek derisi çıkmadı 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç bir şey s
Nasip değilmiş demek ki...
Cahille sohbeti
Bu da farklı bir tercih tabi...
Yakışıklı oğlanları😅😅
Haydeee...
Umutlarımı ahsydhwyzb
Şakacı şey seni...
Kızları
Aferin dostum devam et bu şekilde...
Çekicim Bayramlıkları yolda kızları kese kese yürücem 😅
Geç kaldım şimdiye mesaiye başlamış olman gerekiyordu...
Inek
Allah kabul etsin...
Mutlu bayramlar...
Mutlu bayramlar😊😊
Teşekkür ederim...
hiçbir şey
Nasip değilmiş...
Hiçbir şey
Karı kız 😂😂
Şeker Bayramı'ndayız Kurban Bayramı'nda değiliz Nazif Amca 😄...
Bu sene pek derisi çıkmadı 😅😅