Sevgilim çok anneci. Sizce ben mi abartıyorum?

3 yıllık bir iliskim var sevgilimin babası vefat etti kız kardesi annesi sevgilim birlikte yasıyor. Kendilerine ait bir evleri yok evleri kira. Sevgilim benimle ciddi dusunuypr ama ben cok kararsızım cunku sevgilim benimle bulustugunda bile annesi olur olmaz seyler icin arayıp sevgilimi yanına cagırıyor, surekli ilgi bekliyor, bana sunu al bunu al diyor her seyin en pahalısını sevgilime aldırmaya calısıyor. sevgilimin maasına el koyuyor tum parayı kendi aldıgı ıcın sevgilim benle olan bulusmalara parasız geliyor. Gecen gun yolda acık giyinen birisini gorup sevgilime , sen sevgilini boyle giydirme demis. Sevgilim evlendigimiz zaman ilk annemi yanımıza alırız bizle yasar dedi ben istemedigimi soyledım ve benim fikrimi sormadan karar aldıgı ıcın cok kızdım. Ayrıca daha tanımadıgım halde su yaptıklarından dolayı cok arıza bir kadınmıs gibi geldi bana. Sevgilim istemedigimi soyleyince o zaman aile apartmanında yasarız altlı ustlu dedi ama ben buna da sıcak bakmıyorum. bazen laf arasında hala bizle yasar diyip duruyor. sizce ben yanlıs mı dusunuyorum abartıyor muyum

Güncellemeler
+1 yıl
Kısacası kocası vefat ettigi icin oglundan ilgi bekleyen her seyi ona yaptırmaya calısan bir kadınla karsı karsıyayım napmalıyım
Sevgilim çok anneci. Sizce ben mi abartıyorum?