eşine düşkün abim dahil..
Mutlu evliliğin yolu hanımcı olmaktan mı geçiyor?
eşine düşkün abim dahil..
Mutlu evliliğin yolu bana göre en başta saygı daha sonra empati ve tahammül niye saygı önce kişinin kendi olan saygısız ilgisi hayata bakışı giymiyor kuşamı bakıma empati her açıdan kendi üzerinde görmemek her şeyi karşı taraf düşüncesinde de anlamak ve hareket etmek gerekiyor bunun neticesinde bazı zaman eşler arasında kırgınlıklar olabiliyor bunu açmanı en iyi yolu da her zaman ben haklıyım demeden tahammül olmaktan geçiyor hanımcı bir yaklaşım Bir insanın benimsemediğimde çünkü sonuçta her şey dozunda yapılmalı kimse kimsenin esiri değil evlenirken de kimse kimseye köle almıyor dolayısıyla yukarıda belirtmiş olduğum kriterlerin olması en önemli unsur dürüst olmak samimi olmak açık olmak düşüncelerini kırmadan ifade edebilmek her zaman herkesin her şeyi birbirine uymaz karakteri yaptıkları ama bir şekilde ortak bir yol bularak bu durumu aşmanın en doğru bilsin seçim olacağını her zaman inanmaktayım.
Evet benim için hanımca olmaktan geçiyor ama herkesin düşüncesi farklıdır İyi bir iletişim kurmak, duyguları ifade etmek, anlamak ve karşılıklı olarak desteklemek evlilikte önemlidir. Karşılıklı saygı ve anlayış, birbirinizin duygularını önemsemek ve kabul etmek evliliği güçlendirebilir. Benzer değerlere ve hedeflere sahip olmak, birlikte çalışmayı kolaylaştırır ve ortak bir vizyon oluşturur. Eşinizin duygularını anlamak ve onun bakış açısını takdir etmek, empati kurmanıza yardımcı olur. Hanımcı olmak, ev işleri ve aileyle ilgili görevleri üstlenmek gibi bir anlamda eşler arasında görev dağılımını ifade edebilir. evlilikte mutluluğun sağlanması sadece bir kişinin üzerine yüklenen bir rolle sınırlı değildir. Çiftler arasında işbirliği, anlayış ve karşılıklı destekleme gereklidir.
Kadınlar öyle cins bir cins ki; hanım olmaktan bile sıkılırlar bir süre sonra ve tam aksinin olmasını dilerler.. 😄
Öyle de çok şey ya..
Ben bilmem, kocam bilirci olsun.. 😄
Öyle diyorsan öyle olsun.. 😄
En sevdiğim kelime grupları.. 😄
Teşekkür ederim..
hahahah guzel detay. aslinda hanimcilik tam zamanli bi meslek. kimi remote calisir kimi on-site :)
Cevap
20Cevap
Mutlu evliliğin yolu anlayışlı olmaktan geçiyor
uyumlu olmaktan geçiyor
tamamen hanımcı olamaz bir erkek
ya da öyle bir erkeği de istemez hiçbir hanım..
Evet. Bence de öyle. Evlenirsem çok hanımcı olmasamda temizlik, bulaşık yıkar, yemek yaparım arada gocunmam.
Hanımını sevmek karşılık saygı güven bunlar bir bütün hepsi olmalı ve eşine köle gibi davranmaya gelmez
Karsilikli anlayisdan gecer bence.. anlasilan yerde insan cicek acar kadin ya da erkek bu boyledir..
Mutlu evliliğin yolu mutlu bir yatak odasından geçer
Ayarı sağlıycan herşeye evet demiycen mesela 100 soru varsa 98 tanesine evet diycen 😂😂😂
Hayır, anlayıştan geçiyor
Karşılıklı olmasından geçiyor bence
Karşılık lı ise her şey
Hayır kocacı olmaktan geçiyor.
Ben yapqmazdm ama, çevremiz hep boyle
Beyci olanlar hep 50 60 yıl evli kalıyor
Kesinlikle hayır sadece rol yaparlar
İyi sevişmekten geçiyor
Kesinlikle
Hayır hamamcı olmaktan sanırım jsjsjsj
Eh hemen hemen.
bence hayır