istedikleri herhangi bir şey olsun yapmayınca erkekliğime, adamlığıma kadar hakaret ediyor lar özelikle annem ve ablam. beni çok dışlıyorlar yaşm 20. ikisi bir olup üstüntünlük kuruyorlar bana tam bir fenısintler. lütfen yardımcı olun gidecek yerim yok maddi imkânım yok. uzak bir ilde çalışmak istiyorum ama cesaretim ve çevrem yok. sırf bu toksik aile yüzünden öz güvenim hiç. anksiyete bozukluğu var, Agorafobi var. kendi paramı kazanıyorum.
lütfen biri yardım etsin
aklıma sürekli ınttiharr düşüncesi geliyor, gece 5-6 kadar uyuyamıyorum. arkadaşım hiç yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimde yaşım 20 , buna benzer durumlar bende yaşıyorum. Ailemde baskı durumu var maalesef. Tek kurtuluş yolu bir işe başlayıp uzaklaşmak , ya da başka bir şehirde üniversite okumak. Başka kurtuluşun olmaz.
uzak şekilde çalışıp kendi hayatını sıfırdan yaşamak istiyorum ama cesaret, özgüvenim yok sana yemin ederim ki. daha il dışına dahi çıkmadım bu parayı ikisi yedi. babam 11yaşımda öldû. okulda çevrem de hep ezdiler beni. ne yapacagımı bilmiyorum. içindeki sıkıntıya buraya, sizinle paylaşmak istedim.
Paylaştığın için çok teşekkür ederim. Yaşıtın olarak aile içi sıkıntılar bende yaşadım. şu an kpss sınavına hazırlanıyorum. Bir taraftan bir işte çalışıp bir taraftan sınava hazırlanmak istiyorum. Çünkü evden uzaklaşmak istiyorum. Size de aynı tavsiyeyi verdim bu nedenle. Uzaklaşmadığınız müddetçe evin içinde geçimsizlik yaşamaya devam edersiniz :/
önemseyip düşünceni yazdığın için çok teşekkür ederim, sıkıntımı bu güne kadar hiç kimseye anlatmamıştım. beni gibi olan kişiler le konuşunca aklım rahatlıyor biraz. çok saol.
Ben teşekkür ederim yazdığın için tekrardan. Hangimizin sıkıntısı yok ki. Herkesin derdi var. Her gün ölen insanlar var. Ama hayat kimse için durmuyor devam ediyor. Bizde buna uyum sağlamalıyız.
Kendini savunmayı dene diyeceğim oda cok zor seni tüketen bir yerde durma üniversite kazan veya cesaretini topla çalışmaya başla
karşılık verince kavga çıkıyor beni polisi aramak la tehtit ediyor lar. iletişimi kesim artık , bıktım usandım sürekli bani başka insanlara anlatıyor şöyle, böyle diye. başım çok ağrıyor, egzama hastalığı başladı, saçlarım döküldü stres ten. 20yaşındayım ama 27-28 gibi gözüküyor um. iğrenç bir ailelem var, özgüvenin sıfır insan içine çıkmaya korkuyorum yargılanmaktan, eleştirilmekten. çocukluğuma berbat geçti çok zorbalandım. sınıfın pısırık ezik çocugu bendim. kendi başıma hiçbir şey yapamıyorum, psikolojim çok kötü.
Bende senin gibiyim biran önce kurtulmana bak gençliğini harcama dışarıdaki hayat zor diye esaret bir şekilde yaşama burasıda kolay değil sonuçta pişman olursun evinde huzurun olmayacaksa nerede olacak olabildiğince uzak dur ben öyle yapıyorum ama bu geçici çözüm bende kurtulmaya çabalıyorum tüketiyor tabii
beni en çok özgüvenimi ezen parasızlık, cep telefonum dan başka değerli hiçbir şeyim yok. kendime kıyafet ayakkabı dahi alamıyorum,3tişort,2eşofman 1 ayakkabıım var. bayramlık için ikisi kendilerine bir süre şeyler aldılar. ben bir şey istediğimde, git kendin al diyor lar. insanlar dış görünüşüne bakıyor, beni ona göre yargılıyor lar. sırf ayakkabım da dikiş izi olduğu için tüm sınıf bana gülmüştü.
Onlardan beklentiye girme uzaklaş ve kendin icin bir şeyler yapmaya çabala çalışırsan kendine özsaygın gelir hemde istediğin bir şeyleri alabilisin zaman içinde