İlerde yurtdışında yaşamak gibi bir düşüncem var. Ama kimseyi tanımıyorum. Akrabam, arkadaşım yok. Tek başına zorlanır mıyım oralarda?

İlerde yurtdışında yaşamak gibi bir düşüncem var. Ama kimseyi tanımıyorum. Akrabam, arkadaşım yok. Tek başına zorlanır mıyım oralarda?

Aga çık bu ülkeden imkanı olan çıksın durmasın yurt dışında en fazla 1 yıl zorluk çekersin köşeye 50 bin dolar koyduğunu düşün türkiye parayla 1.271.250,00 eder çıkın agam çıkın benim imkanım olsa duranın anneciğine zıplaysm
İnşallah. Paramı biriktirip ilerde gitmek istiyorum.
Git tabi durma ag ülkesinde imkanım olsa bende çıkacam
İnşallah çıkarsın sende kardeşim. Buradaki kadınların kaprizi çekilmiyor. Aşık olunca hep para istiyorlar. Hep tavır hep tirip. Yabancı ülkenin kızları öyle değil. orada evlenip mutlu yaşamak varken burada kalmanın bir anlamı yok.
Aynen ya üç beş abaza denk geliyo kendilerini büyütüyorlar bilmiyorlar ki ucuz malın alıcısı çok olur
Ben biraz da bu aşk durumları yüzünden gitmem istiyorum. Artık nefret eder oldum herşeye. burada gerçekten seven birine değer veren yok. Kıymet bilen yok.
Cevap
4Cevap
Zorlanabilirsin
Tek başına çıkarsan zorlanırsın fakat karşılığında rahat ve güvenilir hayatın olur
Bu senin kişiliğine bağlı bir durum. Gideceğin ülke de aynı şekilde. Zorlanma olacaktır tabii ilk zamanlarda
Avrupa ülkeleri. Ama daha neresi olduğuna karar vermedim
Yani tabii ki ilk başlarda biraz zorlanabilirsin ama zoru atlatmadan da kolaya erişemezsin birde öyle düşün
Aq 2 aydır İstanbul'da yaşıyorum kafa yiyeceğim yok abi ben köyümü özledim 😅
Herkes zorlanıyor ama alışılıyor da
Tanımadan daha iyi motive olursun çevrede kurarsin
İşte çevre kurma konusunda biraz çekingenim. Tek başıma gidersem yener miyim sence bu duyguyu?
Türkiye de daha zorlanırdin emin ol tanımadığın bir yerde daha kolay olur kimse seni yargilamax alışma süresinden sonra her şey yerine oturur
alisirsin
Evet zorlanırsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?