Yurtdışında hiç böyle bir durum yok ama Türkiye’de sanki ödülmüş gibi bir durum var sanki ben öyle gördüm bunun nedeni nedir?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Günde sanada 9999 tane mesaj gelse sende yer çekimine meydan okurdun
Kesinlikle doğru bide eli yüzü düzgün oldumu biraz
Günlük bukadar mesaj alan bir kıza hala mesaj atma gayreti içerisinde bulunan erkekleri anlamakta güç, bu gayreti yabancı kızlar üzerinde deneseler inan sonuç alicaklar
Abi inancın olsun vienna da tinder ı açtığım zaman günde 10-15 tane eşleşme geliyor ama Türkiye’de sıfır dediğin gibi zamanını yabancılara harcasalar kesin sonuç alırlarda yapmıyorlar, soruda yorumdaki kızlarıda görüyorsun
youtube.com/shorts/_lMI-5i2NeM?feature=share3 bu YouTuber Avustralyada yaşıyordu yanlış bilmiyorsam, neden egolu olduklarını ve yabancıların neden egosuz olduklarını ve sebebini bu videoda söylüyor
Bu Mesut bizim orada oturuyor Avusturya vienna tam fırlama kız duayeni, söylediklerinde de çok haklı
yurtdışına çıktın da mı konuşuyorsun. madem çıktın o kadınalardan biri şu an yanında olmalıydı. ha ülke içinde de yabancı kadın çok, onlara eriş. suri sinden farsına rusundan zencisine yok yok
Olmadığını kim söyledi sana Tr ye tatile geldim ordaki fb lerimi buraya getiremicegime göre ondan sordum ama ego tavan yapmış zaten
sen harem kurmuşsun galiba 😂😂😂😂 allahın ergeni
Atıyım dm kutumu yalan borcum yok sana
Ya yürü git yurt disinda kadina erişmek kolaymış YALAN
ben yurt disindayim binlerce bekar var sevgili yapmak istiyorlar yapamiyorlar bile
Viennadayım bende emin misin? Tinder ı açtığımda günde nerden baksan 10-15 eşleşme geliyor Tr de sıfır
Haa gurbetciii valla fransada öyle degil ya sen tinder diyorsn ben sana gercek hayatan bahsediyorum
Tinder yalan dolan seks icin var zaten ordaki profiler gercek bile degil bazilarinkinin
Çoğu onaylanmış hesap konuştuklarım birde instalaeı var inanmıyorsan ss atıyım konuşmaları, Avrupa’nın çoğu yerinde böyle ulaşmak kolay ama Tr deki kardeşlerin durumu zor
Yok be alakasi yok turklerde canli canli her b0ku yiyorlr valla
Senn tinderi seks icin mi kulaniyorns
Tr de şöyle durum var gibime geldi paralı erkekler kızları götürüyor parasız olanlar izliyor sadece çoğu gold digger ama Avrupa’da o yok demek istedim
Aynen tek gecelik ne zaman lazım olursa eşleşip direk mevzuya giriyom
Öyle turkiyede.
Sen niye evlenmiyonda böyle cinselik yasiyon musluman misin sen
Müslümanımda tek kişiye bağlanmak bana göre değil bu kadar bolluk içinde 😃
Ohh ohh senin işin zor elin kizinin başını yakma evlenerek..
Illerde pisman olursun ya hadi bakalim
Öyle biri değilim zaten evlenip kimseyi aldatmam böyle free takılırım evlenmem de
Hakkinda hayirlisi ne dim ama kendini biliyorsanda hic evlenme bence yaptin zina zaten de
Nerelisin aslen sen
Mardin havar gule havar gule shhshshshs
Kürtmsn
Ayn ama Kürtlere benzemiyom
Kime benziyon peki
Almanlara alman’ım diyom bazen hiç uyanmıyorlar shhshs
Iyi gurbetci kardes zinayida azalt mumkunse birak günah ne zaman öleceimiz belli degil..
sana iyi gnler
Haklısında oda olmadan olmuyor başkasının hakkını yememeye filan çok dikkat ediyorum ama Buda ihtiyaç
Zina islamda en byk günahlardan biri
Evet erkekler için byk zaafınız var cinselik kadin ama kendini kontrol et dizginlendir..
İlerde düzeliriz inş Fransa’da mısın sen
Dediklerimi düşün zevkinin pesine gitme
Evet fransadayim ben
Gel evlenelim belki sen beni düzeltirsin shshsh
Yok ya sen onca kizla yat kalk ondan sonra evlenelim yok öyle bi dünya
Ben kimseyle yatmadim kalkmadim cok sukur Dillerim Allahdan beni gibi terbiyeli ahlakli dinini imanini bilen birisiyle evlenirim insallah
Ama en azından dürüstüm demi birde yanar döner olanlar var bişey yaşamadım deyip evlense bile gözü dışarda olanlar en azından öyle değilim
Lan sen simdi sevgilin olsa gözun disarda olmicakmi
Yoo eğer bağlanırsam niye olsun ama bağlanmasamda söylerim açık açık aldatma en sevmediğim şey zaten
Bu kadar karaktersiz olma senin gibi bi kurde yakışmıyo
Ln ne karaktersizligimi gördün manyak mıdır nedir cinsellik yaşamak mı karaktersizlik oluyor ayrıca biriyle birlikte olup yapsam haklısın
Aldatmakda bahsediyon lafi nerden anliyon sen g0tunden mi
Yok lafı benim dalgadan anlıyorum aldatmam diyorum eğer birini seversem sen neyden bahsediyorsun
Sen diyorsun ki sevmesem baglanmasam aldatirim diyorsun resmennnnnnnn
Sen baglanmasin cunku sen cok kizla yatmisan olmaz her cicekden bal almisin onu unutmasin sen
Bağlanmasam birlikte olmam diyorum mlmısın asıl lafı sen nereden anlıyorsun
Baglanmasan nolcak?
Aldatacaksin isteee bu karaktere sığar mı?
Bak iyi oku yazdığımı beyninde sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım, egerki birini gerçekten sevmezsem hiç sevgili olmam baştan beraber olmam eğerki biriyle sevgiliysemde hayatta aldatmam, egerki sevgiliysem o kızdan soğumuşsam aldatmam ayrılırım anladın mı şimdi
Ayyy kusura bakmaaaaaa yanlış okudum o mesajini «aldatirim » diye okudum ama sen «aldatmam » diye yazmisin kusura bakma ya yanlis okudum😂
Hee tamammm anladim
Valla bazen yanlis okuyom..
İyi sövdün durduk yere bende diyom malmıdır nedir bu shhs
Yanlis okudum yaaa pardonnn aldatirim diye okudum neyse neyse iyi öyleyse
Gudiyonmu bu sene izine
Gittim zaten şimdi turkey deyim bu başlığıda ondan açtım çok değişik burdaki kızlar orada alışmışız kolaya bunlarla uğraşılmaz
Yaaa sende türkiyeye de o işi yapma biraz uslu dur canim sendeee yaniii
Ne okuyon sen
Liseden sonra okumadım ticaret yapıyoruz ne işte para varsa oradayız 😃
Ama o işte olmadan olmaz ki 2 hafta boyunca demi
Burdakinler daha beter sütyenle geziyorlar ortalıkta
Turkiyedekiler demi cok acildilar biliyorum avrupadaki kizlar bin basar bunlara zaten
Okumadin yani anladim 21 yasindasn galiba
Aynen Türkiye’dekiler birde sözde müslüman ülke hacıyı bile yoldan çıkarırlar bazıları hatta çoğunluğu sırf tahrik etmek için neler giyiyorlar
Evet 21 yaşındayım okumak bana göre değil ticaret aklı var
Anladim aynen aman salla herkes kendinden sorumlu
Onları boş ver bizim evlenme işine ne diyon 😂😂😂
Niye bennnn
Avusturyada birsurur kiz var onlarla evlen
Ben diliinizi bilmiyomki
Türkçe konuşuyoz ya
Pp ye Fotoğrafımı koydum şimdiki bunun az sakallı halim beğenirsen yazarsın ahshhshs
Yok ya tipm deglsn valla kusura bakma
Sorun yok ya muhabbet ediyoz senin hoşlandıkların daha şok esmerler deme
Esmer evet
Anladım ben yabancılara benziyor muyum Avrupai bi tipin var diyorlardı
Evet yabanci tipin var avrupalilae gibi
O yüzden heralde her gece başka biriyle takılıyorum orada
Niye kolay olsun mesela arkamızdan saygısızca atıp tutun diye mi
Zor falan olduğunu düşünmüyorum beceriksizlik erkekler kendini böyle teselli ediyor daha çok. Git parkları sahileri gez bugün pazar her yerde kiz ve erkekler ele kucak kucağa öpüşüp yiyişiyor
Burdakiler böyle degisik
Bakire olmayan kadınla evlenmem , el değmiş kızla evlenmem diye naralar attığınız için olabilir mi
Bakire Olmayanla Kimse Evlenmez El Değmemişe bir şey Olabilir Mi
Kültür bozuk çünkü