Komşu kızından hoşlanmadığım için annesi bana tavır aldı. Sizce böyle bir aileye gelin gidersem geleceğim kötü olur mu?

5 senedir çıktığım bir sevgilim var, yakında evleneceğiz. Ailelerimiz vs tanıştı çok iyi anlaştılar. Fakat erkek arkadaşımın altlı üstlü oturduğu bir kız var, komşular birlikte büyümüşler. Ben akrabası olmadığı için ondan çok rahatsız oldum ve sevgilimle yakın olması beni rahatsız etti. Sevgilimde bana hak verip kızla tüm bağlantısını kesti. Annesi o günden beri bana tavırlı. Oysa ki ben erkek arkadaşımın annesine doğum gününde çiçek, teyzesine fincan takımı, kardeşine hediye yolluyordum onları çok seviyordum. Annesi ise bu kızı kızı gibi sahiplenmiş ve onu istemediğim için bana sürekli tavır yapıyor. Erkek arkadaşımda ona kızınca mecbur yüzüme gülüyor ama ben anlıyorum bana gıcık olduğunu. Yani bir komşu kızı için değer mi ben onun gelini olucam. Sırf o kızı istemedik diye kız olay çıkarmış çocukca davranıyormuşum diye. Anneside beni engelledi. Diğer gün erkek arkadaşımda annesine baya bağırdı öyle bana geri istek attı. ben yanlışıkla engelledim falan dedi. Bu kız yüzünden annesinden çok soğudum. Hala o kızla çok yakınlar ama erkek arkadaşım biz istemiyoruz diye tavır yapıyor. Sizce böyle bir aileye gelin gidersem geleceğim kötü olur mu? Sonuçta ben onlar için daha değerli olmalıyım. Akraba olmayan birini istememem çok normal..

Komşu kızından hoşlanmadığım için annesi bana tavır aldı. Sizce böyle bir aileye gelin gidersem geleceğim kötü olur mu?