Gidenlerin adeta hepsi öğrenci veya başka bir bölüm okumuş olmasına rağmen garsonluk bulaşıkçılık kuryelik oda servisçiliği vb meslekleri yapıyor çift iş yapana bile denk geldim

Gidenlerin adeta hepsi öğrenci veya başka bir bölüm okumuş olmasına rağmen garsonluk bulaşıkçılık kuryelik oda servisçiliği vb meslekleri yapıyor çift iş yapana bile denk geldim

orada herkese insan gibi muamele yapılıyor ve emeğinin hakkı veriliyor yaşam standartları yüksek burada ise hayvandan aşağı muamele yapılmıyor ve üstüne sefil bir hayatı oluyor
Bunun cevabını hala bilmeyen var mı? Gayet basit emeğin karşılığını ekonomik olarak fazlasıyla veriyorlar ve çalışma saatleri düzenli. 1 haftalık ücretleri ile PlayStation 5, 2 haftalık ücretleri ile iPhone 14 alabiliyorlar. Şahsen bende Türkiye'de iş begenmiyorum ama aynı işi amerika da seve seve yaparım gram şikayet etmem.
Cevap
1Cevap
Cunku burada garsonluk yapsa aldgiig para ile gecinemiyo yetmiyo ama amerikada alim gucu yuksek oldugu icin garsonluk yapsa bile evini gecindirebilir o yuzden ne olursa olsun gidiyolar
İşveren zorba, aldığı yevmiye bir öğün yemeğe yetmez, sosyallesemez, insan muamelesi göremez buna da gençler iş beğenmiyor derler
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?