Kocam beni dövdü. Kolumdan tutup kapı dışarı etti. Hadi oradan git nereye gidiyorsan dedi. Çok ağırıma gitti. Ne yapacağım?

Anlatıcak kimsem yok bari içimi buraya dökim. Kocam tam bi oyun delisi. Bazen işten gelir gelmez direk telefonu eline alır oyun oynamaya başlar benim yüzüme bile bakmaz. Bana pek bi ilgi göstermez genelde ben ilgi dilenirim. Gider kendim sarılırım öperim oda karşılık olarak öper. Hep şikayet ederim ilgi göstermemesinden ama gene hep aynı değişmiyor. Genelde çalışır iş harici evde telefonda oyun oynar , arkadaşlarıyla dışarı çıkar ya da uyur. Bana nadiren vakit ayırır. Bazen kızlarlada oyun oynuyo yüz kere oynama dememe rağmen. Chat uygulamalarını indirip indirip siliyodu ordan kızlarla konuşuyodu gizli gizli. Ben yakaladım onları ama haksız olmasına ragmen kendini haklı çıkarmaya çalışıyo geçmişte benim yaptığım hataları ortaya atıyo. manipüle etmeye çalışıyor. Gidip odada kendikendime ağlarım gelip özür dilemez. Artık gercekten boşanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum iki tane cocuğumuz var biri 5 aylık daha. Anneme babama anlatamıyorum üzülürler kafaya takarlar diye. Bu saatten sonra kimseyede yük olmak istemiyorum. Napıcam bilmiyorum cok caresizim. Ama artık canıma tak etti. Bugün beni cok kötü dövdü başım hala ağrıyor. Hazmedemiyorum ya. Haketmedim ben bunları. Bu mutluluk denen menet bi banamı fazla geldi anlamıyorum. Oyun oynarken cok sinirli oluyo cok agresif oluyo bişey denince bağırmaya küfretmeye başlıyor. Bi yere gitcektim sende gel benle dedim gelmek zorunda değilim senle dedi geleceksin dedim gelmiyorum geliyosun öyle öyle atışmaya başladık. Oyun oynuyodu o esnafa. Sonra bana yüzüme tekme atar gibi bi hareket yaptı. Vurmadı ama. Bende o hareketine cok sinirlendim sanki bişey olmuş gibi hemen öyle bi sinirleniyoki. Bende ona saldırdım vurmaya başladım sen kimsin ya falan diye boğasını sıktım sırtına falan yumruk attım. Bilmiyorum bende suçluyum galiba. Sonra oda delirdi gözü döndü beni deli gibi dövmeye başladı kafama yumruklar atmaya başladı o anı tam hatırlamıyorum beynim zonklamıştı cünkü. Sonra ben gene ona saldırdım vurmaya başladım bende delirmiştim cünkü. Cocukların gözü önünde tuttu kolumdan dışarı attı beni. hadi ordan git dedi. Hemen annesini arıyo buraya gel diyo. Annesi ne yapacaksa sanki. Tekrar zile bastım cocukları aldım abim gile gttim. Onlara anlatmayacaktım ama anladılar ister istemez ağlamaya başladım. Gitme burada kal dediler ama gene eve geldim. Kimseye yük olmak istemiyorum ben. Ben artık sevgi görmek isyirorum ya bebi sevsin istiyorum ilgi görnek istiyorum mutlu olmak istiyorum. Eşimle mecburiyetten evlendik evlenmeden önce bi hata işledik hamile kaldım mecbur evlendik böyle biri olacağını bilseydim evlenirmiydim ya.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu akşam dışardan gelirden çiçek yaptırmış. Usulca geldi yanıma özür dilerim dedi. Çiçeği uzattı. Bende şaşırdım hiç ondan beklencek bir hareket değil :) . Ama bir yandan mutluda oldum. Konuştuk işte. Sinirle yaptım dedi sen bana saldırınca bende dayanamadım sana vurmaya başladım dedi ama sonradan cok pişman oldum yaptığıma dedi. Benim adamlığıma ağır laflar ettin dedi. Bilmiyorum haklı olabilir bendede suç olabilir. Neren acıdı göster dedi kafam dedim kafamı öptü. Bende hemen yumuşadım :
Güncellemeler
+1 yıl
Öyle cok küs kalabilen biri değilim zaten iki güzel lafa, bakışa kanıyorum. Yazdıklarınız, destekleriniz için teşekürler arkadaşlar.
Kocam beni dövdü. Kolumdan tutup kapı dışarı etti. Hadi oradan git nereye gidiyorsan dedi. Çok ağırıma gitti. Ne yapacağım?