Arkadaşlar size çok önemli bir şey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun?

Öncelikle hayırlı akşamlar. Dün ben ve kardeşim teyzemlere geldik. Teyzem bizi uzun zamandır yanında istiyordu bizde geldik. Az önce eniştem hangi oyunları oynuyorsunuz diye sordu ben gösterdim sonra telefonu eline aldı. Bende bundan almayı düşünüyorum bakim bi dedi. İlk önce ses kaydedicisine girdi. orada benim kaydettiğimiz ders notları vardı Allah'tan telin sesi kısıktı. Hepsini tek tek kontrol etti tarihlerine kadar. Sonra ise galeriye girdi. Galeride özellikle dün ve bugün çektiğim SS ler ve videolar vardı. Onlara tek tek baktı. Sadece dün ve bugün şeylerine baktı ve bana alanın dolacsk telefon kasacsk falan diyerek dakikalarca tavsiye verdi ve onları sildi. Sonra çöp kutusundanda onları sildi. Sonra ayarlara girdi sözde telefonu inceliyor. İzinlere girdi video ve fotoğraf depolamalarının izinlerini kaldırdı. Sonra ordan sildigi resimleri ve sesleri de sildi. Çöp kutusundan. Sonra tekrar galeriye girdi sadece çok aşağı kaydırdı bir resim gördü bunu bize gelmeden önce mi çektin sonra mi çektin dedi bende önce dedim. Sonra deseydim onu da silecekti. Tüm bunlar yarım saat sürdü. Bana telefon güvenli değil kimseye şifreni verme falan dedi. Aşısı tatlı bir şekilde konuştu. Şimdi de aldım telefonu başka odaya geçtim. Bence o benden şüphelendi onların ses kaydını mi alıyorum videolarini mı alıyorum diye herşeyi sildi. Sildigi videolarda kardeşim ve kuzenlerim vardı kamerayı sabitleyip komik komik şeyler yapıyorduk. Sizce böyle düşünmekte haklı mıyım yoksa başka bir şey mi var. Lütfen yardımcı olsun gururum incilmis gibi hissettim...
Arkadaşlar size çok önemli bir şey danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun?