AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile içi mi filan denk geldin
Evet
Kanka o normal değil mi insanlar çocukları büyüyor diye evlerinde bişey yapmaktan vazmı geçsinler herkes odasında oluyor ama sesleri duymak bazen kazayla görmek bir çok aile olur
Anneni babanı mı gördün
Başkasıyla gördüm ama
Anneni gördün muhtemelen babanı görsen normal karşılardın erkekler aldatır belli yaştan sonra
Evet annemi
Ne şekilde gördün ki çıplak mı
Kucağında yiyişiyordu
Tepkin ne oldu peki bakış açın şu an nasıl muhtemelen konuşmak istemiyorsundur onunla
Şaşkınlık tek kelime ile şok hali, ne düşüneceğini bilememek
O gördü mü peki gördüğünü
Hayır
O zaman unutacaksın napacaksın ki başka ama artık anne profilini sorgulayıp durur hale gelirsin kafanda
Öyle zaten, arabada başka erkeğin kucağında nasıl olabilir bir anne
Bakış açın farklı gelişecek yaşta değilsin maalesef olmamış gibi düşünmek zorundasın bilmelerini istesen yuvayı yıkmak daha kötü sonuçlara neden olur kan bile çıkar belli olmaz
Söyleyemem zaten orası kesin
Ne diyim geçmiş olsun zor bir durum
Yani bir başkası da görebilirdi o an ben de değil öyle bir durum da var
O riskli işte
O yüzden dedim ya
Peki bu kadar dikkatsizse başkasına yakalanma riski yine olacak sence bunu nasıl önlersin gördüğünü söyleyemezsin zor ama küçük bir hediye al içine not olarak yerleştir ne yapacağımı bilemedim hala şoktayım diye belirt gördüğünü bilsin ona göre kendine çeki düzen verir en azından senle konuşamaz zor olacaktır bilincede
Kaç yaşında peki
50 lerin başı, nasıl anlatabilirim ki notta inkar da edebilir
Başkasına anlatmıyorsun ki ona diyeceksin sadece gördüğünü bilmesi bile onun kendine çeki düzen vermesine yeter en azından buna devam etse bile daha dikkatli olur
Bilmiyorum o görüntü de aklımdan çıkmıyor
Ne kadar izledin ki
Bir süre
Zor olacak ama bu görüntü aklına gelip duracak bazen başka kadın gibi göreceksin de varsa sevgilin onla zamana geçir
Sadece öpüşme filan görseydim neyse de işte
Mantıklı karar vermen zor bu radde de ama ne düşünüyorsun ne yapacaksın bu konuda
Hiç bilmiyorum onu görünce aklıma arabada inip kalktığı anlar geliyor
Etkisi faklı oluyor doğal olarak sanki +18 filmmiş gibi
Yani eteği sıyrılmış oturup kalkan bir kadın görüyordum arabanın içinde dışarıdan baktığında
Hayalini kurunca öyle öyle bir kadın görürsün zaten
Yüz ifadesini de az çok görüyordum
Hoşuna gitme bir durumu oluyor mu peki bu olay ne kadar önce yaşandı bilmiyorum ama
Onu bilmiyorum da heyecan duymuştum itiraf etmrk gerekirse
O duyguları yaşayan var mı veya içinde tutmamak için de paylaşmak istedin burada anlıyorum seni
Evet bu nedenle sordum biraz da ama cevap gelmedi pek
Gelmez çünkü aksine böyle sorular kalıyor fakat çok fazla yaşayan var hatta senden daha ilerisini bile bizzat yılardır buradayım tanık oldum dertleştim insanlarls özelde filan
Daha ilerisi derken
Aile içi ilişki yaşayanlar, veya ailede zorla birlikte olup kurban olarak çaresizce buna katlanmak zorunda kalanlar yani
O kadar oluyor muydu ya
Ülkenin en fazla taciz ve enses vakalarının fazla olduğu çok uzak olmayan araştırmalarla bile kanıtlanmış halde maalesef ki bizler basına arada sırada yansırsa duyuyoruz fakat şu sitede yıllarca kalınca sadece bir yabancıya içini gizlice dökmek için bile ama faydası olmayacağını bile bile anlatanlarla dolu ne acıdır ki faydan olmuyor
Doğru, benimki bunlar yanında hicmis resmen
O yüzden şüphe etmedim değil seninle ilgili ama sen sade denk gelmişsin aldatmaya.
Baya detaylı görüntülere denk gelmeseydim daha iyidi tabi
Cooook
Mesela?
Buraya yazamam siliniryaz.
Takip et yazıyım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!