Yeni yılda ilk sorum bu olsun bakalım. Hani bazı olaylar anlatıldığında gelen meşhur bie tepki vardır; "ohaa aynı film gibi!" Film yazdığıma bakmayın! Dizi sahnelerine de benzetebilirsiniz.
Benzetmekten kastım ise aşırı sarsıcı, aksiyon dorukta olmak zorunda değil. Veya aklınızda bir film veya diziye direkt benzemek zorunda da değil. Soruyu daha açıklayıcı hale getirebilmek açısından detaylar veriyorum :)
Heyecanlı olabilir, gerilim olabilir, büyük bir tesadüf, aldatılırken yakalama, komik veya korkunç bir anı...
Benim başıma gelen birkaç tane var. En sonuncusu ise hem karşımdakinin yaptığıyla hem de benim verdiğim tepkiyle tam biz dizi sahnesiydi.
Eşim le buluşacam daha evli değiliz bizimkide bana çiçek almak istemiş ama aşırı utanıyor ve böyle şeyler delikanlılığı bozar diyor yanıma geldi bir gazete demeti verdi içine baktım mavi bir demet çiçek bune böyle dedim gazeteyi çıkaracaktım engel oldu biri görür sok çantana dedi şaşırdım bi sanki kaçakçılık yapıyormuşuz gibi hissettim hala gülüyorum o haline
Film gibi çok şey yaşamışımdır ama en aklımda kalan sahne bundan 2-3 yıl önce 10. sınıftayken lisede bir kıza çok aşıktım. Fazla detay vermeyeceğim ben bu kıza anonim bir şekilde onu ne kadar çok sevdiğimi onun hangi gün ne giydiğini hangi ojeyi sürdüğünü falan anlattım. İlk defa birinin ona bu kadar dikkat etmesi hoşuna gitmişti ve şaşırmıştı. Kimseyi kendimden üstün görmem ama kız benim baya baya üstümdü :) Ben gerçekten çok aşıktım ve o güne kadar hiç sevgilim olmamıştı. Çok da olgun değildim keşke şimdiki kafam olsa ama zamanı geri alamam. Her neyse konumuza dönelim. Biz onunla bir şekilde olduk ama çok uzun sürmedi ayrıldı benden. Ben hala çok seviyordum. Bir gün okulda koridorda sınıfıma gitmek için yürüyordum. Bulunduğum koridor bomboştu ve aşağıdaki merdivenlerden birisi yukarıya doğru çıkıyordu. Tam merdivene doğru kafamı çevirdiğimde onu gördüm ve kafamın içinde Deeperise'nin geçmiş değişmez şarkısı çalıyordu. Gözgöze geldiğimiz anda şarkının "Yine de sen" dediği kısmı adeta beynimde yankılanıyordu. Benim için bir film sahnesinden farksızdı. Gözlerinin içine bakarak sanki Yine de sen diye haykırıyordum. O da bunu anlıyor gibiydi. Sanki orada zaman durmuştu, etraftaki her şey durmuş gibiydi. Onu gerçekten çok seviyordum ve gözlerinin içine baktıkça ona daha çok aşık oluyordum. O saniyeler içinde gerçekleşen kısım benim için saatler gibiydi ve bana aylarca mutluluk verdi. Hatta senelerce vermiş olacak ki şu an bile yazarken tebessüm ettirdi :)
Kardeş payında Edanın lafı vardı sağ tarafa yanaşmak isteyen araç sürücüsüne ney bağa mı yanaşcan diye tepki veriyordu. Bir günn bende öyle birine neyy bağa mı yanışcan demiştim de adam kardeş payı izlememiş ortamda bi Antarktika soğukluğu esti.
Yaşadım.. birkaç kez hem de... birini anlatayım trajikomik ama😂 adam beni aldatmış konuşmayı kesmişim, bikaç gün sonra otobüs biletim var eh haliyle biliyor.. metrodan çıktım dışarıda sağanak yağmur var. Elinde bir buket çiçek, bir ayıcık bekliyor; sırılsıklam olmuş. Bir paketten şapka ve eldiven çıkardı, "sen şapka eldiven takmayı sevmezsin biliyorum ama soğuk üşürsün diye aldım" dedi bana uzattı... hiçbir hediyeyi almadım hadi git dedim sonra kıyamadım düz siyah şapkaydı sen tak bak üşümüşsün dedim, saati hatırlayamadım 3 gibi geldim dedi saat 17.30 du. Donmuş yani neyse hadi git üşütme dedim otobüsüm 6 da, yarım saat beraber beklemek istemiyorum. Yok bekliycem dedi bir de trafikten dolayı otobüs gecikti saat 7 de geldi. O 1.5 saat boyunca önüne gelen herkese ben bu kızı çok seviyorum biliyor musun dedi, herkes ayyy çok tatlısınız diyor sinir oldum en sonunda "beni aldattığını da söylesene" dedim kızın biri ay şerefsiz dedi döndü gitti😂😂 eğer aldatma olayı olmasaydı çok romantik bi an olacaktı ama o kısmı silersek tam filmlere layık bi sahneydi
Pek çok kez hemde genelde dram sahneleri oluyor o biraz tatsız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Minibüste yer yoktu sadece şöforün sağ tarafındaki açılıp kapanan koltuk vardı gel abim ayakta gitme buraya otur dedi oturdum bir kilometre gitmeden ön kapının hava hortumu patladı :D