elliot rodgerın hikayesini okuyup araştırın, açıkcası insanlara bu kadar bağımlı olup, hayattaki tek amacım diğerlerine zarar vermek olmasını istemem :D
böyle bir insan olmak istemem, kaybedecek şeylerim çok.
fakat diğer insanlar böyle insanları eliot rodgere dönüştürmek, yani kötü bir insan yapmak istiyor gibi geliyor.
tamam diğer insanları bende sevmiyorumda, kendi hayatımdan vazgeçecek kadar değil, diğer herkes böyle şeylere aşırı anlam yükleyip değer veriyor diye bende koyun gibi böyle olmayacağım.
neyse konuya dönelim, nedir bu insanların derdi, saf kötülük mü, art niyet mi? psikolojik olarak birilerinden iyi olunca kendini tatmin etmek mi? durum buysa aşırı saçma, illaki senden benden iyi birileri olurki, bu tür insanlara buradan beyinsiz demek istiyorum, yok çünkü :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kimse kimseye iyilik borçlu değil kendi işinde gücünde insana da kimse sataşmaz
kendi sa**laklığından kafayı yedi kabulde, insanlarda az değil, sütten çıkma ak kaşık değil.
bir insan kendini hiç sevmeyip, başkalarında birşeyler arayınca böyle oluyor işte maalesef.
Asosyal insandı zaten de ona kimse bulaşmadı kendi kurdu kendi oynadı. İşte doğal Seçil’im böyle bir şey
*seçilim
öyle, başka insanları değiştiricem falan diyordu manyak, fakat böyle bir şey imkansız, çoğunluk neyse onu yapar millet yani dediğin gibi doğal seçilim.
fakat kendi kendinede mutlu olabilirdi, fakir değil, yurt dışında yönetmen oğlu falan. s*keyim insanlarıda toplumuda milletide diyebilirdi.
Çevresi tarafından kişinin beyni yıkanınca manipüle edilince sonuç böyle oluyor.
Allah kimseyi, hiçbir insanı manipüle ettirmesin.
Na manipülesi ya insan tanıyormu ki manipüle edilsin. Ayan beyan adam hasta narsist olduğu için de suçu kendinde bulamıyor zaten aspergerliymiş. Hastaların elinde internet bulunması çok tehlikeli bir şey. Adamı marsa fırlatsan yine mutlu olmaz.
çok red edildim falan demiş, konuşmuş etmiş, üniversitede falan okumuş, yani tanımasa niye desin, birçok kez kimse yüzüme bakmadı falan diye.
Pardon da o Asyalı g*y tipiyle de 10/10 kızlara yazarsa tabii red edilir. Kendisiyle muhattap olan insanlar sosyal olarak tuhaf olduğunu belirtiyor yani güvenliklerinden endişe ediyorlarmış. Herkes böyle birini red eder zaten. Erkek arkadaşı bile hiç yokmuş bırak kızı
şizofren olduğunu kabul ediyorum zaten, fakat ateşede benzin dökülmez.
veya birileri bunun fitilini ateşlemeden bu kendi kendine şizofren olmazya, olduysada büyümezdi bu kadar,
şizofren birsürü deli insan var, herkes bunun gibi mi yapıyor. yoo, tedavi olanda var, zarar vermeyende var, kurtulanda var.
bu toplum yüzünden (tabi kendi sa**laklıkları payıda var) birsürü insan intahar ediyor, sevgisizlikten mektup falan bırakıyorlar.
tabi kendini asan suçlu hep, tamam bunlar suçlu fakat toplumdaki çoğunluk iyi bir b**ok değil, bunu kabul edin.
Öyle düşünmüyorum kaldı ki adam da şizofren de değil
senin kendi kararın, ben sebeplerini belirttim. akıllı insan kendi hayatını mahvetmez, kendi kafasına sıkmaz. birine zarar vericekse, bunu kendine zarar vermeden yapardı. ve 6 kadını öldürünce ne değişti, düzenmi değişti, yok değişmedi, yani akılsızın tekiydi. değiştirebileceği şeylere yani kendine bakmalıydı, milletin koyayım g0*tüne demeliydi, biri zorbalık etmeye kalkarsa a00**nasını s00**kmeliydi sonrada, elini g*00tüne sokmalıydı kendine zarar vermeye çalışanlarında. nefsi müdafa sonuçta. yani yaptığı akıllı insan işi değil.
hiçbi şey anlamadım
hikayesini oku şizofrenin anlarsın
bunun kadınlarla ilgisi ne adam hastaymış
adam kadınlara takmış niye? çok değerli görüp, kafasına taktığı için.
kadınlar ve erkekler ortamcı o... ç dediğimiz kesim ne istiyor? ilgi, gösteriş, çok değerli gözükmek.
mevzu bu, eğer öyle olmasa hayatlarını göstermek için uğraşmazlardı, ya da heryerde kendilerini övmeye çalışmazlardı.
adam deli ve tam bir sa**lak diğer insanları çok değerli zannediyor.
dediğim gözlerine sokup, bu sa**lak insanları böyle bir katile mi dönüştürmek istiyor?
supreme gentleman elliot rogder!