Ben günah diye izlemiyorum ama merak ettim izlemeyen tek ben mi kaldım
İzliyorum
İzlemiyorum
İzliyorum pişmanım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben günah diye izlemiyorum ama merak ettim izlemeyen tek ben mi kaldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben izliyodum ama bıraktım. izlememekle çk iyi yapıyorsun hem günah hem de o videolar psikolojine iyi gelmiyor içki sigara gibi bişey
Anlıyorum
Kızlar bile izliyor günümüzde. Onların ki çoğu kez merak için oluyor
Kızlar bile? bile demeye gerek Yok eminim erkekler kadar onlarda izliyordur izleyen kişi net sapıktır
Bile çünkü onların bu anlamda fizyolojik ihtiyaçları bizim ki kadar baskın ve fazla değil.
Ortaokul mezunu halinle burada fikir atınca böyle oluyor işte uzmanlara göre kadınların ilgdosu erkeklerin libidosunun yüzde 70 üzerinde yalnızca siz sürekli bunlarla uğraştığınız için öyle sanıyorsunuz cahil olmayın kızlar bile ne ya kızlar isteyemez mi izleyemez mi
@Huzurumkalmadıığğ erkeklerde kızlarda izleyemez kimse kusura bakmasın ama yani milletin cinsel ilişkisini izlemenin neresi doğru yani hem bu bir nevi evleneceğin kişiye ihanet gibi bişi ,,, çok sıradan bişi olmuş herkes doğru bişi zannediyor ama değil.
@Huzurumkalmadıığğ libidosu yüksek olabilir fakat özellikle bedenin ürettiği sperm atma isteği kadınlardan fazladır.
Erkeklerde kızlar da izleyemez derken sen ne biçim konuşuyorsun sana ne milletin günahından sana ne milletin evinde ne yaptığından telefonu da ne yaptığından sana ne sen buna nasıl karışabiliyorsun ya hayır doğru bulmazsın anlarım da izleyemez nasıl bir cümle ya Sana ne
@Huzurumkalmadıığğ sanane dediğine göre sen baya baya izliyorsun birde evlisin tü senin sıfatına...
Vallahi de billahi de izlemiyorum bu ettiğin iftirada senden çıksın tamam mı ben izlemiyorum lakin ben insanların bu şekilde yargılamanıza ve karışmanızı anlamıyorum günahsa ona günah kime ne senin yaptığın iftira daha günah mesela şu an
@Huzurumkalmadıığğ ablacım izleyen sapıktır dedim yani size ne oluyor anlamadım senin kocan şimdi bunları izlese hoş bulurmusun
Benim kocam bunları izlese ben onu boşarım ben evliler için söylemiyorum bunu ben de doğru bulmuyorum bunu ama kimse izleyemez demişsin ya sen bunu nasıl izleyemez diyorsun ya Ben bunu çözemiyorum izler günahı da ona gelir kimseyi ilgilendirmez Hani sen böyle bir baskı kurmaya çalışıyorsun ya herkesin günahı kendine demek istiyorum senin de vardır illa günaha
@Huzurumkalmadıığğ ya tabi herkesin günahı vardır da yani günahın da bir sınırı var yani düşünsene normal bir genç oturmuş onları izliyor valla benim midem bulanır izleyen net sapıktır...
Yani ben de normal bulmuyorum ama karışma hakkım yok yani bundan bahsediyorum
Evlilyim çok şükü3 ihtiyacım yok
İzlemiyorum