Mutlusun huzurlusun, refah ve boluk içinde yaşamak insan ömrünü uzatır mı? Daha uzun yaşatır mı?

Mutlusun huzurlusun, refah ve boluk içinde yaşamak insan ömrünü uzatır mı? Daha uzun yaşatır mı?

Tabi ki de uzatır çünkü gerçek sevgi zaten insanı en çok mutlu eden şeydir. hayatta gerçek sevgiyi bulduğum zaman gerçekten kendimi mutlu hissederdim ama şuana kadar mutlu olamadım hiç. Sevgi, ilgi ve destek, stresle başa çıkma yeteneğini artırır. Stresin kronikleşmesi, birçok sağlık sorununa yol açabilir ve yaşam süresini kısaltabilir. Sevgi dolu ilişkiler ve destekleyici bir topluluk, stres düzeyini azaltarak daha sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik eder.
Cevap
12Cevap
huzurun olduğu bir yerde kuru ekmek bile tatlı gelir
insanı bitiren sıkıntılar ve düşüncelerdir
stres insanı hasta eder
tam tersi stressiz sıkıntısız bir yaşamda ise her şey olması gerektiği gibi olur
Ömrü uzatan asıl kavram huzur bana göre. Eğer insan huzurlu ve mutlu ise ne stresi olur ne de hastalıkları.
Elbette uzatır. Nasıl ki bitkinin suya ve güneşe ihtiyacı varsa insanların da sorunun başlığındaki maddelere ihtiyacı var.
Sevgi her derde dava zaten, azıcık olsa dahi ömrünüzü uzatmaya, ruhunuzu rahatlatmaya yeter.
Sevgi saygı sadakat maddiyat ve rahatlık olmadan olmaz.
Uzatabilir.
Sağlık, huzur olsun o bile yeter
Sağlıklı beslenme ve para yoksa sevgi hiç bir işe yaramaz
Kesinlikle. Sizi üzen size kötü gelen insanlardan uzak durun onları hayatınızdan çıkarın. Sizi iyi hissettiren ve enerjinizi yükselten insanlarla arkadaş olun. Hepimiz değerliyiz Aşkom…
Kesinlikle. Eskidendi hep. Şimdi yirmi beşte ak düşmeye başlıyor saça
Elbette refahta rahatlık vardır ama şöyle bireyde var uzun yaşamak kader aynı zamanda insanın kendi seçimleriyle alakalı
Tabii ki. Stressiz hayat.
Merhaba,
Evet katılıyorum olabilir! 😅
Evet uzatır sağlıklı yemekte önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?