Aşk cinayetlerinin sebebi Zehra Aylin olabilir mi? Zehra Aylin kimdir ve neden niçin intihar etmiştir? Bu sorunun cevabını bir zat Abaza erkekler yazmasın falan diyen kadınların kızların cevaplamasını istiyorum. Eğer bu sorunun cevabını verebilirlerse işte o zaman etraflarındaki Abaza sapık erkeklerin neden bu kadar çok olduklarını, Belki anlarlar diye düşünüyorum. Unutmayın kızlar armut dibine düşermiş derler ve korkmayın... (''KORKMA'') Acaba,
Zehra Aylin korkuyor muydu? Korktuğu için, Korkudan vefat etmiş olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Takıntı, kıskançlık, ask sandıkları şeyin bir hastalık olduğunu farketmeyip bununla övünüp sınırları aşmaktır sebebi.
Aşk sizin için takıntı hastalık kıskançlık mıdır. Yani siz böylemi düşünüyorsunuz.! Eğer sizin düşündüğünüz gibiyse, o zaman ülkenin 100/100 takıntılı vs hastalıklı insanlar. Örneğin: Televizyondaki diziler vs filimler hep AŞK üzerinedir. Yani genelde hep böyledir.. vb
Her aşk takıntı değildir ve her takıntı aşk değildir.
Peki takıntının nedendir. Niçindir sebebi nedir? Sorun sadece seven demidir. Yoksa yalanlar üzerine kurulan aşk evliliğin demidir.
Her ikisi de olabilir ama her ne olursa olsun ortada o kişiyi birakip gitmek diye bi sey var yani cinayete aldatmaya bu tarz seyler yapmaya gerek yok. Bakiyorsun yalan üstune yalan soylemiş ayril neden cinayete tesebbus etsin ki insan
Bence kimse cinayet işlemek istemez ama sevdiğini kazanmak için, birtakım yalanlar söylemişse yalanlar etmişse işte bence sorun bu yalanlardan kaynaklanıyor? Yalanlardan çıkıyor? Ama insanları ister istemez yalanlar söylemeye mecbur bırakıyorlar. Örneğin: Ben hep doğru oldum ve hep doğruyu söyledim ama bunu yaptığım için vs söylediğim için, Kaybeden hep ben oldum.
Hocam iyi güzel söylüyorsunuz da siz hiç birisine gerçekten aşık oldunuz mu? Yani Aşık olanlar bilir. Öyle bırakmak gitmek vs bitirmek öyle kolay değil kolay olmuyor o işler. Keşke kolay olsaydı zaten o zaman öldürmeye gerek falan kalmazdı değil mi ama?
Evet işte sorun tam burada. İnsanlar sevdiklerini bırakmayı becerebilmeli bırakamamak dedigim gibi bağımliliktir, takıntıdır bunlar sağlikli şeyler degil,, kolay degil biliyorum ama hep kolayı seçemeyiz hele kararimiz bir başkasinin hayatını etkileyecekse.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!