Arkadaşlar biraz uzun bir yazı olacak o yüzden özür diliyorum
Şöyle ki bir arkadaşım var aynı isyerinde calsiiyoruz ben partime calsiiyorum aynı zamanda da üniversite de okuyorum. Ama o okumuyor sadece çalışıyor. Devamli bana çok kurusun incesin falan diyor. Kendisi kısa boylu ve balık etli bense 174 boyundayım ve zayıf ince bir vücudum Var. bana kurusun diyip duruyo, sonra bir keresinde ay kuru kizlar çok çirkin olur hiç beğenmiyorum dedi ben de böyle baktım" daha sabah bana kuru olduğumu söyledin "dedim
"Ay ama sana yakışıyor canım ya" yaptı böyle
Sonra devamlı bana erkekelrin onunla nasil Flirt ettiğini anlatıyor ya da sanki bana birilerinin onu begendigini ispatlamaya çalışıyor gibi. Benim zaten sevgilim var umrumda değil.
Bir keresinde işyerinden bir cocuk benimle Flirt ediyordu ben de rahatisz oluyordum çünkü sevgilim var. O yüzden arkadaşıma anlattım çocuk bana öyle yaptı böyle yaptı Flirt ediyor diye. Bana dedi ki "o herkesle Flirt ediyor sana özel bir şey değil bana bakıp duruyor "falan dedi. Bazen çalışırken anlık bakışlarını yakalıyorum kıskanç bakışlarını emin olamıyorum. Ben sınavlarım olduğu için işyerinde iki haftalık izin aldım şöyle ki haftada iki gün çalışıyorum ama iki hafta çalışmadığım için son iki hafta haftanin 4_5 günü çalıştım. Sonra bir gün arkadaşımı ziyarete ise gitmiştim ay ne kadar şanslısın iki hafta byounca çalışmıyorsun senin yüzünden ben fazladan çalışıyorum dedi. Hatts erkek arkadaşım da duydu şok oldu. Bu kız senin sınavın olduğuni bile bile nasıl şanslısın diyor falan dedi. Kafam karışık sizce beni kıskanıyor mu?
Şöyle ki bir arkadaşım var aynı isyerinde calsiiyoruz ben partime calsiiyorum aynı zamanda da üniversite de okuyorum. Ama o okumuyor sadece çalışıyor. Devamli bana çok kurusun incesin falan diyor. Kendisi kısa boylu ve balık etli bense 174 boyundayım ve zayıf ince bir vücudum Var. bana kurusun diyip duruyo, sonra bir keresinde ay kuru kizlar çok çirkin olur hiç beğenmiyorum dedi ben de böyle baktım" daha sabah bana kuru olduğumu söyledin "dedim
"Ay ama sana yakışıyor canım ya" yaptı böyle
Sonra devamlı bana erkekelrin onunla nasil Flirt ettiğini anlatıyor ya da sanki bana birilerinin onu begendigini ispatlamaya çalışıyor gibi. Benim zaten sevgilim var umrumda değil.
Bir keresinde işyerinden bir cocuk benimle Flirt ediyordu ben de rahatisz oluyordum çünkü sevgilim var. O yüzden arkadaşıma anlattım çocuk bana öyle yaptı böyle yaptı Flirt ediyor diye. Bana dedi ki "o herkesle Flirt ediyor sana özel bir şey değil bana bakıp duruyor "falan dedi. Bazen çalışırken anlık bakışlarını yakalıyorum kıskanç bakışlarını emin olamıyorum. Ben sınavlarım olduğu için işyerinde iki haftalık izin aldım şöyle ki haftada iki gün çalışıyorum ama iki hafta çalışmadığım için son iki hafta haftanin 4_5 günü çalıştım. Sonra bir gün arkadaşımı ziyarete ise gitmiştim ay ne kadar şanslısın iki hafta byounca çalışmıyorsun senin yüzünden ben fazladan çalışıyorum dedi. Hatts erkek arkadaşım da duydu şok oldu. Bu kız senin sınavın olduğuni bile bile nasıl şanslısın diyor falan dedi. Kafam karışık sizce beni kıskanıyor mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence kıskanıyo ayrıca kendini bir şey zannediyo
Net kiskaniyodur ondan iyi olmanı kendine yediremiyodur
Bir de görümcem var. Sence o damı kıskanıyor bak mesela erkek arkadaşımın ailesi beni çok seviyor çok beğeniyor. Annesi bir kere akrabalarına benden bahsederken ne kadar güzel bir kız olduğumu soylemis bana modellik teklifi gelmişti onu anlatmış bı de şey demiş. Hem çalışıp hem okuyor çok akıllı zeki bir kız falan diye. gorumcemde abisine demiş ki ay annem senin kız arkadaşından sanki prensesten bahsediyor gibi bahsetti, kızı tanımasam gerçekten prensesten bahsediyor sanırdım demiş..
Ben hem makina hem endüstri mihendsligi okuyorum yurtdışında. Ama o ülkesinde tıp okuyor. Tabi bu yüzden ben daha başarılı zeki olarak görülüyorum. mezun olunca da robot doktor projesinde çalışmak istiyorum. beyin tümörleri amelaytlarini yapacak robotlar. Gorumcem de şey demiş ay o çok iyi bı icat biz doktrolara çok yardımcı oluyor. Ne kadar saçma snaki biz muhnedsiler doktor yardimcilariyiz. Devamli bana kötü davraniyor ben onların ülkesini gidince yüzüme bile bakmıyor ignore ediyormBazen bana gizlice bakışlarını yakalıyorum sence o da mı kıskanıyor
Klasik görümce hareketi gibi kiskanclik mi sevmeme mi kestiremedim ikisi de biraz var gibi yoksa niye seni kendinden küçük/basarisiz gostermeye çalışsın ki
Beni sevmemek için bir sebebi yok ki , bak ben ilk Bulgaristan'a ailesiyle tnaismaya gittiğimde gördüğü andan itibaren kötü davrandı, konuşmadı aynı masa da yemek yerken mesela masadakiler okulumu soruyorlardı işte ne kadar zor hem almayanda Almanca eğitim alıyorsun hem çalışıp paranı kazanıyorsun hem de ev çekip çeviriyordu nasıl basaruyorsun falan diyorlardı o da hemen konuyu kendine getirdi ay bugün hastanede bir hastanın teşhisini ben koydum falan diye. Bir insan bir başkasını küçük gostemreye çalışıyorsa bunun sebebi bilinç altında kendini i insandan eksik hissettiği içindir aksi halde kendini bilen biri böyle yapmaya çalışarak kendini iyi hissetmez bence, sence kendini benden üstün mu goruyo?
Üstün gormuyo tam tersi daha dusuk görüyor ve oyle olmadigini diger insanlara kanitlamaya çalışıyor
Evet ben de öyle düşünüyorum ama aynı zamanda sinsi. Abisine hep ay ne zaman geliyorsunuz siz gelince beraber şunu yapalım bunu yapalım diyo abisi de saniyo ki görümcem bana iyi davraniyo. Ben yaniliyorum sanıyor ben şimdi napayım onun gibi sinsi mi davranayim?
O sana nasilsa sende aynı misliyle oyle davran
Ben onun gibi ikiyüzlü olamıyorum ki. soguk davranıyorum yani içimden öyle geliyo hatta bı keresinde senin sevgilin beni sevmiyo diye r ağladi herkesin içinde bana selam bile vemreye tenezzül etmiyo demiş. o bana merhaba demiş ben de duymadım ama o hiç bana selam bile vermiyo görse bile yüzüme ve bakmjyo sana gelip ailesinin yanidna show yapiyo
İkiskini kes cok tehlikeli
Bir de görümcem var. Sence o damı kıskanıyor bak mesela erkek arkadaşımın ailesi beni çok seviyor çok beğeniyor. Annesi bir kere akrabalarına benden bahsederken ne kadar güzel bir kız olduğumu soylemis bana modellik teklifi gelmişti onu anlatmış bı de şey demiş. Hem çalışıp hem okuyor çok akıllı zeki bir kız falan diye. gorumcemde abisine demiş ki ay annem senin kız arkadaşından sanki… [+]
Kesin kıskançlık bu
Bir de görümcem var. Sence o damı kıskanıyor bak mesela erkek arkadaşımın ailesi beni çok seviyor çok beğeniyor. Annesi bir kere akrabalarına benden bahsederken ne kadar güzel bir kız olduğumu soylemis bana modellik teklifi gelmişti onu anlatmış bı de şey demiş. Hem çalışıp hem okuyor çok akıllı zeki bir kız falan diye. gorumcemde abisine demiş ki ay annem… [+]
Sığmadı mesaj
Anlamadım benim mesajım mi
Evet ay annem diye bitiyor gerisi yok
Bir de görümcem var. Sence o damı kıskanıyor bak mesela erkek arkadaşımın ailesi beni çok seviyor çok beğeniyor. Annesi bir kere akrabalarına benden bahsederken ne kadar güzel bir kız olduğumu soylemis bana modellik teklifi gelmişti onu anlatmış bı de şey demiş. Hem çalışıp hem okuyor çok akıllı zeki bir kız falan diye. gorumcemde abisine demiş ki ay annem senin kız arkadaşından sanki prensesten bahsediyor gibi bahsetti, kızı tanımasam gerçekten prensesten bahsediyor sanırdım demiş..
Ben hem makina hem endüstri mihendsligi okuyorum yurtdışında. Ama o ülkesinde tıp okuyor. Tabi bu yüzden ben daha başarılı zeki olarak görülüyorum. mezun olunca da robot doktor projesinde çalışmak istiyorum. beyin tümörleri amelaytlarini yapacak robotlar. Gorumcem de şey demiş ay o çok iyi bı icat biz doktrolara çok yardımcı oluyor. Ne kadar saçma snaki biz muhnedsiler doktor yardimcilariyiz. Devamli bana kötü davraniyor ben onların ülkesini gidince yüzüme bile bakmıyor ignore ediyormBazen bana gizlice bakışlarını yakalıyorum sence o da mı kıskanıyor
Şimdi oldu sanırım
Hemde nasıl kıskanıyor seni, bir bilsen
Bunun gibiler kendilerine yakın veya daha zeki kimseyi çevrede istemez, ayrıca modellik teklifi onu iyice kıskandırmaya yeter zaten 😅
Yani kıskançlık diyorsun?
Hemde nasıl, görümcen etrafında, kardeşinin rahat yönetebilecegi , kendisinden aşağı olan daha güzel olmayan birini istiyor
Bazen acaba bana mı öyle geliyor diyorum, çünkü arkamdan annesine ay abimin sevgilisi çok akıllı zeki elegant falan diyormuş. Kaynanam da bana diyor ki aranızdaki buzları ertimeye çalışıyor bir adım atabilirsin. kiz bana hiç samimi gelmiyor bence ailesinin gözünü boyamaya çalışıyor ya da kiskancligi anlaşılmasın diye böyle yapıyor
Kıskançlığı gizliyor
Teşekkür ederim yorum için
Rica ederim tanıştığımıza memnun oldum bende mühendisim
Ne mühendisi?
Biyosistem
Ben de makine ve endüstri mühendisliği okuyorum, memnun oldum , kariyer hayatında başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim sağolun