Sizce arkadaşım beni kıskanıyor mu?

Arkadaşlar biraz uzun bir yazı olacak o yüzden özür diliyorum
Şöyle ki bir arkadaşım var aynı isyerinde calsiiyoruz ben partime calsiiyorum aynı zamanda da üniversite de okuyorum. Ama o okumuyor sadece çalışıyor. Devamli bana çok kurusun incesin falan diyor. Kendisi kısa boylu ve balık etli bense 174 boyundayım ve zayıf ince bir vücudum Var. bana kurusun diyip duruyo, sonra bir keresinde ay kuru kizlar çok çirkin olur hiç beğenmiyorum dedi ben de böyle baktım" daha sabah bana kuru olduğumu söyledin "dedim
"Ay ama sana yakışıyor canım ya" yaptı böyle
Sonra devamlı bana erkekelrin onunla nasil Flirt ettiğini anlatıyor ya da sanki bana birilerinin onu begendigini ispatlamaya çalışıyor gibi. Benim zaten sevgilim var umrumda değil.
Bir keresinde işyerinden bir cocuk benimle Flirt ediyordu ben de rahatisz oluyordum çünkü sevgilim var. O yüzden arkadaşıma anlattım çocuk bana öyle yaptı böyle yaptı Flirt ediyor diye. Bana dedi ki "o herkesle Flirt ediyor sana özel bir şey değil bana bakıp duruyor "falan dedi. Bazen çalışırken anlık bakışlarını yakalıyorum kıskanç bakışlarını emin olamıyorum. Ben sınavlarım olduğu için işyerinde iki haftalık izin aldım şöyle ki haftada iki gün çalışıyorum ama iki hafta çalışmadığım için son iki hafta haftanin 4_5 günü çalıştım. Sonra bir gün arkadaşımı ziyarete ise gitmiştim ay ne kadar şanslısın iki hafta byounca çalışmıyorsun senin yüzünden ben fazladan çalışıyorum dedi. Hatts erkek arkadaşım da duydu şok oldu. Bu kız senin sınavın olduğuni bile bile nasıl şanslısın diyor falan dedi. Kafam karışık sizce beni kıskanıyor mu?
Sizce arkadaşım beni kıskanıyor mu?