Bu bahsettiğim kişi önceden herkes seviyordu çünkü kimse tanımıyordu ama tanıdıktan sonra nefret etmeye başladılar bende öyle hissediyorum.
Onla aranızda kötü bir şey yok ama sürekli bir laf atıyor ve kötü şekilde yapıyor sonra şaka yapıyorum diyerek gülüyor hiç komik değil çünkü insanın moodunu enerjisini düşüyor.
Ben uzak duruyorum ama sürekli yanıma geliyor onun sesini duyunca, görünce veya mesajını görsem geriliyorum, sinirleniyorum bunu yapan insan kötü birisi mi çünkü herkes onu sevmiyor psikolojik olarak herkesi çok etkiliyor yani.
Onla aranızda kötü bir şey yok ama sürekli bir laf atıyor ve kötü şekilde yapıyor sonra şaka yapıyorum diyerek gülüyor hiç komik değil çünkü insanın moodunu enerjisini düşüyor.
Ben uzak duruyorum ama sürekli yanıma geliyor onun sesini duyunca, görünce veya mesajını görsem geriliyorum, sinirleniyorum bunu yapan insan kötü birisi mi çünkü herkes onu sevmiyor psikolojik olarak herkesi çok etkiliyor yani.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kötü olup olmadığını ne yapacan? Kötüyse kötü iyiyse iyi asıl soru bir kere "sevmediğim biri sürekli yanıma geliyor, onun mesajını gördüğümde geriliyorum sinirleniyorum ondan tiksiniyorum. Onu kendimden nasıl uzaklaştırabilirim?" Olması gerekiyordu. Bizde ona "Canımı çok sıkıyorsun ben seninle arkadaş olmak istemiyorum. Günlük hayatta bana yaptığın şakalar hiç şaka gibi değil. Moral bozucu. Ve ayrıyetten bundan ötürü senin attığın mesajlarda geriliyorum ve sinirleniyorum. Lütfen Hem mesaj atma, hemde laf atma. Ben senden uzak olmak istedikçe yanıma geliyorsun anla işte seninle arkadaş olmak istemiyorum." Demeni önerirdik. Yanlış yanlış başlıklar 🤦🏻♀️
NOT; Uzattığımın farkındayım. Uzattığım için özür dilerim hakkınızı helal edin 🙏🏻
Yok sorun değil emin ol kaç kere söylüyorum yapma bunu diye sert çıkışlarımda oluyor ama o gülüp yine aynısını yapıyor bu arada iş arkadaşım herkes artik benim gibi yüzüne soyluyor ve onlara da öyle yapıyor hatta bir kaç kişi şikayette bulunmuş uyarılmış yine aynısını yapıyor bende düşündüm bunun ruhu böyle mesala bugün kırmızı giyindim demedigi laf kalmadı canım sıkıldı yani böyle yaptığı için artık takmamaya çalışıyorum ama bazen haddini çok aşıyor
Evet, ama en azından tutarlı - insanlara her zaman kötü anlar yaşatıyor
Sende yüzüne karşı söyleyebilirsin neden buraya yazıyorsun
Kaç kere söyledim ve herkes de söylüyor gülüyor ve sonra yine yapiyor
Size sataşarak kötü şeyler söylüyorsa haklısın ama İyi niyetle espri yapıyorsa ve sen bundan hoşlanmiyorsan bu onun değil senin sorunun. Cunku bazı insanlar mutludur mutlu oldukları icinde gülerler hayatı ciddiye almazlar. Yani sen onu sevmiyorsan senin kişisel sorunun
Ben iş yerinde ilk tanıştığımda çok değer veriyordum hatta ben sevdiklerime hediye alıyordum hep bozuyordu sonra gülerek şaka yapıyorum der bende kötü niyetle yapmıyor diye bende gülüyordum ama sonra bunu tek bana değil herkese yapıyor ve bu şakaları iyice laf sokma gibi olunca uyariyordum şaka yapıyorum diyor dedim hayır bu şaka değil sevmiyorum böyle laf sokar gibi sözlerine benle bir derdin varsa söyle diyorum yok ki diyor yani psikolojik olarak beni ve bir çok kızları da baya etkiledi bunun yüzünden hatta işten çıkmak isteyenler bile var yani birde işten cikacam kimse beni sevmiyor diyor sonra gülüyor şaka şaka gitmem diyor yani böyle konuşan bir bana mı tuhaf geliyor acaba diye düşündüm ama benim gibi düşünen çok var yani
Bak bu davranışlarına devam edecekse ben seninle iletişimi mi kesmek zorunda kalacağım kendine çeki düzen ver diyebilirsin. Ve saygısız bir cevap verirse bunu yöneticinizle konuşun derin. Ve 3ger dediğin gibi ona karşı senin bı kusurun yoksa ayıp aramıyorsan o size sataşıyorsa bunu bilmeden yapıyor olabilir. Onun belki psikolojik sorunları olabilir belki farkında değildir
Sen kaç yaşındasın ve o kaç yaşında?
Ben 27 o 31
Anladım o yaşına göre biraz çocuk kalmış belki özel sorunları biseyler vardır biraz anlayışla karşılamaya çalışabilirsiniz..
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!