Ben bunun günahını çekecek miyim?

gulmeyin ama yazilicak son yerin burasi oldugunu biliyorum ve sirf bunu sormak icin hesap olusturdum. simdi uc senelik iliskim biteli biraz oldu ve biz hala arada konusuyoruz. en son konusmamizda bana "hakkimi helal etmiyorum, olmiceksin" gibi seyler soyledi. orasi biraz karisik. hakkini helal etmesi icin zorladim daha sonra "ben artik bunlara inanmiyorum ya helallesmek falan inanmiyorum bunlara inancim azaldi benim" falan dedi uzerine gitmedim. bu sahisla iliskimiz devam ederken ne kadar küssekte bir araya geliriz demistik ve bazen kusup onunla konusmuyordum. kusmemin sebebi diger kizlardi. cok fazla kizlarla flort ediyordu bunu da biliyordum ona soyleyince (bide yakaladigim seyleri ona atiyodum kanitli bi sekilde) ona ragmen kizlarla konusmadigini reddediyodu. kuslugumuz bi kac hafta surmustu ve o surec icinde "kizlarla konustum napsaydim, kafana gore kusup gidiyordun" dedi. su anlattigim yere kadar ne keko zargana bisey oldugunu anlamissinizdir. ben ona kustugum anlarda bile ihanet etmedim. biz hep bu zamana ait degiliz diye konusuyoduk ediyoduk onunda benim gibi olduguna cok inanmistim. cok uzattim ve Şu an tek sorum su; o bana hakkini helal etmiyor ve onun dedigi gibi kul hakkina girecek bir sey yapmadim. asil benim ona hakkimi helal etmemem gerekirken bunu o yapiyor. o hakkini helal etmedi diye ben bunun gunahini cekecek miyim (ona bir kere bile ihanet etmedim ve o oldukca igrenc itiraflar etti)? ciddi anlamda soruyorum

Ben bunun günahını çekecek miyim?