Kadınların daha çok yaşandığı kanıtlanmış, peki ya erkekler neden daha az yaşıyor sizce?

Kadınların daha çok yaşandığı kanıtlanmış, peki ya erkekler neden daha az yaşıyor sizce?

Çünkü genelde kadınlar eziyet çekiyor olarak görülür ama erkeklerde kadınlar kadar bir o kadar stres Yaşar mesela evlenirsiniz evlenirken düğün sorumluluğu sizdedir insanlar sadece size ne iş yaptığınızı ne kadar gelir aldınız sorar Bir de bu düğün örf adet geleneklerin şeyleri vardır böyle onu isterim bunu isterim şunu yapalım bunu yapalım şöyle yapalım böyle yapalım gibi erkekleri sıkıştıran hareketler de bulunurlar, bu sefer o da yetmez evlenirsin istekleri bitmez Yani hiçbir zaman için insanları tam anlamıyla mutlu edemezsin özellikle günümüz kadınlarını hep böyle stres geçim kaygısız sıkıntılar erkekleri bu hale getiriyor mesela eşitlik derler evlenirken düğünü ben yapıyorum takıyı ben alıyorum evi Ben geçindirmek zorundayım ev alırsam ben alıyorum ama evlenirken dahi her şeye kadın ortak oluyor ondan sonra anlaşamıyorsun boşanıyorsun süresiz nafaka ödemek zorundasın, mesela eşinin ailesine illaki bir şeyler yapmak zorundasın ondan sonra diyelim evlendim kadın çalışmak istemiyor kadına tutup da sen niye çalışmak istemiyorsun diye kimse sormaz ama erkeği sen niye evini geçindirmek istemiyorsun diye sorarlar O yüzden bunun gibi bir çok stres kaynağı var erkeklerde çoğu kadının çenesinden ölüp gidiyor
Çünkü erkeler daha mutsuz oluyor sanırım. mesela bir kız istediği zaman sevgili bulurken ya da sırf kadın olduğu için evlenirken. erkek ise bir çok sorunla uğraşır ve yalnız kalır.
kadınlar ömrümüzü yediği için
Ya he
al işte gitti ömrümün 2 dakikası :D :p iyi günler
Seni döverim bak swlxbdlxwm
:D 🙈
Cevap
9Cevap
Dünyanın gamını yükünü sırtladığı için olabilir mi sence
Aboo
erkek kadından daha maceracıdır. her bkla ugrasmak ister. o yzden
Erkeklerin parmak atmadigi yer kendilerine küsmüş
ne kaldı ki parmak atmadıgı
Az düşündüğü çok konuştuğu kendini reis gördüğü için.
Bir ömür boyu kadınlara baktıklarından
Ne yapıp baktın be swlxnelxwm
Bütün yük erkeklerde seks bile erkeklerin üzerinde
Erkek hayatı daha bir zindan çünkü
kahır çekmek kolaymı sanıyon
Ahahahahqa, karı dırdırından tabii
hormonlardan ve evlilik erkeklerin ömrünü kısaltıyor
Hayat şartları
Gereksiz maceraya atılıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?