Kişilik & Karakter Erkekler neden az yaşar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce neden?Yan yana olduklarında riskli şeyler mi yapıyorlar? Güncellemeler1 yıl https//www. instagram. com/reel/C_oDevNK16F/? igsh=MXhtZ2F0a2tkaDNoMA==Gibi gibi Erkekler neden az yaşar? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Risk alma eğilimindendir diye düşünüyorum, erkekler genellikle daha fazla riskli davranışlarda bulunma eğilimindeler bu da kaza riskini artırıyor 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Evet düz mantık oldukları için Yorumla kübrl 1 yıl Risk alarak eğlenmeyi seviyorlar 😅 Yorumla Soran 1 yıl Evettt💐 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl genelde öyle oluyor çünkü bir araya geldiğimiz de eğlenmeyi seviyoruz çılgın şeyler yapmayı seviyoruz 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Neler yapıyorsunuz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl beni bir demire içini ellerimi ters bir şekilde koymuşlardı ayaklarımı da aynı şekilde aralıksız tam 1 saat boyunca öyle bıraktılar beni çünkü tek başıma ordan çıkmam imkansızdı onlar bile beni zar zor çıkardı ordan Yorumla Soran 1 yıl Al işte bir örnek 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl öyle işte Yorumla
düşünceli-erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl 😂 erkek olmadam anlayamazsın güzeller güzelim 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Anlat sendee Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Olay yok şu an Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Erkekler bir araya gelince deliriyorlar ya. Kafaları çok farklı. Özellikle gırgır şamata olsun her şey yapılacak hale geliyor Yorumla Soran 1 yıl Neler konuşuyorsunuz mesela Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Herşeyi. Ben şahsen erkek ortamında samimiysem ağzımdan çıkanlara inanamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Bana da anlatt Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Ahahahah olaya bağlı Yorumla Soran 1 yıl Bir arada kızlarla ilgili neler konuşup düşünüyorsunuz Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Yani dediğim gibi olaya bağlı değişiyor. şu an ortada olay yok o yüzden anlatamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Tamam söylüyorum işte olayı kızlarla ilgili neler konuşuyorsunuz Yorumla düşünceli-erkek 1 yıl Genelde göğüs hakkında konuşurum Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Çünkü çok yaşamanın ne anlamı var 0 62 Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir anlamı yok Yorumla respectemir 1 yıl Belki var Yorumla Soran 1 yıl Günah biriktirmek Yorumla respectemir 1 yıl Sen kötüsün demekki Yorumla Soran 1 yıl Aynen çok kötüyüm Yorumla respectemir 1 yıl Uzak dur Yorumla Soran 1 yıl Neyden Yorumla respectemir 1 yıl Benden Yorumla Soran 1 yıl Bu gece tek gözün açık uyu ksksksm Yorumla respectemir 1 yıl Denedim olmuyor Yorumla Soran 1 yıl O zaman uyuma gelcem birazdan Yorumla respectemir 1 yıl Yok istemiyorum Yorumla Soran 1 yıl Sanki sen çok sevapkarsın Yorumla respectemir 1 yıl Yaradanla arama girme munafik Yorumla Soran 1 yıl Sen benim giriyorsun ama sensin münafık Yorumla respectemir 1 yıl Hayır sensin o Yorumla Soran 1 yıl Hayatta en çok insan kalabilme mücadelesi veriyorum kskskks Yorumla Soran 1 yıl Hayır sensinn Yorumla respectemir 1 yıl Sen ne anlatıyon abla Yorumla Soran 1 yıl Anlama boş ver. birde takiplesiyoruz yani burada neysee Yorumla respectemir 1 yıl Bir önemi yok neticede hiç konuşmamisiz Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyorsun hiç konuşmadığımızı Yorumla respectemir 1 yıl Ben kimseyle konuşmuyorum çünkü hiç kimseyle arkadaşlik. kurmuyorum. hepiniz aynisiniz Yorumla Soran 1 yıl Aynen hepiniz aynısınız hiç saşmıyor Yorumla respectemir 1 yıl Yani sürekli konuştuğum biri olmadığı için hicbi anlamı yok hatta engellesen daha iyi Yorumla Soran 1 yıl Gerek yok Yorumla respectemir 1 yıl Vardır 1 kişi daha azalain Yorumla respectemir 1 yıl Azalsın* Yorumla Soran 1 yıl Takibe devam etmiyorum ki Yorumla Soran 1 yıl Sanki canını aldım yaa bu trip ne Yorumla respectemir 1 yıl Engelle su muhabbet bitsin birdaha asla konuşmayalım Yorumla Soran 1 yıl Engelleyemişim Yorumla respectemir 1 yıl Tmmm Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla respectemir 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Ok Yorumla respectemir 1 yıl Okey Yorumla Soran 1 yıl Beni engeller misin Yorumla respectemir 1 yıl Yav gizli nasıl engellenir ne içtiniz Yorumla Soran 1 yıl Şarap sadece Yorumla respectemir 1 yıl Beni rahat bırakın alkolik Yorumla Soran 1 yıl Susunuz bayım Yorumla respectemir 1 yıl Sustur Yorumla Soran 1 yıl Ne yapim ağzını tutayım mııı Yorumla respectemir 1 yıl İçme ben sarhoş ederim konusarak Yorumla Soran 1 yıl 3 kadeh içtim altı üstü bee Yorumla respectemir 1 yıl Çok iste Yorumla Soran 1 yıl Nasıl edersin Yorumla Soran 1 yıl Ne çok Yorumla respectemir 1 yıl Ben işimi bilirim Yorumla Soran 1 yıl Nasil bilirsinnn Yorumla respectemir 1 yıl Söyleyemem burada Yorumla Soran 1 yıl İp ucu verr Yorumla Soran 1 yıl Biz tanışıyoruz zaten Yorumla respectemir 1 yıl Olmass Yorumla respectemir 1 yıl Tanisyosak kötü Yorumla Soran 1 yıl Oluuurr Yorumla respectemir 1 yıl Ne olur Yorumla Soran 1 yıl Ağzımı meşgul mu edersin Yorumla respectemir 1 yıl Nasıl Yorumla Soran 1 yıl Ben değil sen beni nasıl susturursun Yorumla respectemir 1 yıl Burdan soylemem Yorumla
caaaaanooooo Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Temiz kalpli oldukları için 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ksksksk çok temiz kalpliler 🥲 Yorumla
Alsancakkonak35 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Oyle seviyoz 0 35 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl seviyonuzz Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Rahat takilmayi Yorumla Soran 1 yıl Peki en çok ne rahatsız eder Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Rahat olmamak😂 Yorumla Soran 1 yıl Peki rahat etmeyen şey nee Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Kisitlanmak Yorumla Soran 1 yıl Hangi konularda Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Her konuda canim Yorumla Soran 1 yıl Kimin kısıtlaması mesela Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Sen beni kisitlaman. Mesela🙂 Yorumla Soran 1 yıl Ben seni niye kısıtlıyımm Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Ozelden yazsanq bana Yorumla Soran 1 yıl Iııı olmaşşş Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Sen şimdi kurt adama dönüşmüssündür🤭 Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Geçen bir soru okudum bu sitedeki erkekler gece kurt adama mı düşünüyor diye çoğu evet demiş o geldi aklıma 😄 Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Degisikmis🙂 Yorumla Soran 1 yıl İvittt Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Yasin kac Yorumla Soran 1 yıl 20 Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Guzelmis Yorumla Soran 1 yıl Evett seninn Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl 27 Yorumla Soran 1 yıl Güzelmiş Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl Evet hayatim Yorumla Soran 1 yıl Ama 34 diyor Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl 34 yazinca 34 mu oluyo😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Neden 34 Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl 34 cekmeyi severim ondan Yorumla Soran 1 yıl O nedir Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl 31 in üstü Yorumla Soran 1 yıl Eferinn Yorumla Alsancakkonak35 1 yıl 😘😘 Yorumla Soran 1 yıl Ohh mis Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Risk alma eğilimindendir diye düşünüyorum, erkekler genellikle daha fazla riskli davranışlarda bulunma eğilimindeler bu da kaza riskini artırıyor
Evet düz mantık oldukları için
Risk alarak eğlenmeyi seviyorlar 😅
Evettt💐
genelde öyle oluyor çünkü bir araya geldiğimiz de eğlenmeyi seviyoruz çılgın şeyler yapmayı seviyoruz
Neler yapıyorsunuz
beni bir demire içini ellerimi ters bir şekilde koymuşlardı ayaklarımı da aynı şekilde aralıksız tam 1 saat boyunca öyle bıraktılar beni çünkü tek başıma ordan çıkmam imkansızdı onlar bile beni zar zor çıkardı ordan
Al işte bir örnek 😅
öyle işte
😂 erkek olmadam anlayamazsın güzeller güzelim
Anlat sendee
Olay yok şu an
Nasıl yani
Erkekler bir araya gelince deliriyorlar ya. Kafaları çok farklı. Özellikle gırgır şamata olsun her şey yapılacak hale geliyor
Neler konuşuyorsunuz mesela
Herşeyi. Ben şahsen erkek ortamında samimiysem ağzımdan çıkanlara inanamıyorum
Bana da anlatt
Ahahahah olaya bağlı
Bir arada kızlarla ilgili neler konuşup düşünüyorsunuz
Yani dediğim gibi olaya bağlı değişiyor. şu an ortada olay yok o yüzden anlatamıyorum
Tamam söylüyorum işte olayı kızlarla ilgili neler konuşuyorsunuz
Genelde göğüs hakkında konuşurum
Çünkü çok yaşamanın ne anlamı var
Hiçbir anlamı yok
Belki var
Günah biriktirmek
Sen kötüsün demekki
Aynen çok kötüyüm
Uzak dur
Neyden
Benden
Bu gece tek gözün açık uyu ksksksm
Denedim olmuyor
O zaman uyuma gelcem birazdan
Yok istemiyorum
Sanki sen çok sevapkarsın
Yaradanla arama girme munafik
Sen benim giriyorsun ama sensin münafık
Hayır sensin o
Hayatta en çok insan kalabilme mücadelesi veriyorum kskskks
Hayır sensinn
Sen ne anlatıyon abla
Anlama boş ver. birde takiplesiyoruz yani burada neysee
Bir önemi yok neticede hiç konuşmamisiz
Nerden biliyorsun hiç konuşmadığımızı
Ben kimseyle konuşmuyorum çünkü hiç kimseyle arkadaşlik. kurmuyorum. hepiniz aynisiniz
Aynen hepiniz aynısınız hiç saşmıyor
Yani sürekli konuştuğum biri olmadığı için hicbi anlamı yok hatta engellesen daha iyi
Gerek yok
Vardır 1 kişi daha azalain
Azalsın*
Takibe devam etmiyorum ki
Sanki canını aldım yaa bu trip ne
Engelle su muhabbet bitsin birdaha asla konuşmayalım
Engelleyemişim
Tmmm
Tamam
Tamam
Ok
Okey
Beni engeller misin
Yav gizli nasıl engellenir ne içtiniz
Şarap sadece
Beni rahat bırakın alkolik
Susunuz bayım
Sustur
Ne yapim ağzını tutayım mııı
İçme ben sarhoş ederim konusarak
3 kadeh içtim altı üstü bee
Çok iste
Nasıl edersin
Ne çok
Ben işimi bilirim
Nasil bilirsinnn
Söyleyemem burada
İp ucu verr
Biz tanışıyoruz zaten
Olmass
Tanisyosak kötü
Oluuurr
Ne olur
Ağzımı meşgul mu edersin
Nasıl
Ben değil sen beni nasıl susturursun
Burdan soylemem
Temiz kalpli oldukları için
Ksksksk çok temiz kalpliler 🥲
Oyle seviyoz
Nasıl seviyonuzz
Rahat takilmayi
Peki en çok ne rahatsız eder
Rahat olmamak😂
Peki rahat etmeyen şey nee
Kisitlanmak
Hangi konularda
Her konuda canim
Kimin kısıtlaması mesela
Sen beni kisitlaman. Mesela🙂
Ben seni niye kısıtlıyımm
Ozelden yazsanq bana
Iııı olmaşşş
Tamam
Sen şimdi kurt adama dönüşmüssündür🤭
Ne alaka
Geçen bir soru okudum bu sitedeki erkekler gece kurt adama mı düşünüyor diye çoğu evet demiş o geldi aklıma 😄
Degisikmis🙂
İvittt
Yasin kac
20
Guzelmis
Evett seninn
27
Güzelmiş
Evet hayatim
Ama 34 diyor
34 yazinca 34 mu oluyo😂😂
Neden 34