Çocukları görmeye parka geldi eşim dediğim adam eski eşim artık oyle dicem?

Telefonunu saklıyor eskidende saklıyordu şifre vardı ekrana sedat nilüfer yazmış kalpler koymuş emojiler ❤❤❤❤👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧💏💏aynen böyle şeyler yüzüne baktım utanmadinmi dedim yuzunu astı sonra aradi uzatma dedi kapadi dost hayati yaşıyorlar yüzük takmış buna cocukalrim ona anne desin dior var mı ben gibi hala böyle çeken ben ekmeğine bakıyorum ama tabikide ne olursa olsun o kadar sene aynı yastığa baş koyduk bunu nasıl yaptı özbekistanlı 45 yasinda bir pislik kadınla aynı yerde çalışıyolar sizce bu aşk mi? Yatak mi? Para mi? Bu kadinin arkadasi okula geldi dedi nilufer adi bir kadin kocana para yedirior benden vazgecmez dior karisini sevmior dior ben gittim ilk zaman kadın inkar etti sarıldı bana hatta sonra kavga ettik tekrar gittiğimde en son gittim hesap sormaya senle isim yok alakam yok dedi ailesi sesini çıkarmıyor:(( bu kadın tam bie pislik beni dava edecekmiş iftira atıosun dedi birde şu var sedat beni görünce bana sarılıp beni öpmeye çalışıyor bu ne yapıyor ya? Ikimizi idare etmeye çalışıyor?

Çocukları görmeye parka geldi eşim dediğim adam eski eşim artık oyle dicem?