Aile & Toplum Neden beni hep150 ler buluyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor neden boylarimiz çok aykırı oluyor Güncellemeler+1 yıl asdvb Neden beni hep150 ler buluyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boyun uzunsa 150 lerin gelmesi çok normal b*k çeken sinek gibi etrafınızı tavaf ediyorlar uzun boylu Erkek aşkından. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Boy uzun ama benzetme kötü Yorumla dionysosjai +1 yıl Gayet cuk diye oturdu, size bir düşmanlığım yok 150 olup kısa erkekleri eleştirmeleri hakkında alıp veremediğim var. Yorumla Soran +1 yıl haklısın ne deyim ki Yorumla
Bukita93 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 165 im bi b. k olduğu yok hacı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl boyun iyiymiş Yorumla Soran +1 yıl yüzün de iyiymiş Yorumla
Seductive09 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şans tamamen :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
ViiDe Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 95% +1 yıl Boyun kaç? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 188 Yorumla ViiDe +1 yıl Öncelikle boy sorabilirsin. 165 bile kısa sana Yorumla Soran +1 yıl Ama ben kimsenin pesinden kosmuyorum. uzun kızlar da peşimden kosmuyir Yorumla ViiDe +1 yıl Birbirinize koşun siz de xd Yorumla Soran +1 yıl ben kosmayi birakali yıllar oldu Yorumla
fanfinifinf0n Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl cücelerde kompleks var zaten uzunlara yöneliyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uzunalr Peki Yorumla
QueenInTheNorth03 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl neden 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ulen Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sizin boy kac ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 188 Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Uzunmuş kızlar boyu sever çekim alanına girmiş siniz demek Yorumla Soran +1 yıl Evet ama uzun sevgilim olsun bir kere de Yorumla laylaylomgalibaa +1 yıl Olsun deyince olmuyor maalesef Yorumla Soran +1 yıl maalesef Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boyun uzunsa 150 lerin gelmesi çok normal b*k çeken sinek gibi etrafınızı tavaf ediyorlar uzun boylu Erkek aşkından.
Boy uzun ama benzetme kötü
Gayet cuk diye oturdu, size bir düşmanlığım yok 150 olup kısa erkekleri eleştirmeleri hakkında alıp veremediğim var.
haklısın ne deyim ki
165 im bi b. k olduğu yok hacı
boyun iyiymiş
yüzün de iyiymiş
Şans tamamen :D
Olabilir
Boyun kaç?
188
Öncelikle boy sorabilirsin. 165 bile kısa sana
Ama ben kimsenin pesinden kosmuyorum. uzun kızlar da peşimden kosmuyir
Birbirinize koşun siz de xd
ben kosmayi birakali yıllar oldu