Neden hep beni buluyor?

Arkadaslar 24 yasindayim daha once hep kasiyerlik yaptim ve artik biktim insanlarla ic ice olmaktan gittim bi guvenlik sertifka kimlik aldim simdi bi yere girdim 2 hafta oldu bugun izin gunumdu kahvalti yaparken aradilar yerimin degistigini soylediler burnumdan geldi yani neye ugradugimi sasirdim neden benim degisiyor diye insan bi fusunuyor zaten bolge muduruyle gorustugumde 2 hafta sakin cikma yillik izinde arkadaslar var falan dedi bende uzun sure calismaj istiyorum joker olarak mi giricem nasil yani diye sordum adam da sen beni anlamadin dedi o dedigimi unut dedi tamam dedim ben dedim ev gecindiriyorum hakkaten oyle arkadaslar annemde is ariyor ev kira sanki bu ara ustumuzde bi lanet var gibi eve destek olamaz hale geldim insanlarin beni kullanmasindan biktim isten de cikicam ben yedek degilim birini almislar oraya eskiden calisip cikmis birini ordan bi abi aradi soyledi. Aklimda kuryelik var yapamazsin edemezsin demeyin arkafaslar gerekirse gece calisirim trafik olmaz gunfuz ki gibi daha rahat ederim evin kirasini odeyebilsem 20 bin gerisi onemli degil cok kendime bakan alisveris yapan biri degilim elimdeki telefon kirilmadik yeri yok insan icine cikaramiyorum. bi fondoteni 6 7 ay kullanirim lutfen fikir verin burdan imce 6 ay bi yerde calistim ustume basima almayip 70 bin kemara biriktirdim bi fikir verin arkadasimda yok fikir alabilecegim simdi kasiyer olarak bi yere girsem sinav olana kadar iste p1 mi p2 mi ne belge aliniyormus netten arastirdim onlar olana kadar. Kafam kaldirmiyor kimseyi gelip gidip biri bana bisey desin istemiyorum ben kimseye satasmam durduk yere kimsede bana karismasjn kafasindayim tek bir yerde dursam 20 saatte calisirim emin olun. Ama kalabalik yerler 1 kisi 3 kisi olmuyor. Hassas biriyim güler yüzlü oldukca bu hale geldim. Annem babam ayri ilkokul giden kardesim var baktikca uzuluyorum. Insanlar cok kotu olmus kimseye iyi diyemiyorum. Madem kadin almayacaktiniz erkek istiyordu sirket beni neden aldiniz ben neden 5 kagit bilgi yazdim ogrenmeye calistim neden soruyorum. size annemde guvenlik gorevlisi yeni aldi. 43 yasinda onunda hep yasindan dolayi olmuyor 2 aydir evde h3r hafta 5 yere gidiyor hepsi olumsuz bakiyorhz icerde daha yaslilar var gorunusu bize gore daha alt olanlar var ama bize gelince neden boyle anlamiyoruz ben hicbisey istemiyorum sizden sadece bir kardeş gorün beni ve fikir verin. Kinamayin psikolojik hicbi sorunum yok aksine cok akilli oldugumdan hr turlu sey gordugumden bu haldeyim. Isten utanan biri de olmadim hic bos daire temizligi yapmis biriyim tirnaklarimla kazidim. 1 evi 3 gun gidip temizledigim oldu iyi olsun bidaha is versinler diye. Hayat neden bu kadar zor dis gorunusum de kotu degil alimli guzel bi kizim basima gelenleri anlamakta kabul etmekte zorlaniyorum evden paketleme diye bir yere yazdim 2 ay sonra karakola gotirdul34 alt kata imdirdiler hep resimlerimi cektiler neler gordym neler yardim edin

Neden hep beni buluyor?