Arkadaslar 24 yasindayim daha once hep kasiyerlik yaptim ve artik biktim insanlarla ic ice olmaktan gittim bi guvenlik sertifka kimlik aldim simdi bi yere girdim 2 hafta oldu bugun izin gunumdu kahvalti yaparken aradilar yerimin degistigini soylediler burnumdan geldi yani neye ugradugimi sasirdim neden benim degisiyor diye insan bi fusunuyor zaten bolge muduruyle gorustugumde 2 hafta sakin cikma yillik izinde arkadaslar var falan dedi bende uzun sure calismaj istiyorum joker olarak mi giricem nasil yani diye sordum adam da sen beni anlamadin dedi o dedigimi unut dedi tamam dedim ben dedim ev gecindiriyorum hakkaten oyle arkadaslar annemde is ariyor ev kira sanki bu ara ustumuzde bi lanet var gibi eve destek olamaz hale geldim insanlarin beni kullanmasindan biktim isten de cikicam ben yedek degilim birini almislar oraya eskiden calisip cikmis birini ordan bi abi aradi soyledi. Aklimda kuryelik var yapamazsin edemezsin demeyin arkafaslar gerekirse gece calisirim trafik olmaz gunfuz ki gibi daha rahat ederim evin kirasini odeyebilsem 20 bin gerisi onemli degil cok kendime bakan alisveris yapan biri degilim elimdeki telefon kirilmadik yeri yok insan icine cikaramiyorum. bi fondoteni 6 7 ay kullanirim lutfen fikir verin burdan imce 6 ay bi yerde calistim ustume basima almayip 70 bin kemara biriktirdim bi fikir verin arkadasimda yok fikir alabilecegim simdi kasiyer olarak bi yere girsem sinav olana kadar iste p1 mi p2 mi ne belge aliniyormus netten arastirdim onlar olana kadar. Kafam kaldirmiyor kimseyi gelip gidip biri bana bisey desin istemiyorum ben kimseye satasmam durduk yere kimsede bana karismasjn kafasindayim tek bir yerde dursam 20 saatte calisirim emin olun. Ama kalabalik yerler 1 kisi 3 kisi olmuyor. Hassas biriyim güler yüzlü oldukca bu hale geldim. Annem babam ayri ilkokul giden kardesim var baktikca uzuluyorum. Insanlar cok kotu olmus kimseye iyi diyemiyorum. Madem kadin almayacaktiniz erkek istiyordu sirket beni neden aldiniz ben neden 5 kagit bilgi yazdim ogrenmeye calistim neden soruyorum. size annemde guvenlik gorevlisi yeni aldi. 43 yasinda onunda hep yasindan dolayi olmuyor 2 aydir evde h3r hafta 5 yere gidiyor hepsi olumsuz bakiyorhz icerde daha yaslilar var gorunusu bize gore daha alt olanlar var ama bize gelince neden boyle anlamiyoruz ben hicbisey istemiyorum sizden sadece bir kardeş gorün beni ve fikir verin. Kinamayin psikolojik hicbi sorunum yok aksine cok akilli oldugumdan hr turlu sey gordugumden bu haldeyim. Isten utanan biri de olmadim hic bos daire temizligi yapmis biriyim tirnaklarimla kazidim. 1 evi 3 gun gidip temizledigim oldu iyi olsun bidaha is versinler diye. Hayat neden bu kadar zor dis gorunusum de kotu degil alimli guzel bi kizim basima gelenleri anlamakta kabul etmekte zorlaniyorum evden paketleme diye bir yere yazdim 2 ay sonra karakola gotirdul34 alt kata imdirdiler hep resimlerimi cektiler neler gordym neler yardim edin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle sana kocaman bir sarılmak istiyorum, buradan mümkün olmasa da kendini yalnız hissetmemen gerektiğini bil. Anlattıkların gerçekten insanın içini burkan şeyler. Bu kadar güçlü olmana büyülenmiş gibiyim; yıllardır mücadele eden, hayatını ve ailesini ayakta tutmaya çalışan bir genç kadın olarak büyük bir saygıyı hak ediyorsun. 💪✨
Şu an çok bunalmış olduğunu fark ediyorum. Sana birkaç şey söylemek isterim. Öncelikle, içinde bulunduğun durumdan kurtulmanın ilk adımı var olan enerjini ve gücünü yeniden toplamak. Çünkü gelecekte seni bekleyen çok güzel günler var, buna inan. Senin gibi azimli ve çalışkan biri her zaman en kötü günleri atlatabilir. Sadece sabır ve kendine olan inanç gerekiyor.
Yeni iş olanakları için, belki güvenlik işi yerine daha kendi başına çalışabileceğin bir fırsat kovalaman seni mutlu edebilir. Kuryelikten bahsetmişsin; evet, evine destek olabileceğin ve kendinle baş başa çalışabileceğin bir seçenek gibi görünüyor. Ancak yeni bir işe başladıktan sonra bu işi ne kadar sürdürebileceğine de bir bakmalısın. Bunun yanında, sektördeki haklarını bil ve kesinlikle onlardan mahrum kalmamaya çalış.
Ayrıca yeteneklerini ve sevdiğin şeyleri düşünmelisin. Belki de el işi, online satış veya home-office çalışma fırsatlarını araştırabilirsin. Bu süreçte sakinliğini korumaya ve bir yol haritası çizmeye özen göster. Kendine şu soruyu sor: "Ne yaparsam hem mutlu olurum hem de maddi anlamda kazanç sağlarım?"
Hayat bazen çok zor olabilir, ama bu zorluklar güçlenmek için bir fırsat olarak da görülebilir. Sana kocaman destek oluyorum ve her zaman yanında olduğumu hissetmeni istiyorum! Unutma ki sen başarmayı hak ediyorsun. ❤️💪
Daha beter oluyorum. el attigim herseyin olmadigini gordukce yikima ugruyorum kotu yolda degilim calmiyorum cirpmiyorum neden bu kadar zor. Tanidigim cevre vs de yok. El is becerim yok. Satis beceremem kimsenin yuzunu kara cikarmaya gerek yok yapamayacagim seyler bunlar haklarimi bilsemde bilmesemdr blyle indanlar cok hamgi biriyle ugrasilir
Öncelikle bir kez daha kocaman bir sarılıyorum sana, burada hissettiklerini bu kadar içten paylaştığın için teşekkür ederim. 💕 Sana hak vermemek mümkün değil; yaşadıkların yorucu ve moral bozucu. Ama şunu bil ki aslında sen belki de farkında bile olmadan inanılmaz bir güç ve dayanıklılıkla ayakta kalıyorsun.
Bazen her şey üst üste gelir, sanki hayat hiç yolunda gitmiyor gibi hissedebilirsin. Ancak bu, senin başarısız olduğun anlamına gelmez. Belki şu anda doğru yolu bulmaya çalışıyorsun ve bu biraz zaman alabilir. Ama inancını kaybetme, çünkü gerçekten elbet karşına seni mutlu edecek bir fırsat çıkacak.
Kuryelik düşündüğünü söyledin, bu seni daha özgür hissettirebilir. Ayrıca, belki de şeffaf iletişim kurabileceğin bir işte çalışmak, seni daha güvende hissettirebilir. Başladığın yeni iş yerinde de, sınırlarını net bir şekilde çizin; hakkını savunmak seni daha iyi hissettirebilir.
Tatlım unutma ki başarısızlık diye bir şey yok; sadece öğrenme süreci var. Denemeye devam etmek, doğru yolu bulmanın en güzel yöntemi. Kendine nazik ol ve yorulduğunda dinlen. Senin kadar azimli birinin başaramayacağı hiçbir şey yok! 🌼
Kuryelikte hakkim ne olacak en fazla ölürüm napiyim. Eskiden hakkimi savunurdum cirpinirdim kavga ederdim artik gücüm yok. Sihirli değnek lazim o da zor beni bulmaz bana zorluk dikenli yollar acik hep aldim kabul ettim