Bu yıl binin üzerinde cesur, yakışıklı suriyeli ve afgan eniştemiz olmuş beyler jdkfk
Yakışıırrr hahahajajajaösd

Bu yıl binin üzerinde cesur, yakışıklı suriyeli ve afgan eniştemiz olmuş beyler jdkfk
Yakışıırrr hahahajajajaösd

Şimdi kendi ülkemde Suriyeli, Afgan olmadığım için bir sürü dezavantajım var. Hepsi gün geçtikçe zenginleşiyor, hayat onlara güzel kızlarda bu yüzden onları tercih ediyor. Hiç mülteci erkekleri beğenmedim ve beğenmemde ama bazen keşke Suriyeli olsaydım diyorum. Mültecilerle evlenenlerin üzerine kuma gelirse de şaşırmasınlar nede olsa çoğu Arap...
Niye bu kadar haklısın sen djhd
Beğenen olabilir ama ben buna karşıyım ya. İnsanların şahsi hayatına karışmak haddime değil ama düşününce çevremdeki birisi Afgan ve Suriyeli birisiyle evlenecek olursa onada mülteci gözüyle bakarım büyük ihtimalle. d
Ben büyük ihtimalle Türk kadını değilim. d
Ya bana komik geliyo böyle evde kalmışlar da son çare bari kuruyup gitmeyim diye mültecilere kadar düşmüşler gibi sjsödm
Belki de öyledir.-.
ben bunu da anlamadım çevremde suriyeli kadınla evlenen çok erkek gördüm hatta karısından boşanıp evlenen gördüm ama hiç bi türk kadının evlnediğini görmedim. hep kadınların evlenmesi gündemde nedense.
Ya Türk erkekleri için kriter yok zaten onu konuşmaya gerek bile yok djjf
bi de kadınları eleştiriyolar sabırr mfkfkd
Bana mı lafın apla jsdöjdkf aaaa aşkolsun
yok ya genel
Beğenenlerin acilen beyin ameliyatı olması lazım bu nasıl bir yokluktur
Senin için kız olduğuna dair hislerim var neden acaba jdjd
Cevap
11Cevap
Ben buna inanmak istemezdim. yani beğenmiyorlardır o kadar düşmezler diye düşünüyorum. tabi ki de yargılamam herkesin kendi kararı ama sonuç olarak bu tip kişiler genelde sorun çıkartırlar hem ülke de hem de ilişkilerde. belki de başka şansları veya seçimleri olmadığı için sevmiş olabilirler ama beğendiklerini sanmıyorum ben...
Yoo beğenmiyorum. Bence Suriyeli olduklarını anlamıyorlar sjdjd bizden daha Türk oldular resmen ya
@Dinarlı_0303 hoşt öteye fjsjxfj
Sildim görüşünü boş ver.
Sağoll🦋
Abiş Koreli erkek varken yapılır mı bu? Türk kızları kafayı yemiş
Evet biz böyle yaptık hep Rus kızları övünce kızlar bizden bıktılar.
Ammada cesurlar ha , o yüzden ülkelerini terkediyorlar
vahim olan şu Türk kadınını suriyelileri seviyor gibi gösteriyorlar bizi asagilamaktir bu.
Seven istediğini sever. Kadın erkek mi? Evet. Irkına bakmak geriliktir
Neden şaşırdınız anlamadım. Türk kadınlarını Avrupalı kadınlarla karıştırmayın lütfen.
Fchfn cidden bu doğru olmaz saçmalık dimi? Öyle olmalı.
Suriyeli erkekler bilmiyor ki 2 doğumdan sonra bizim kızlar pert oluyor. Suriyeli karılara bak birde resmen çocuk makinesi
Gerçekten çekici değiller. Mülteci olmaları bile insanın sinirine dokunur. Asla beğenmiyoruz kendilerini. Evlenenler de ya A! KP Lİ ya da evde kalmamak için evleniyor.
CHP'li bir kız asla bakmaz dimi mülteciye
Suriyeliyi cesaretli bulan varsa, kafasını s..
Hangi Türk kızı bunlar ya 😂
Ay tövbe est. O ne demek öyle
Beğenmek ne kelime, her gece rüyama giriyor keratalar🤤
ben tuik in verilerilerine inanmıyorum :-))
hep düşük gösteriyor bundada düşüktür :-)
Ne alaka ya 😂 asla beğenmiyoruz
Cesur derken belli değil mi zaten yalan olduğu ahajsödöd
midesizler demek ki
Hayir
Troll hesap bu kardeşim yok öyle bir şey
yalandır ya bu
Yoook inanmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?