Bir evlliği nasıl bitiriyorum izle ve gör 😼?

Evet daha önce dediğim gibi babamın nişanlandığı bir kadın var evleneceklerdi o kadının 2 çocuğu vardı onlarda bu evlilliği istemiyordu. Her neyse ben babamın doğum gününe yanın rus bir eskort yollayıp babamla fotoğraf çekmesini istedim ☺️. Ve bende o fotoğrafı alıp fake hesaptan yeni olucak üvey anneciğime yolladım o da gördü 🤝. Sonra sabahta üvey anneciğim yani babmın nişanlı kadını babama dediği küfür bırakmadı. Ve en son ayrıldılar ve üvey annecim olacak kadının çocuklarıyla yaz tatilinin ilk haftasında onlarla gidip keyif çatıcaz 🤝ve anlaşmamız bitti 😼. Babam da benim olduğumu bilmedi skskskskskdk 🤣🤣. Zaten ben kadını bile sevmedim hahaha hayatta benim üvey annem olmaz yoksa beni ev hademesi yapar. Ve babam evlenmekten artık vazgeçti oh şükürler olsun çok badireler atlattım bu hayatta ve size de tavsiye ederim yolunza ne çıkarsa çıksın onlar sizin yolunuzu kesmesinler siz onların yolunu kesin 😌. Hoşçakalın aşklarım ❤️.

Güncellemeler
+1 yıl
Trol değil yapmam lazım dı fazla üzülmeyin kadıncağıza 🤣. Babam evlenseydi hayatım mahvolurdu.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kadın evli ve eşi hapiste kadını ciddiden mahvetmek isteseydim onun eşini hapisten çıkartırdım ☺️.
Bir evlliği nasıl bitiriyorum izle ve gör 😼?