Güncellemeler
+1 yıl
Doyuruyorum demem yanlış anlaşılmız kendiniz bir kişiyi doyurmazsınız ancak boş yaparsınız ben onların duasını alıyorum kendinize hayrınız yok ancak burada saçmalarsınız bunu diyenlerin hayatı kalpleri gibi geçsin
Düzgün tek arkadaşım yok hepsinin maddi durumu kötü kendimi aç doyurur gibi hissediyorum niye kendime uygun birini bulamıyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Elin açık gönlün açık ne mutlu sana 👍 burdakilerin ne dediğini boş ver imkanın oldukça devam et. Hayır duası alanın işi gücü rast gider.
Arkadaşlarını aç doyurur gibi görüyorsan sorunu kendinde aramalısın
Senin durumu ve mesleğin işin iyi anlaşılan. Kendi dengini mi arıyorsun tam olarak?
Sakin ol yavrum ne oldu anlat bir
Yavrum Sakin ol sakin
Tanışmak isterim denemekten ne zarar gelir baktin uymuuo kesersin konuşmayı 🙃
Nedense benimle arkadaş olanlar da hep para harcamak için oluyorlar. Ben de zannediyorum herkes fakir.. Bundan sonra kimseye para harcamak yok.
Sadece kullanılıyoruz
Bundan sonra parası olanla arkadaş olurum herhalde
Ben kimseyle olmam artık umudum kalmadı herkes aç
Yok yok. Tok olan çok. Onlar da arkadaş aramadığı için fazla denk gelemiyoruz.
Ne beddualar almışım arkadaşlarım dua ediyor bu hadsizler beddua etmiş kendileri karnını doyuramaz mecburum sanki öyle davranmışlar
Arkadaşların mı sana beddua ediyorlar?🤔
Hayır onlar dua ediyor burdakiler beddua etmiş
Burdakileri ne yapacaksın. boş ver. Tak gözlüğü sür arabayı git istediğin yere.
Nolcak be.. zengin arkadaşın olsa sanki sana para vericeklwr
Hep ben doyuruyorum hiç paraları yok bıktım
Samimi insanlar mi peki?
Yani işte
Sınıf yaşın kaç bilmiyorum ama eğer samimi ve yıllardır arkadaşınsa bu kişiler emin ol samimiyeti parayla bile satın alamazsın.. o yüzden bence onların kıymetini bil illa lüks elit mekanda kahve icmenize gerekyok ortahalli yerde de icseniz olur önemli olan sizin dedikodu yapmanız :))
Sen de bundan sonra bana yemek ısmarla dedikodu yaparım hayat şartları zor ben onlara bakmak zorunda mıyım?
Ya kimse sana bak demiyor mesela bir restoranda değilde bir sahilde oturun bankta ya da kendi evinizde görüşün..
Olsun sevap işliyorsun
Dua ediyorlar sağolsunlar
Meleksin sennn 🤣
Cok kotu durum
Valla kimseyi doyurmuyorum🤷
hahaha aç doyurur gibi :D
Lüks yerelrde mi takılıyorsun
inşallah en acılı şekilde ölürsün