Bazıları sözde yalnızım der arkadaş edinmek için ben onlardan değilim Bundan 1 ay önceye kadar 4 5 arkadaşim vardı ama bugün kalmadı hiç biri arkadaşlar gelip geçici mi kalıcı kalmaz mı
Vardı 1 ay önceye kadar yalan yok bekledim belki eskisi gibi oluruz diye ama yok olmuyor gerçekten 3 4 gündür ilk kez yalnsiz hissetim gerçekte yalnız kalmayı çokta severim ama işte
O zaman düşünmemek gerek ve sen bence sınavına odaklan yani en azından kötü düşünceleri düşünmemiş olursun umarım, kendinle vakit geçirmeye çalış sevdiklerinle ailenle kardeş kuzen falan, ve eğer ki tekrar yalnız hissedersen kendini bana yazabilirsin
Ailemle günde 2 saat yan yaan değiliz odamdayim sürekli kuzen falan onlarda kendi hallerinde yazmazlar onlarda hayırlısı neyse o olacak ablam saol sende 🙂
Fazlası zarar evet dediğin gibi… Ama yani evden de çıkabilirsin kütüphaneye gidip orada çalışıp mesela ortam değişikliği olur iyi gelir hem belki iyi bir insan çıkar karşına :)
Hahahah valla öyle… bende bu yüzden bilerek cevapsızlara bakıyorum ki kime yardım edilmemiş, ama yani belki insanlar kaçırmıştır seninkini olabilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sen çok iyi ablasin inşallah her şey gönlünce olur abla Allah ne muradın varsa versin Allah ne istersen 10 katını versin inşallah Allah'a emanet ol kendine çok ama cooooooook iyi bakk 😇
Yaaaa 🥹🥹 ama sen ne tatlısın böyle 😭😭😭 amin ablam her şey seninde gönlünce olsun inşallah kendine çok iyi bak ve dikkat et, ve ne zaman ihtiyacın olursa ben buradayım her zaman yazabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Senin adına üzüldüm kıymetini bilmeyenler oldu demek ki
Kime ona değerli olduğunu hisstrirdiysem. Gitti (aşk anlamında değil)
Gerçekten üzgünüm ama bu kadar takma kafana zamanla arkadaş bulursun kendine ve kalıcı olurlar
Bu yaşıma kadar olmadı bundan sonra olsa olmasa ne değişir güven kalmadı
Kaç yaşındasın ki
18
Ya sen merak etme bu yaştan sonra da arkadaş edilirsin gerçekten
Bakalım hayırlısı üniversiteyr gitseydij
Gidemiyor musun?
Daha ilk kez sınava gircem kazanırsam
İnşallah kazanırsın senin için dua ederim
Amin ablam Allah razı olsun
Peki şu an hiç mi arkadaşın yok yani güvenilecek biri?
Vardı 1 ay önceye kadar yalan yok bekledim belki eskisi gibi oluruz diye ama yok olmuyor gerçekten 3 4 gündür ilk kez yalnsiz hissetim gerçekte yalnız kalmayı çokta severim ama işte
Kıyamam ya ama belki şu an herkes sınavını çalışıyordur? Ben öyle düşünüyorum
Hayır ben biliyorum kimin çalışıp çalışmadığıni onuda hesaba katarak söyledim
İstersen beraber sınavlarınızı çalışmak için teklif edebilirsin? Hep beraber çalışmış olursunuz hem arkadaşını görmüş olursun konuşursunuz falan
Çalışmıyorlar ki uzun mesele abla anlatmaya yetmez sadece biliyorum ki değer verdiğim kişiler yazık bana verdiğim degere
Nasıl biliyorsun ki ama
Hmmm anladım
Öyle abla kısasa kısas gerek bana 5 verene bende 5 vercem fazlası Zarar
O zaman düşünmemek gerek ve sen bence sınavına odaklan yani en azından kötü düşünceleri düşünmemiş olursun umarım, kendinle vakit geçirmeye çalış sevdiklerinle ailenle kardeş kuzen falan, ve eğer ki tekrar yalnız hissedersen kendini bana yazabilirsin
Ailemle günde 2 saat yan yaan değiliz odamdayim sürekli kuzen falan onlarda kendi hallerinde yazmazlar onlarda hayırlısı neyse o olacak ablam saol sende 🙂
Fazlası zarar evet dediğin gibi… Ama yani evden de çıkabilirsin kütüphaneye gidip orada çalışıp mesela ortam değişikliği olur iyi gelir hem belki iyi bir insan çıkar karşına :)
Haklısın abla
Futbol oynuyor musun
1 senedir oynamadim
Halı sahaya gitsen oynasan kesin orada arkadaş olursun birileriyle
Gidersin kiii
Hiç gidemem ben
Bak bir gün git bi bak nasıl gidiyor oynayanları izle falan sonra başka bir gün tekrar gidersin nasıl oluyor falan ve öylece yavaş yavaş olur
Belki sen gitmezsin ama sana gelenler olur
Herks arkadaşıyla takım olarak gidiyor kim beni napsin ki
Hayırrrr bazıları ekip olarak gitmiyorlar kim varsa onlarla oynuyorlar ya da bazen biri gelmiyor falan eksik olunca da sen tamamlarsın mesela
Saol abla 😇 yardımcı olmaya çalışıyorsun baksana kimse cevap bile vermemiş kız biri sorsa en az 30 görüş olurdu 🙂
Hahahah valla öyle… bende bu yüzden bilerek cevapsızlara bakıyorum ki kime yardım edilmemiş, ama yani belki insanlar kaçırmıştır seninkini olabilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Yok be abla bilerek bakmazlar bunlae
Öyle demeee 😭😭😭
Öyle abla öyle 🙂
Olsun be ben görmüş oldum yinede
Sen gördün başkaları senin tırnağın edemezz
Yaaaa 🥺🥺🥺 teşekkür ederim ama ben şimdi duygulanırım böyle şeylere
Duygulan be hak ettin bunu yüreği güzel insan bulmak zor sitede 😇🥺
Gerçekten teşekkür ederim 🥹🥹 ama duygulanıp her an ağlayabilirim
Ağlama ablam o gözyaşlarıni boşa akıtma mutluluktan tek aksın 🥺
Ben bu aralar çok duygusalım gerçekten çok kötü 🥺
Ablam ozaman özür dilerim eğer kötü bir şey yaptıysam bilmiyordum 🥺
Kötü bir şey yapmadın da demedin de sen merak etme gözlerim doldu sadece
Özür dilerim 😥🥺mutluluktan dolmuştur ozaman 😀😇 yalan yok ama doğruları söyledim
Tabiki de mutluluktan kötü bir şey söylemedin ki sonuçta özür dilemene gerek yok bu yüzden senin bir suçun yok
Ve tekrar teşekkür ederim 🥹🥹
İnşallah o gözyaşları hep mutluluktan akar 😇🙂
Rica rica rica ederim 😊
İnşallah diyorum inşallah öyle olur 🥲 bende seni mutlu görmek istiyorum
İnşallah ablam inşallah 😇
Ozaman fazla konuştum ksuura bakma rahatsızlık verdim 🥺
Yok ne rahatsızlığı Estağfirullah öyle deme
Sen çok iyi ablasin inşallah her şey gönlünce olur abla Allah ne muradın varsa versin
Allah ne istersen 10 katını versin inşallah Allah'a emanet ol kendine çok ama cooooooook iyi bakk 😇
Yaaaa 🥹🥹 ama sen ne tatlısın böyle 😭😭😭 amin ablam her şey seninde gönlünce olsun inşallah kendine çok iyi bak ve dikkat et, ve ne zaman ihtiyacın olursa ben buradayım her zaman yazabilirsin
Teşekkürler ablammm bende burdayım sende yazabiirsin her zaman dinlerim 🥲
Teşekkür ederim ablam ben arada belki seni sorarım nasıl gidiyor diye iyi misin değil misin sınavını kazandın mı falan belki dedim ama kesin sorarım 😅
Bu sayfayı kaybetmem umarım
İstek attım abla yoksa bu altlarda klair unutulurum 😥
Kabul ettim ablam, yok yok ben istemesem sayfayı kaybetmem :)
🥲 öyle diyorsan 😀
Kendimi bilirim :))
🤗🤗