ben arapoğullarından hiç haz etmiyorum , ülkemizi işgal ettiler.
Misafir olduıkları ülkede nasıl durması , davranması gerektiğini bilmeyen ilkel insanlar
ben arapoğullarından hiç haz etmiyorum , ülkemizi işgal ettiler.
Misafir olduıkları ülkede nasıl durması , davranması gerektiğini bilmeyen ilkel insanlar
Ben ırkçı değilim, ırkçılığın normal bir şey olduğunu da düşünmüyorum geçen gün denk geldiğim bir olaydan sonra insanlardan tiksindim adam Türk suriyeli kadına tecavüz etmiş savunması da şu ülkemize geldilerse bize hizmet edecekler cinsellik de dahil iş bilmiyorum ama etimle kemiğimle bu çağdan nefret ettim Kimse mecbur kalmadıkça kök saldığı toprakları, doğup büyüdüğü mahalleyi, anılarını, gözyaşlarını, top koşturduğu, ip atladığı sokakları bırakıp başka diyarlara göç etmek istemez, kimse yüzme bilmediği halde koruyup korumadığı bile belli olmayan can yeleklerini giyerek küçük bir botun içinde elli kişi uluslararası sularda açık denizde sonu belli olmayan bir yolculuğa çıkmak istemez, bir insan tüm bunları göze alıyorsa çok ciddi sebepleri olması gerekir. Kendimizi onun yerine koymak bize neden bu kadar zor gelir?
Cevap
2Cevap
Multeci olan araplar kendi pasaportuyla ucagiyla geliyosa felsin ona laf hok ama kacak yolla gelene yer yok
Irkçı değilim Türk - Kürt ayırmam, ayıranı sevmem.
ama araplar bizden değildi ondan sonradan ülkeye geldiği için istemiyorum.
Ermeni Rum ve yahudiler
Say say bitmez
Türkiye Türklerindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?