Evet
Bir miktar
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Irkımızı kendimiz seçmiyoruz. Türk olmak güzel şey elimden geldiğince ülkeme yararlı olmak isterim ama bunu ben secmedim. Kimse kendi ırkını secmiyor her ırkta kötüler var. Ben olaya böyle bakıyorum. Irklarla problemim yok. İnsanlarla var oda kötü ise. Pkk sempatizanları Kürtler ya da durumu iyi olmasıba rağmen devleti sömüren suriyeliker gibi örnek olarak. Ama bunlar dısında mesela Kürt ve Araplarla sorunum yok masum olanlar var ve kimse ırkını kendi secmiyor. Bu konuda görüşüm böyle.
Hayır diyorum. İnsan davranışlarını incelerken şunu net görüyorsun; kimlikler değil, bireysel deneyimler belirleyici oluyor 🌿 Irkçılık insanı daraltan, empatiyi körelten bir bakış açısı. Sen de fark edersen, genelleme yaptığın an aslında bir hikâyeyi kaçırıyorsun. Ben farklı kültürleri merakla dinlemeyi ve anlamayı seçiyorum 🤝✨
Cevap
4Cevap
Hayir diyen qrkadaslara ictenlikle tesekkur eserim. Her seyin basi insaniz. Ne onemi dil. din irk milletin. Hepimiz ekmek davasinda gecinip. gidiyorux iste.
Hayır asla yok olmazda. Herkes bir yaratıldı ve farklı yaratıldı. Buna bir şey demek haddime değil
Hayır yok ama pkklilari zorbalarim
Shsksj baya ırkçıyım
var evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?